DOUBLE-TURK yazdı:oha cüss diyorum 4 map pack dötlerini yirtiyorlar biraz daha fazla para koparabilmek icin

panique yazdı:DOUBLE-TURK yazdı:oha cüss diyorum 4 map pack dötlerini yirtiyorlar biraz daha fazla para koparabilmek icin
haklısın ama adamlar aldırıyo sadece escalation daki multi haritaları olmamış sadece call of the dead iyiydi

KEMAL311 yazdı:panique yazdı:DOUBLE-TURK yazdı:oha cüss diyorum 4 map pack dötlerini yirtiyorlar biraz daha fazla para koparabilmek icin
haklısın ama adamlar aldırıyo sadece escalation daki multi haritaları olmamış sadece call of the dead iyiydi
zomb clanına aldım senıdlc versene bıde

DOUBLE-TURK yazdı:KEMAL311 yazdı:panique yazdı:DOUBLE-TURK yazdı:oha cüss diyorum 4 map pack dötlerini yirtiyorlar biraz daha fazla para koparabilmek icin
zomb clanına aldım senıdlc versene bıde
olsa vercemde yokbir dahaki sefere mw3 alirsam yeni bir account acicam ordan paylasicam sende alirsan sen 1. paylasacagim kisisin

Thonci yazdı:5. map pack: Artikbokuciktion
map pack cıkara cıkara bi hal oldular artık almamak lazım eylülde 5. si de çıkar bence

Thonci yazdı:5. map pack: Artikbokuciktion
map pack cıkara cıkara bi hal oldular artık almamak lazım eylülde 5. si de çıkar bence

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir