wwgokhanww yazdı:krik yazdı:dün gece uncarted2 indirdim .saat 14,00 gibi online olan varsa takılalım ....
bende indirdim takilalim
TAMAM BEBİŞ ....
NOT: KONU DIŞI MUHABBET İÇİN ÖZÜR DİLERİZ...
Moderatör: redow
wwgokhanww yazdı:krik yazdı:dün gece uncarted2 indirdim .saat 14,00 gibi online olan varsa takılalım ....
bende indirdim takilalim

asturklove yazdı:Beyler benim bir fikrim var bulusmamıza playstation 3 de getirelim mi? Benim o gün gelememe ihtimalim var sizlere şimdiden iyi eğlenceler dilerim

redow yazdı:arkadaşlar ben aranıza bi 30-45 dk geç katılıcam buluşmada çünkü eşim ile birlikte uğramamız gereken yere randevuyu teysesi sabah almasını sölediğim halde gidip 13:30 da almış bi yarım saatlik işim var en fazla orda zaten kadıköyde ordan vapurla eminönüne geçip . tranway ile taksime yukarı zıplarım. Emre zaten geçen seferki buluşmadan bi çoğu arkadaşı tanıyor.Buluşma yerinde beklemeyip mekan değiştirirseniz bana tel ile bilgi verirsiniz.

redow yazdı:Benim işimde değişiklik oldu öne aldım tam vaktinde buluşma yerinde olucam.

Furkan yazdı:Gurkan agbi bulusmaya yarin ethem ide geiriyorum yanliz o fazla kalamiyacak taksimde cunku hem yolu uzun hemde aksam nizamiyeye teslim olmasi gerekiyor simdi kendisiyle telefonla konusdum diyorki acaba musayit olan arkadaslar bulusmaya bir saat oncesinden gelirmi ben siteye yazarim dedim bir saat icin seni kirmazlar musaitlerse kosa kosa gelirler dedim
krik yazdı:Furkan yazdı:Gurkan agbi bulusmaya yarin ethem ide geiriyorum yanliz o fazla kalamiyacak taksimde cunku hem yolu uzun hemde aksam nizamiyeye teslim olmasi gerekiyor simdi kendisiyle telefonla konusdum diyorki acaba musayit olan arkadaslar bulusmaya bir saat oncesinden gelirmi ben siteye yazarim dedim bir saat icin seni kirmazlar musaitlerse kosa kosa gelirler dedim
ben saat 13,00 te işten çıkıyourm.mesajı şimdi gördüm.ben hilmi fedor emre en erken gelişimiz saat 14 ile 14,30 arası kardeşim..eğer hasan abim buluşmada olursa ethemi onunla göndeririz..araçla daha erken gider yanımızdan erken çıkmaz..
Furkan yazdı:krik yazdı:Furkan yazdı:Gurkan agbi bulusmaya yarin ethem ide geiriyorum yanliz o fazla kalamiyacak taksimde cunku hem yolu uzun hemde aksam nizamiyeye teslim olmasi gerekiyor simdi kendisiyle telefonla konusdum diyorki acaba musayit olan arkadaslar bulusmaya bir saat oncesinden gelirmi ben siteye yazarim dedim bir saat icin seni kirmazlar musaitlerse kosa kosa gelirler dedim
ben saat 13,00 te işten çıkıyourm.mesajı şimdi gördüm.ben hilmi fedor emre en erken gelişimiz saat 14 ile 14,30 arası kardeşim..eğer hasan abim buluşmada olursa ethemi onunla göndeririz..araçla daha erken gider yanımızdan erken çıkmaz..
Anladim agbi tamam ozaman ben ethemide alip 14:00 de Taksim Burger king'in onunde oluruz oralarda takiliriz.
Dön c*A Clanı Genel Sohbet Bölümü
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir