En kısa zamanda tekrarlansada bizde bu mutlu sohbetin içinde olsak.Mesela 29 Ekim çok yakın herkeste tatildir hemde meteorloji pastırma yazı müjdesi veriyo.Şöyle bi açık hava muhabbetinin olabileceği bir mekan tadından yinmez wallaaaa

Furkan yazdı:Bende daha yeni gelebildim eve Gurkan agbi ogun sonunda merak ettim kestane kaldimi? Kaynanaya goturucektinya![]()
![]()
Gunun komedi olayi buydu yanliz

redow yazdı:Furkan yazdı:Bende daha yeni gelebildim eve Gurkan agbi ogun sonunda merak ettim kestane kaldimi? Kaynanaya goturucektinya![]()
![]()
Ya furkan ne kalması be garibim emre bile adam akıllı yiğemedi kestaneden gürkanın sayesinde.Ne zaman paketi görsem hep Gürkanın elinde idi parmaklarını bandıra bandıra yiyordu hehehehehe. Offfff karides güveçmi yediniz ne gitmiştir he üstüne .İst. cumartesi akşam deprem olsaydı şaşırmazdım hahahahahahahah. Mw2 çıktığında topluca almaya gidebiliriz gene getiririm
abi inanın ki içim gidio bende orada olmalıyım kaynağa bak senkrik yazdı:redow yazdı:Furkan yazdı:Bende daha yeni gelebildim eve Gurkan agbi ogun sonunda merak ettim kestane kaldimi? Kaynanaya goturucektinya![]()
![]()
Ya furkan ne kalması be garibim emre bile adam akıllı yiğemedi kestaneden gürkanın sayesinde.Ne zaman paketi görsem hep Gürkanın elinde idi parmaklarını bandıra bandıra yiyordu hehehehehe. Offfff karides güveçmi yediniz ne gitmiştir he üstüne .İst. cumartesi akşam deprem olsaydı şaşırmazdım hahahahahahahah. Mw2 çıktığında topluca almaya gidebiliriz gene getiririm
serkan o gece erhana gittik ..midye dolma ,karides güveç bir göbek salata dehşet ve sonunda da izmir lokma ohyeaaahhh..
bir dahaki sefere gelirken sende anlamışsındır artık o paket anca bana ve emreye yeter..bunun yanında hasanı es geçme..geç katıldığı için şanslıydık yoksa ondan bize kestane kalmazdı...kayınvalideye bile kestane götüremedik..kadın gece bekledi valla.

enderin mekan mı ora erhan ??cCc-OTTOMAN_TURK yazdı:murat kardes gecmiş olsn
en yakın zamanda bogazda kackar keyfini tekraralayalım ızgara levrek midye dolma kalamar güvec karidessssss
ortayada göbek saataaaaaa
oyoyoyoyoyoyoyooyy

cCc-OTTOMAN_TURK yazdı:murat kardes gecmiş olsn
en yakın zamanda bogazda kackar keyfini tekraralayalım ızgara levrek midye dolma kalamar güvec karidessssss
oyoyoyoyoyoyoyooyy

mushroom yazdı:enderin mekan mı ora erhan ??cCc-OTTOMAN_TURK yazdı:murat kardes gecmiş olsn
oyoyoyoyoyoyoyooyy
bana mı içircen len dingil?krik yazdı:mushroom yazdı:enderin mekan mı ora erhan ??cCc-OTTOMAN_TURK yazdı:murat kardes gecmiş olsn
oyoyoyoyoyoyoyooyy
burası erhana yakın bir lokanta .ismi KAÇKARBALIK..alkolsuz aile lokantası.eğer gelirseniz sizi büyükçekmecede meşhur balıkçılardan birine ötürür sabaha kadar içiririz...brehhh..sonra bize gideriz size bir şey gösteririm orda.

flozof yazdı:ne gündü ama muhabbetin biranın dibine vurduk teras kat biralar yanımızda soğuk soğuk çerezler kestane şekeri ibre
vurdu 250ye gece işim olduğu için erhan kardeşime gidemedim görmek istiyodum ama nasip değilmiş
gürkan abi sanmayın oyundaki gibi agresif asabi doyulmaz muhabbetine
hilmi abi mütevazi ağır başlı başka bir hava var onda
emre abi bakmayın yaşına sevdirdinmi kendini ona arkadaş olur seninle doyulmaz tadına
ilkay abi vurduk biranın dibine banamısın demiyo sunger gibi abi böyle olur
furkan abi ben bu adama şaşıyom valla insan bu kadar mütevazi iyi kalpli olurmu örnek alınacak adam
hasan abi kestane şekerini yiyince tedirgin olduk ama korkulan olmadı O OLMADAN OLMAZ
etem askerimiz fazla yanımızda durmadı ama baya dertleştik
bu vesileyle redow taymer arkadaşlarlada tanışmış olduk
SIZI TANIMAK GÜZEL
yrum ... 
GLADYATÖR yazdı:lan orda olsam ben size nasıl içilirdi gösterirdim ulennnnnn o 2 tepeyide içerdim
Dön Buluşma ve Organizasyonlar
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir