c*A 2009 Buluşma Organisazyonu ( öngörü)

Moderatör: redow

c*A 2009 Buluşma Organisazyonu ( öngörü)

Mesajgönderen redow » 25 Eyl Cum 2009, 14:18

Merhaba Arkadaşlar

Malum Clanımızın 1. yaş günü kutlaması Ramazan ayına denk geldiği için bu buluşma ve kutlama organisazyonunu bayram sonrasına alalım dedik.Hem onu kutlar hemde senelik buluşma organisazyonumuzu gerçekleştirmiş oluruz.Bu organisazyona son buluşmamıza katılan tüm arkadaşlarımız,dostlarımız ve clan oyuncularım davetli olup bi önceki buluşmaya katılamak isteyipde katılamayan C*TR takım üyeleride davetli olup onlarıda aramızda görmek isteriz.Buluşma gene İstanbulda olucak gün olarak 10 veya 11 Ekim tarihlerini uygun görmekteyim ancak sizlerin iş ve okul yoğunluğunu öngörerek bu tarihi kaydırma olanağımız var.

Buluşmada toplanma noktası olarak bi önceki buluşmadaki gibi taksimdeki starbucks önü olarak uygundur sanırım herkez için.Gidilcek mekan/yer organisazyonunu sizlere bırakıyorum malum ben bursadan gelicem o işide bana bırakmazsınız herhalde

Hadi bakalım şimdi kimler gelicek kimler gelemicek hangi gün kime uyuyor kime uymuyor bi ön tespit yapalım .
redow
Uzman Üye
Uzman Üye

Re: c*A 2009 Buluşma Organisazyonu ( öngörü)

Mesajgönderen asturklove » 25 Eyl Cum 2009, 16:29

Ben+20 cm geliyoruzzzzzzzzzzzz.
Cenaze ortadan kalktı Helva kavruldu 40na gerek yok Ölen müslüman evladı değildi...
asturklove
Caliskan Üye
Caliskan Üye

Konum: Cenaze ortadan kalktı Helva kavruldu 40na gerek yok Ölen müslüman evladı değildi...
Psn: asturklove1907
Favori Oyunlarım: COD4
COD5
FİFA 2010
FEAR 2
OFP 2

Mesajgönderen krik » 26 Eyl Cmt 2009, 09:38

asturklove yazdı:Ben+20 cm geliyoruzzzzzzzzzzzz.

bana 10 ekim saat 1 den sonrası uyar emre yi alır gelirim.ve zannedersem bizim tüm grup katılmayı isteyecektir...ne zamandan beri bulışma yapamadık sizide görür hasanın 20 cm le tanıştırırız....
krik

Mesajgönderen fedoramca » 26 Eyl Cmt 2009, 10:52

Karım Gürkan ve kumam İlkayla birlikte muhakkak orda olucaz :)
fedoramca

Mesajgönderen kutay54 » 27 Eyl Pzr 2009, 17:49

çok kalabalık taksimde buluşursak polis biber gazı atabilir :paf pek fazla ümit olmasa da gelmeye çalışıcam
Kullanıcı avatarı
kutay54
Üye
Üye

Mesajgönderen redow » 28 Eyl Pzt 2009, 08:54

Evet beyler bi aksilik çıkmaz ise Buluşma tarihi 10.Ekim Saat 14:00 geçen seferki gibi Starbucks önü. Mami+Deniz ben sizi gene aynı şekilde iskelenin orda beklerim :) birlikte çıkarız yukarı.Deniz sakın geç kalma :)
redow
Uzman Üye
Uzman Üye

Mesajgönderen blackturk » 29 Eyl Sal 2009, 14:02

benim o gün gümrükte çok işim olmazsa mutlaka gelirim,zaten bizde ne zamandır toplanamamıştık güzel olur.artı sizin gibi güzel arkadaşları tanımakta isterim.
blackturk

Mesajgönderen Furkan » 29 Eyl Sal 2009, 14:59

Bende kismetse gelmeyi dusunuyorum.
Furkan

Mesajgönderen krik » 02 Eki Cum 2009, 11:54

10 Ekim Cumartesi saat 14.00. taksim starbucks cafe önü yada burger king önü farketmez.siz hasanı görünce zaten tanırsınız gay tipli açık alınlı hafifi önünde 2 boynuz gibi saçı var ve koca ..tünden...bizde onun vurucuları gibi çevresinde oluruz.....fotograf makınası getirmeyi unutmayalım ...
krik

Mesajgönderen DOUBLE-TURK » 02 Eki Cum 2009, 13:46

krik yazdı:10 Ekim Cumartesi saat 14.00. taksim starbucks cafe önü yada burger king önü farketmez.siz hasanı görünce zaten tanırsınız gay tipli açık alınlı hafifi önünde 2 boynuz gibi saçı var ve koca ..tünden...bizde onun vurucuları gibi çevresinde oluruz.....fotograf makınası getirmeyi unutmayalım ...

:lol :lol :lol :lol :lol
Marifet soyundurmaksa bedeni,hayvanlar sizden daha medeni!
Aldaticilar sizi Allah ile aldatmasin Fatir Suresi 5.ayet
Resim
Kullanıcı avatarı
DOUBLE-TURK
Forum Kurucusu
Forum Kurucusu

Psn: DOUBLE-TURK
Favori Oyunlarım: Worms
MW2
Marvel
vs
Capcom
Bo
Clan: No.1
Skype id: wwsexyboy
Ruh hali: Paylasimci

Mesajgönderen Furkan » 02 Eki Cum 2009, 19:47

10 Ekimde oh be ensonunda bulusucagiz uzun zaman oldu enson bozan askere gitmeden once bulusmusduk.Hadi bakalim beylerrrrrr ALOOOOO bu bulusmaya daha once gelmemes istanbulda oturupda katilimda bulunmayan arkadaslarida bekliyoz.Simdiden hepinizi uyandiriyim benim cok onemli bir isim oldu halde geliyom cunku ozledim kardeslerimi daha once katilimda bulunmayan arkadaslardanda bu bulusmaya sayet musayitlerse gelmelerini bekliyoruz .Gurkan agbi muhtemelen o tarihlerde OFP2 cikmis olur bulusmadan sonra heme hasan sen ben OFP2 de daglara bayirlara ismimizi yazariz Cekilin uleeennnn DELi Kadir geliyor. :love: :mrgreen: :ZZ:
Furkan

Mesajgönderen krik » 03 Eki Cmt 2009, 09:51

Furkan yazdı:10 Ekimde oh be ensonunda bulusucagiz uzun zaman oldu enson bozan askere gitmeden once bulusmusduk.Hadi bakalim beylerrrrrr ALOOOOO bu bulusmaya daha once gelmemes istanbulda oturupda katilimda bulunmayan arkadaslarida bekliyoz.Simdiden hepinizi uyandiriyim benim cok onemli bir isim oldu halde geliyom cunku ozledim kardeslerimi daha once katilimda bulunmayan arkadaslardanda bu bulusmaya sayet musayitlerse gelmelerini bekliyoruz .Gurkan agbi muhtemelen o tarihlerde OFP2 cikmis olur bulusmadan sonra heme hasan sen ben OFP2 de daglara bayirlara ismimizi yazariz Cekilin uleeennnn DELi Kadir geliyor. :love: :mrgreen: :ZZ:

tahminlerim doğru çıkarsa furkan o gün hasan bana ofp2 getiriyor olacak inşallah ....
krik

Mesajgönderen Furkan » 03 Eki Cmt 2009, 10:02

krik yazdı:
Furkan yazdı:10 Ekimde oh be ensonunda bulusucagiz uzun zaman oldu enson bozan askere gitmeden once bulusmusduk.Hadi bakalim beylerrrrrr ALOOOOO bu bulusmaya daha once gelmemes istanbulda oturupda katilimda bulunmayan arkadaslarida bekliyoz.Simdiden hepinizi uyandiriyim benim cok onemli bir isim oldu halde geliyom cunku ozledim kardeslerimi daha once katilimda bulunmayan arkadaslardanda bu bulusmaya sayet musayitlerse gelmelerini bekliyoruz .Gurkan agbi muhtemelen o tarihlerde OFP2 cikmis olur bulusmadan sonra heme hasan sen ben OFP2 de daglara bayirlara ismimizi yazariz Cekilin uleeennnn DELi Kadir geliyor. :love: :mrgreen: :ZZ:

tahminlerim doğru çıkarsa furkan o gün hasan bana ofp2 getiriyor olacak inşallah ....

O zaman bize nedemek dusuyor agbi, Hasan baskan bizi diskoya gotur. :lol vallaha simdiden heycan basti beni.Oyun icinde yonlendirmelerini bekliyecegiz agbi,ama hasan herzamanki gibi burdada dalar adamlarin icine. :mrgreen: :D :cosalim:
Furkan

Mesajgönderen krik » 03 Eki Cmt 2009, 10:23

dün gece uncarted2 indirdim .saat 14,00 gibi online olan varsa takılalım ....
krik

Mesajgönderen DOUBLE-TURK » 03 Eki Cmt 2009, 10:25

krik yazdı:dün gece uncarted2 indirdim .saat 14,00 gibi online olan varsa takılalım ....

bende indirdim takilalim
Marifet soyundurmaksa bedeni,hayvanlar sizden daha medeni!
Aldaticilar sizi Allah ile aldatmasin Fatir Suresi 5.ayet
Resim
Kullanıcı avatarı
DOUBLE-TURK
Forum Kurucusu
Forum Kurucusu

Psn: DOUBLE-TURK
Favori Oyunlarım: Worms
MW2
Marvel
vs
Capcom