Moderatör: Stubborn

Stubborn yazdı:Demo degil canim o beta, demo bitmis oyunun bi parcasidir, beta bitmemis oyunun son turlaridir.
PS3te denedim, goruntuler cok ic acici degil PC excl olsa oyle de kalsa daha iyi, oynanis hantal bc2ye gore, goruntuler pek hosuma gitmedi ama isin asli millet cok kotu olmus deyince biseyler yaparlar gibi geliyor.
Su an itibari ile, kendi klasinda BC2 > MOH > BF3 (beta)
Al sana bi de video

RAINN-TURK yazdı:Tek güzel yanı m16 silahi seri atiyor mw 2 deki gibi 3 er 3 er atmiyor tek onu begendim...grafikleri beni hemen yoruyor bu benden kaynaklida oabilir tabi ama yukardaki video dan sonra baya fark var gibi .. Ama ben almamda oynamada alismisim ben cod a kolay kolay vazgecmem.".

Thonci yazdı:Aynen katılıyorum Murat abi hiç beğenmedim zevk yok gerçekçilik yok. Adamların koşmasıyla yürümesi arasında nerdeyse fark yok engelli gibi koşuyorlar silah sesleri gerçekten çok uzak keskin nişancı tüfeğiyle adamın gövdesine 3 el ateş ediyorum ölmesi için. Buna rağmen tabancayla 5 atışta ölüyor. Grafikler çok kötü ps3 e hiç çıkarmasalarmış keşke adamın silahı tutma şekli bile yanlış zaten daha ne söyleyebilirim. BF3 BF3 mükemmel bir oyun bekliyordum .

panique yazdı:bende hem ps3 te oynadım hem pc de ps3 hayal kırıklılığının da kırıklığı tam bir bug diyarı yerin içine girip de yerin içinin gökyüzü olduğunu gmrdüm pc de tam bir rüya sadece server yoğunluğundan maç bulmak biraz zor ama ben kararlıyım pc ye alacağım

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir