c*A 2009 Buluşma Organisazyonu ( öngörü)

Moderatör: redow

Re: c*A 2009 Buluşma Organisazyonu ( öngörü)

Mesajgönderen krik » 03 Eki Cmt 2009, 10:53

wwgokhanww yazdı:
krik yazdı:dün gece uncarted2 indirdim .saat 14,00 gibi online olan varsa takılalım ....

bende indirdim takilalim

TAMAM BEBİŞ ....
NOT: KONU DIŞI MUHABBET İÇİN ÖZÜR DİLERİZ...
krik

Mesajgönderen Furkan » 03 Eki Cmt 2009, 10:57

var var gurkan agbi isdedigniz zaman oynariz takilalim
Furkan

Mesajgönderen asturklove » 03 Eki Cmt 2009, 10:59

Beyler benim bir fikrim var bulusmamıza playstation 3 de getirelim mi? Benim o gün gelememe ihtimalim var sizlere şimdiden iyi eğlenceler dilerim
Cenaze ortadan kalktı Helva kavruldu 40na gerek yok Ölen müslüman evladı değildi...
asturklove
Caliskan Üye
Caliskan Üye

Konum: Cenaze ortadan kalktı Helva kavruldu 40na gerek yok Ölen müslüman evladı değildi...
Psn: asturklove1907
Favori Oyunlarım: COD4
COD5
FİFA 2010
FEAR 2
OFP 2

Mesajgönderen krik » 03 Eki Cmt 2009, 11:12

asturklove yazdı:Beyler benim bir fikrim var bulusmamıza playstation 3 de getirelim mi? Benim o gün gelememe ihtimalim var sizlere şimdiden iyi eğlenceler dilerim

ilk sayfadaki mesajını hatırlatmak isterim sana .gelmeyen top olsun ....
krik

Mesajgönderen redow » 06 Eki Sal 2009, 15:07

arkadaşlar ben aranıza bi 30-45 dk geç katılıcam buluşmada çünkü eşim ile birlikte uğramamız gereken yere randevuyu teysesi sabah almasını sölediğim halde gidip 13:30 da almış bi yarım saatlik işim var en fazla orda zaten kadıköyde ordan vapurla eminönüne geçip . tranway ile taksime yukarı zıplarım. Emre zaten geçen seferki buluşmadan bi çoğu arkadaşı tanıyor.Buluşma yerinde beklemeyip mekan değiştirirseniz bana tel ile bilgi verirsiniz.
redow
Uzman Üye
Uzman Üye

Mesajgönderen krik » 07 Eki Çrş 2009, 16:08

redow yazdı:arkadaşlar ben aranıza bi 30-45 dk geç katılıcam buluşmada çünkü eşim ile birlikte uğramamız gereken yere randevuyu teysesi sabah almasını sölediğim halde gidip 13:30 da almış bi yarım saatlik işim var en fazla orda zaten kadıköyde ordan vapurla eminönüne geçip . tranway ile taksime yukarı zıplarım. Emre zaten geçen seferki buluşmadan bi çoğu arkadaşı tanıyor.Buluşma yerinde beklemeyip mekan değiştirirseniz bana tel ile bilgi verirsiniz.

emre tanıyorsa problem yok.sizin arkadaşlar emreyi tanır.zaten hasanı gördüklerinde hemen tanıyacaklardır.ben onu diğer mesajlarda tarif etmiştim.....
krik

Mesajgönderen flozof » 07 Eki Çrş 2009, 17:47

ogün 2.30 gibi gelirim mekanın ismini aderesini yazarsanız iyi olur zaten hasan abiylen telefonlaşırız
flozof

Mesajgönderen redow » 08 Eki Prş 2009, 06:41

Benim işimde değişiklik oldu öne aldım tam vaktinde buluşma yerinde olucam.
redow
Uzman Üye
Uzman Üye

Mesajgönderen krik » 08 Eki Prş 2009, 06:48

redow yazdı:Benim işimde değişiklik oldu öne aldım tam vaktinde buluşma yerinde olucam.

:yazik: :afferim:
krik

Mesajgönderen Furkan » 09 Eki Cum 2009, 17:38

Gurkan agbi bulusmaya yarin ethem ide geiriyorum yanliz o fazla kalamiyacak taksimde cunku hem yolu uzun hemde aksam nizamiyeye teslim olmasi gerekiyor simdi kendisiyle telefonla konusdum diyorki acaba musayit olan arkadaslar bulusmaya bir saat oncesinden gelirmi ben siteye yazarim dedim bir saat icin seni kirmazlar musaitlerse kosa kosa gelirler dedim
Furkan

Mesajgönderen krik » 10 Eki Cmt 2009, 06:42

Furkan yazdı:Gurkan agbi bulusmaya yarin ethem ide geiriyorum yanliz o fazla kalamiyacak taksimde cunku hem yolu uzun hemde aksam nizamiyeye teslim olmasi gerekiyor simdi kendisiyle telefonla konusdum diyorki acaba musayit olan arkadaslar bulusmaya bir saat oncesinden gelirmi ben siteye yazarim dedim bir saat icin seni kirmazlar musaitlerse kosa kosa gelirler dedim

ben saat 13,00 te işten çıkıyourm.mesajı şimdi gördüm.ben hilmi fedor emre en erken gelişimiz saat 14 ile 14,30 arası kardeşim..eğer hasan abim buluşmada olursa ethemi onunla göndeririz..araçla daha erken gider yanımızdan erken çıkmaz..
krik

Mesajgönderen Furkan » 10 Eki Cmt 2009, 07:17

krik yazdı:
Furkan yazdı:Gurkan agbi bulusmaya yarin ethem ide geiriyorum yanliz o fazla kalamiyacak taksimde cunku hem yolu uzun hemde aksam nizamiyeye teslim olmasi gerekiyor simdi kendisiyle telefonla konusdum diyorki acaba musayit olan arkadaslar bulusmaya bir saat oncesinden gelirmi ben siteye yazarim dedim bir saat icin seni kirmazlar musaitlerse kosa kosa gelirler dedim

ben saat 13,00 te işten çıkıyourm.mesajı şimdi gördüm.ben hilmi fedor emre en erken gelişimiz saat 14 ile 14,30 arası kardeşim..eğer hasan abim buluşmada olursa ethemi onunla göndeririz..araçla daha erken gider yanımızdan erken çıkmaz..

Anladim agbi tamam ozaman ben ethemide alip 14:00 de Taksim Burger king'in onunde oluruz oralarda takiliriz.
Furkan

Mesajgönderen krik » 10 Eki Cmt 2009, 08:40

Furkan yazdı:
krik yazdı:

Anladim agbi tamam ozaman ben ethemide alip 14:00 de Taksim Burger king'in onunde oluruz oralarda takiliriz.

ORDA BEKLEYİN ....STARBUCKS IN ÖNÜNDE DE SERKAN( REDOW ) LAR OLABİLİR.ONLARADA GÖZ KULAK OLUN KARDEŞİM
krik

Mesajgönderen flozof » 10 Eki Cmt 2009, 09:08

hadi beyler her hafta buluşmuyoz senede bir iki onada gelmemezlik yapmayın
flozof

Önceki

Dön c*A Clanı Genel Sohbet Bölümü

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir