Bilcümle Muhabbet Bölümü

Moderatör: redow

Bilcümle Muhabbet Bölümü

Mesajgönderen fedoramca » 05 Eyl Cmt 2009, 13:26

Vallahi çok özlemişim sizlerle oynamayı,inanın heyecandan hala kendi takım arkadaşımın kafasına el bombası sallıyorum :paf :) ,o derece yani,oldukça çekişmeli ve zevkli müsabakalar :duello: yaptık yine,neredeyse full kadro hazırdı :afferim: ,bundan sonra bizim klan geyiğini buradan yürütsün lütfen,muhebbetimizin ve ağzımızın tadının hiç bozulmamasını dilerim,hepinizi seviyorum :love:
fedoramca

Re: Bilcümle Muhabbet Bölümü

Mesajgönderen redow » 07 Eyl Pzt 2009, 12:19

merak etme Emre senin yokluğunda bu konuda seni Deniz yeterince telafi etti asıl biz bundan sonra ne halt yiğcez onu düşünüyoruz bi yandan sen bi yandan deniz kaçcak yerde kalmıycak :)
redow
Uzman Üye
Uzman Üye

Mesajgönderen fedoramca » 07 Eyl Pzt 2009, 13:22

redow yazdı:merak etme Emre senin yokluğunda bu konuda seni Deniz yeterince telafi etti asıl biz bundan sonra ne halt yiğcez onu düşünüyoruz bi yandan sen bi yandan deniz kaçcak yerde kalmıycak :)

:nanik1: ,ee oğlum gülü seven dikenine katlanır :) ,benimi arar durursunuz,yiyin kafanıza bombayı da rahatlayın :paf :boom: :),yahu mıknatıslı kıçınızmı var ulan sizin,ne zaman el bombası sallasam,ya gürkanın ya mehmetin yada senin kafaya geliyor :D
fedoramca

Mesajgönderen kutay54 » 07 Eyl Pzt 2009, 16:41

abi sen daha ilk aşamadasın el bombaları çook önceydi deniz abi için :) daha detaylı ölümler tasarlaman lazım mesela sis bombasını kafaya atıp öldürme gibi :paf ama olsun karşıdaki vuracağına siz vurun kick yemeyinde c--:
Kullanıcı avatarı
kutay54
Üye
Üye

Mesajgönderen blackturk » 07 Eyl Pzt 2009, 18:07

geçen gün cod5 de bombayı çözecem diye bizim takımdan panikatakla 2 kişiyi vurdum :mrgreen: biri kutay di diğerini hatırlamıyom :mrgreen: banada mosic den bulaştı kendi adamını vurma hastalığı :mrgreen:
blackturk

Mesajgönderen fedoramca » 07 Eyl Pzt 2009, 18:10

Harbiden bulaşıcı bir virüs gibi,hepimiz etkilendik iyimi :nanik1: ,ama yinede bu konudaki liderliği uzun süre kimseye kaptırmam :1nci: :bye:
fedoramca

Mesajgönderen blackturk » 07 Eyl Pzt 2009, 18:20

emre senin ağaç diblerine claymore döşemene hastayım :mrgreen: senin yüzünden ağaç olan yerlerden geçemiyorum oyunda :lol bir ağaç altında gölgelenmemiz bile lüx oldu senin yüzünden :lol
blackturk

Mesajgönderen redow » 17 Eyl Prş 2009, 10:28

Tamer dirt2 az önce geldi kargo ile akşama mutlaka girelim bi bakalım multisine özelikle takım yarışlarını deniyelim . Bu arada bizden alıcaklar varsa oyunu bi an önce alın 4 lü takım yarışları yaparız bas gaza yavrum bas gaza :D
redow
Uzman Üye
Uzman Üye

Mesajgönderen fedoramca » 17 Eyl Prş 2009, 11:30

Dirt2 bende düşünüyorum,çatır çatır kapışabiliriz :duello: ,bu arada nerdesiniz len kayıp klan :x ,bakıyorum herkes kafasına göre takılıyor yine,bayağı özlemişsiniz beni :-? ,teşekkür ederim :ZZ:
fedoramca

Mesajgönderen redow » 17 Eyl Prş 2009, 11:55

fedoramca yazdı:Dirt2 bende düşünüyorum,çatır çatır kapışabiliriz :duello: ,bu arada nerdesiniz len kayıp klan :x ,bakıyorum herkes kafasına göre takılıyor yine,bayağı özlemişsiniz beni :-? ,teşekkür ederim :ZZ:

al al emre 4vs4 yaparız takım halinde yarışabiliyorsun.mehmette almayı düşünüyordu 4tam 4 kişi oluruz o şekilde gevurlarla kapışırız takım halinde .değişiklik olur hem fps oynamaktan gına geldi arada bi değşiklik şart cod5 ide operation flashpoint ile çıktığında değişim diyorum.bu akşam girin oyunada oynıyalım biraz ben 2-3 gün giriyorumda benim girdiğim saatte siz yoksunuz ben gidince siz giriyormuşunuz.
redow
Uzman Üye
Uzman Üye

Mesajgönderen fedoramca » 18 Eyl Cum 2009, 11:16

Tüm kardeşlerime hayırlı cumalar,bu akşam itibariyle yazlığa gidiyorum,bir müddet aranızda olamayacağım yine :bye: , bu kısa ayrılıktan önce,herbirinizin mübarek ramazan bayramınızı tebrik eder,ailenizle birlikte,huzur dolu ve sağlıklı nice bayramları görmenizi temenni ederim.Gözlerinizden öperim,canlarım ciğerlerim. :love:

NOT:Cumartesi sabahı gitmeye karar verdim :zippir:
fedoramca

Mesajgönderen redow » 19 Eyl Cmt 2009, 11:40

fedoramca yazdı:Tüm kardeşlerime hayırlı cumalar,bu akşam itibariyle yazlığa gidiyorum,bir müddet aranızda olamayacağım yine :bye: , bu kısa ayrılıktan önce,herbirinizin mübarek ramazan bayramınızı tebrik eder,ailenizle birlikte,huzur dolu ve sağlıklı nice bayramları görmenizi temenni ederim.Gözlerinizden öperim,canlarım ciğerlerim. :love:

NOT:Cumartesi sabahı gitmeye karar verdim :zippir:

Al bendende bi okadar.bende bu geceden itibaren bayram boyunca didim tarafında olucam arkadaşlar.Şimdiden hepinizin bayramını kutlar iyi bayramlar dilerim tüm c*A ve C*TR ailesine.
redow
Uzman Üye
Uzman Üye

Mesajgönderen BLNT » 20 Oca Çrş 2010, 09:21

nerdesiniz ahali ???
YouR eGo iS My LeGo
Kullanıcı avatarı
BLNT
Admin
Admin

Psn: moshic06
Favori Oyunlarım: world at war
modernwarfare2
nba2k11
heavy rain

Mesajgönderen KAPALI-FATURA » 20 Oca Çrş 2010, 12:29

Oglum sizin klan anca yatmayi bilir neredesin ahali diyene kadar aksamlari cagirsana serkan takimina uyku maskesi hediye vermek lazim
ResimResim

Bizimle İbne gibi laf yarıştıracağınıza Cesaretiniz varsa karşımıza geçin de yere düşen sabunu almayı hayal edin.....

[T.C*]+[BAFİ]=KAPALI-FATURA
Kullanıcı avatarı
KAPALI-FATURA
süper aktif üye
süper aktif üye

Psn: KAPALI-FATURA
Favori Oyunlarım: MODERN WARFARE 1-2 GOG OD OF WAR 1-2 UNCHARTED 1-2 MGS RACHET RESİSTANCE 2
Clan: T.C*

Mesajgönderen BLNT » 20 Oca Çrş 2010, 12:55

karisma olm yatti batti diye hazirsa takimin cikar karsimiza :D
YouR eGo iS My LeGo
Kullanıcı avatarı
BLNT
Admin
Admin

Psn: moshic06
Favori Oyunlarım: world at war
modernwarfare2