Bad Company 2 vs. Crysis 2

Bad Company 2 vs. Crysis 2

Mesajgönderen Jeamia » 30 May Pzt 2011, 18:39

Merhaba arkadaşlar tekrardan oyun kıyaslama ile ilgili bir konu açtım. Umarım fazla konu kirliliği yapmıyorumdur fakat oyunlar çok pahalı olduğu için bu kadar detaylı araştırıyorum :) Lütfen mazur görün. Başlıkta da belirttiğim gibi Bad Company 2 mi yoksa Crysis 2 mi ? Gerek online gerek single. Tabiki ikisinide alacam ancak ilk olarak hangisini almam daha iyi olur ? Bad company 2 nin videolarını izledim süper bir oyuna benziyor. Crysis pahalı olduğu için ilk olarak Bad Company 2 yi almayı düşünüyorum belkide bu süre zarfında Crysis 2 nin fiyatı da iner. Benim fikrim bu peki sizlerin fikirleri nedir? Birde Bad Company 2 ye piyasada hiç rastlamadım. Bir sürü elektronik mağaza geziyorum ancak raflarda hiç görmedim. Oyun eski olduğu için artık üretimi falan mı durdu? RDR ' de de bu problem olmuştu ben gidip tahtakaleden almıştım. Tekrardan Tahtakale'ye mi gitmeliyim yoksa bu oyunu son zamanlarda herhangi bir mağazanın rafında gören varmı ? Teşekkürler.
Resim
Kullanıcı avatarı
Jeamia
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Psn: xJeamia
Favori Oyunlarım: Crysis 2 , Red Dead Redemption , Gta 4 , Wow

Re: Bad Company 2 vs. Crysis 2

Mesajgönderen KEMAL311 » 30 May Pzt 2011, 18:48

bad company single facia online da tarzına göre değişir callofduty sevıyosan bu oyun sana yaramaz
Kullanıcı avatarı
KEMAL311
Gelismis Üye
Gelismis Üye

Psn: KEMAL311

Re: Bad Company 2 vs. Crysis 2

Mesajgönderen Thonci » 30 May Pzt 2011, 19:35

Bence alma, acele etme yani. Kasım ayında Battlefield 3 bomba gibi geliyor onu alırsın :)
Resim

I'm the best damn thing that your eyes have ever seen.

Tam üye

Psn: OttomanEmpire08
Favori Oyunlarım: Killzone3
Clan: AvrL
Ruh hali: Sniper

Dön Bad Company

• { RELATED_TOPICS }
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir