Haziran ayında yayınlanan 3.40 Firmware'ın ardından Sony PS3'e, PSN'deki oyunlar ve videolar için öneriler özelliğini getiren 3.41 Firmware'ı çok geçmeden yayınladı. PSN'de bir içerik ararken, ekranın sağ tarafında beliren " You May Like " özelliğinin sizlere sunduğu açıklamalar ile kendi zevkinize göre oyun seçmeniz artık çok kolay gibi görünüyor.
Ama sanki bu vardi gibi geldi bana, Hollanda hesabimda her girdigimde bana "you may like these" diye gosteriyor bazi oyunlari, firmware yayinladiklarina gore buna baska ozellikler felan da eklemis olmalari lazim, bana RPG oyunlari onermesin de gulerim sonra
Bu sabah bende update ledım acaba senın dedıgınden farklı bır ozellık varmı
PSP Hakkında sorun mu var PSP bolumunde ıstedıgını sorabilirsin PS3 Teknik Sorun Hakkında elımden geldıgınce yardımcı olurum ozel mesaj veya konu acmak yeterlı
Hata kodları var bır bolumde oradan bakıp yardım alabılırsın ama ılk kez senden duydum boyle bır sorunu
PSP Hakkında sorun mu var PSP bolumunde ıstedıgını sorabilirsin PS3 Teknik Sorun Hakkında elımden geldıgınce yardımcı olurum ozel mesaj veya konu acmak yeterlı
TheINCREDIBLE18 yazdı:Bende donmalar basladı genellıkle mıdnıght club oynarken oluyor 1 saat gıbı bır sure sonra ama hıc mw2 olmadı sızlerde de oluyor mu ?
Her gün donma oluyor bende de, sanırım sıcaklardan fan da çok gürültülü çalışıyor bazen..Update ile ilgisi yok sanırım
Valla benım ps3 ısınma sorunu yok cunku ustunde klıma var Mw2 sorun yok neysekı sorun mıdnight club bırde gta4 1 2 saat oynadıktan sonra bırde unuttugum ınternette gezınırken donuyor
donmadan kastiniz nedir? ben borderlands oynarken sanki oyun bi anda yukleme yapacakmis gibi siyah ekrana geciyor(du sattim) 1 saniyeligine sonra oyun kaldigi yerden devam ediyor(du).
Gow3, Heavy Rain ve MW2 tarzi daha agir abi oyunlar da oynadim hic yapmadi bitek o oyunda oluyordu, sizin donma olayi da boyle bisey mi yoksa ps3 ve ya ekran mi donup (takilip) kaliyor ?