10-10-2009 BULUŞMASI RESİMLERİ

Re: 10-10-2009 BULUŞMASI RESİMLERİ

Mesajgönderen Furkan » 12 Eki Pzt 2009, 09:06

Bende daha yeni gelebildim eve Gurkan agbi ogun sonunda merak ettim kestane kaldimi? Kaynanaya goturucektinya :mrgreen: :lol :D Gunun komedi olayi buydu yanliz :mrgreen:
Furkan

Mesajgönderen chronos61 » 12 Eki Pzt 2009, 09:14

Fotolar süper çok kıskandım valla :küfür: En kısa zamanda tekrarlansada bizde bu mutlu sohbetin içinde olsak.Mesela 29 Ekim çok yakın herkeste tatildir hemde meteorloji pastırma yazı müjdesi veriyo.Şöyle bi açık hava muhabbetinin olabileceği bir mekan tadından yinmez wallaaaa :selam: :punk:
chronos61

Mesajgönderen Murat Gürses » 12 Eki Pzt 2009, 09:32

Lanet bir gribe yakalandîm senol abi ve furan abi ilettim ihsallah baska sefere bende olurum fotograflara bakîlîrsa güzel birgün gecmiis darîsî benim basîma :vinn:
Murat Gürses
Azimli Üye
Azimli Üye

Psn: lazkopat_29

Mesajgönderen redow » 12 Eki Pzt 2009, 10:00

Furkan yazdı:Bende daha yeni gelebildim eve Gurkan agbi ogun sonunda merak ettim kestane kaldimi? Kaynanaya goturucektinya :mrgreen: :lol :D Gunun komedi olayi buydu yanliz :mrgreen:

Ya furkan ne kalması be garibim emre bile adam akıllı yiğemedi kestaneden gürkanın sayesinde.Ne zaman paketi görsem hep Gürkanın elinde idi parmaklarını bandıra bandıra yiyordu hehehehehe. Offfff karides güveçmi yediniz ne gitmiştir he üstüne .İst. cumartesi akşam deprem olsaydı şaşırmazdım hahahahahahahah. Mw2 çıktığında topluca almaya gidebiliriz gene getiririm :)
redow
Uzman Üye
Uzman Üye

Mesajgönderen krik » 12 Eki Pzt 2009, 11:38

redow yazdı:
Furkan yazdı:Bende daha yeni gelebildim eve Gurkan agbi ogun sonunda merak ettim kestane kaldimi? Kaynanaya goturucektinya :mrgreen: :lol :D Gunun komedi olayi buydu yanliz :mrgreen:

Ya furkan ne kalması be garibim emre bile adam akıllı yiğemedi kestaneden gürkanın sayesinde.Ne zaman paketi görsem hep Gürkanın elinde idi parmaklarını bandıra bandıra yiyordu hehehehehe. Offfff karides güveçmi yediniz ne gitmiştir he üstüne .İst. cumartesi akşam deprem olsaydı şaşırmazdım hahahahahahahah. Mw2 çıktığında topluca almaya gidebiliriz gene getiririm :)

serkan o gece erhana gittik ..midye dolma ,karides güveç bir göbek salata dehşet ve sonunda da izmir lokma ohyeaaahhh..
bir dahaki sefere gelirken sende anlamışsındır artık o paket anca bana ve emreye yeter..bunun yanında hasanı es geçme..geç katıldığı için şanslıydık yoksa ondan bize kestane kalmazdı...kayınvalideye bile kestane götüremedik..kadın gece bekledi valla. :D
krik

Mesajgönderen mushroom » 12 Eki Pzt 2009, 12:19

krik yazdı:
redow yazdı:

serkan o gece erhana gittik ..midye dolma ,karides güveç bir göbek salata dehşet ve sonunda da izmir lokma ohyeaaahhh..
bir dahaki sefere gelirken sende anlamışsındır artık o paket anca bana ve emreye yeter..bunun yanında hasanı es geçme..geç katıldığı için şanslıydık yoksa ondan bize kestane kalmazdı...kayınvalideye bile kestane götüremedik..kadın gece bekledi valla. :D
abi inanın ki içim gidio bende orada olmalıyım kaynağa bak sen :)
Resim
Kullanıcı avatarı
mushroom
Patron
Patron

Psn: MuShRooM-TR
Favori Oyunlarım: MW2
COD 4-5
BOPS
Clan: T.C*
Ruh hali: Sk8tr

Mesajgönderen cCc-OTTOMAN_TURK » 12 Eki Pzt 2009, 12:21

murat kardes gecmiş olsn
en yakın zamanda bogazda kackar keyfini tekraralayalım ızgara levrek midye dolma kalamar güvec karidessssss
ortayada göbek saataaaaaa
oyoyoyoyoyoyoyooyy
cCc-OTTOMAN_TURK

Mesajgönderen mushroom » 12 Eki Pzt 2009, 12:22

cCc-OTTOMAN_TURK yazdı:murat kardes gecmiş olsn
en yakın zamanda bogazda kackar keyfini tekraralayalım ızgara levrek midye dolma kalamar güvec karidessssss
oyoyoyoyoyoyoyooyy
enderin mekan mı ora erhan ??
Resim
Kullanıcı avatarı
mushroom
Patron
Patron

COD 4-5
BOPS

Mesajgönderen redow » 12 Eki Pzt 2009, 12:36

oyoyoyoyoyoyoyooyy

Erhan hocam yeter daha yeni yemekten geldim gene karnım acıktı yedirdiler burda gene buz gibi karnıbahar kızartmayı :) yedekten aldığımız sabahki poğçalara kaldık gene :) valla bende katılmak istiyordum akşamki ziyarete ama nasip olmadı karşıya geçmek durumundaydım ve bu devrede herkez bana nasıl karşıya en kısa geçebilcğeimi tarif ederken Hasanım devreye girdi ve saolsun evin önüne kadar atı verdi beni allahdan kendisi beni bıraktıktan sorna fazla uzağa gitmemiş yakınmış evi benim kaldığım yere.Ulaşım sorunu olmasa geç saatlere kaar takılabilir insan ist. da işte karşıya geçiceksen özelikle iice bilmek lazım neyle nereye gidilebildiğini yoksa işler vahim :) Arabayla gelsem bu seferde alkol almamak gerekir oda bize göre değil :) Olmadı bi dahakine sabaha kadar takılırız ertesi gün gene vapurlar başladığında dağılırız :punk:
redow
Uzman Üye
Uzman Üye

Mesajgönderen krik » 12 Eki Pzt 2009, 13:42

mushroom yazdı:
oyoyoyoyoyoyoyooyy

burası erhana yakın bir lokanta .ismi KAÇKARBALIK..alkolsuz aile lokantası.eğer gelirseniz sizi büyükçekmecede meşhur balıkçılardan birine ötürür sabaha kadar içiririz...brehhh..sonra bize gideriz size bir şey gösteririm orda. :D
krik

Mesajgönderen mushroom » 12 Eki Pzt 2009, 14:26

krik yazdı:
mushroom yazdı:
oyoyoyoyoyoyoyooyy

burası erhana yakın bir lokanta .ismi KAÇKARBALIK..alkolsuz aile lokantası.eğer gelirseniz sizi büyükçekmecede meşhur balıkçılardan birine ötürür sabaha kadar içiririz...brehhh..sonra bize gideriz size bir şey gösteririm orda. :D
bana mı içircen len dingil?
Resim
Kullanıcı avatarı
mushroom
Patron
Patron

COD 4-5
BOPS

Mesajgönderen flozof » 12 Eki Pzt 2009, 14:42

ne gündü ama muhabbetin biranın dibine vurduk teras kat biralar yanımızda soğuk soğuk çerezler kestane şekeri ibre
vurdu 250ye gece işim olduğu için erhan kardeşime gidemedim görmek istiyodum ama nasip değilmiş
gürkan abi sanmayın oyundaki gibi agresif asabi doyulmaz muhabbetine
hilmi abi mütevazi ağır başlı başka bir hava var onda
emre abi bakmayın yaşına sevdirdinmi kendini ona arkadaş olur seninle doyulmaz tadına
ilkay abi vurduk biranın dibine banamısın demiyo sunger gibi abi böyle olur
furkan abi ben bu adama şaşıyom valla insan bu kadar mütevazi iyi kalpli olurmu örnek alınacak adam
hasan abi kestane şekerini yiyince tedirgin olduk ama korkulan olmadı O OLMADAN OLMAZ
etem askerimiz fazla yanımızda durmadı ama baya dertleştik
bu vesileyle redow taymer arkadaşlarlada tanışmış olduk

SIZI TANIMAK GÜZEL
flozof

Mesajgönderen krik » 12 Eki Pzt 2009, 21:49

flozof yazdı:ne gündü ama muhabbetin biranın dibine vurduk teras kat biralar yanımızda soğuk soğuk çerezler kestane şekeri ibre
vurdu 250ye gece işim olduğu için erhan kardeşime gidemedim görmek istiyodum ama nasip değilmiş
gürkan abi sanmayın oyundaki gibi agresif asabi doyulmaz muhabbetine
hilmi abi mütevazi ağır başlı başka bir hava var onda
emre abi bakmayın yaşına sevdirdinmi kendini ona arkadaş olur seninle doyulmaz tadına
ilkay abi vurduk biranın dibine banamısın demiyo sunger gibi abi böyle olur
furkan abi ben bu adama şaşıyom valla insan bu kadar mütevazi iyi kalpli olurmu örnek alınacak adam
hasan abi kestane şekerini yiyince tedirgin olduk ama korkulan olmadı O OLMADAN OLMAZ
etem askerimiz fazla yanımızda durmadı ama baya dertleştik
bu vesileyle redow taymer arkadaşlarlada tanışmış olduk

SIZI TANIMAK GÜZEL

o senin güzelliğin şenolum..bende seni tanıdığıma çok memnun oldum kardeşim ...Hepinizi çok sevi :love: yrum ... :love:
En son krik tarafından 13 Eki Sal 2009, 10:25 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: size ne dallamalar
krik

Mesajgönderen cCc-OTTOMAN_TURK » 13 Eki Sal 2009, 10:04

Allah bu günlerimiizi aratmasın
eksikliğiniizi göstermesin
SCS ARO
cCc-OTTOMAN_TURK

Mesajgönderen krik » 15 Eki Prş 2009, 16:33

GLADYATÖR yazdı:lan orda olsam ben size nasıl içilirdi gösterirdim ulennnnnn o 2 tepeyide içerdim

reis ondan 3 tane bitti.sonra ilkay la fedor 2 büyük daha takviye yaptılar..
krik

Önceki

Dön Buluşma ve Organizasyonlar

• { RELATED_TOPICS }
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir