yaptık yine,neredeyse full kadro hazırdı
,bundan sonra bizim klan geyiğini buradan yürütsün lütfen,muhebbetimizin ve ağzımızın tadının hiç bozulmamasını dilerim,hepinizi seviyorum 
Moderatör: redow
yaptık yine,neredeyse full kadro hazırdı
,bundan sonra bizim klan geyiğini buradan yürütsün lütfen,muhebbetimizin ve ağzımızın tadının hiç bozulmamasını dilerim,hepinizi seviyorum 

redow yazdı:merak etme Emre senin yokluğunda bu konuda seni Deniz yeterince telafi etti asıl biz bundan sonra ne halt yiğcez onu düşünüyoruz bi yandan sen bi yandan deniz kaçcak yerde kalmıycak
,ee oğlum gülü seven dikenine katlanır
ama olsun karşıdaki vuracağına siz vurun kick yemeyinde 

,ama yinede bu konudaki liderliği uzun süre kimseye kaptırmam

,bu arada nerdesiniz len kayıp klan 
fedoramca yazdı:Dirt2 bende düşünüyorum,çatır çatır kapışabiliriz,bu arada nerdesiniz len kayıp klan
,bakıyorum herkes kafasına göre takılıyor yine,bayağı özlemişsiniz beni
,teşekkür ederim

, bu kısa ayrılıktan önce,herbirinizin mübarek ramazan bayramınızı tebrik eder,ailenizle birlikte,huzur dolu ve sağlıklı nice bayramları görmenizi temenni ederim.Gözlerinizden öperim,canlarım ciğerlerim. 

fedoramca yazdı:Tüm kardeşlerime hayırlı cumalar,bu akşam itibariyle yazlığa gidiyorum,bir müddet aranızda olamayacağım yine, bu kısa ayrılıktan önce,herbirinizin mübarek ramazan bayramınızı tebrik eder,ailenizle birlikte,huzur dolu ve sağlıklı nice bayramları görmenizi temenni ederim.Gözlerinizden öperim,canlarım ciğerlerim.
NOT:Cumartesi sabahı gitmeye karar verdim

Dön c*A Clanı Genel Sohbet Bölümü
Bu forumu gezen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 0 misafir