Moderatör: redow

asturklove yazdı:Ben+20 cm geliyoruzzzzzzzzzzzz.
pek fazla ümit olmasa da gelmeye çalışıcam

krik yazdı:10 Ekim Cumartesi saat 14.00. taksim starbucks cafe önü yada burger king önü farketmez.siz hasanı görünce zaten tanırsınız gay tipli açık alınlı hafifi önünde 2 boynuz gibi saçı var ve koca ..tünden...bizde onun vurucuları gibi çevresinde oluruz.....fotograf makınası getirmeyi unutmayalım ...

Furkan yazdı:10 Ekimde oh be ensonunda bulusucagiz uzun zaman oldu enson bozan askere gitmeden once bulusmusduk.Hadi bakalim beylerrrrrr ALOOOOO bu bulusmaya daha once gelmemes istanbulda oturupda katilimda bulunmayan arkadaslarida bekliyoz.Simdiden hepinizi uyandiriyim benim cok onemli bir isim oldu halde geliyom cunku ozledim kardeslerimi daha once katilimda bulunmayan arkadaslardanda bu bulusmaya sayet musayitlerse gelmelerini bekliyoruz .Gurkan agbi muhtemelen o tarihlerde OFP2 cikmis olur bulusmadan sonra heme hasan sen ben OFP2 de daglara bayirlara ismimizi yazariz Cekilin uleeennnn DELi Kadir geliyor.![]()
![]()
krik yazdı:Furkan yazdı:10 Ekimde oh be ensonunda bulusucagiz uzun zaman oldu enson bozan askere gitmeden once bulusmusduk.Hadi bakalim beylerrrrrr ALOOOOO bu bulusmaya daha once gelmemes istanbulda oturupda katilimda bulunmayan arkadaslarida bekliyoz.Simdiden hepinizi uyandiriyim benim cok onemli bir isim oldu halde geliyom cunku ozledim kardeslerimi daha once katilimda bulunmayan arkadaslardanda bu bulusmaya sayet musayitlerse gelmelerini bekliyoruz .Gurkan agbi muhtemelen o tarihlerde OFP2 cikmis olur bulusmadan sonra heme hasan sen ben OFP2 de daglara bayirlara ismimizi yazariz Cekilin uleeennnn DELi Kadir geliyor.![]()
![]()
tahminlerim doğru çıkarsa furkan o gün hasan bana ofp2 getiriyor olacak inşallah ....

krik yazdı:dün gece uncarted2 indirdim .saat 14,00 gibi online olan varsa takılalım ....

Dön c*A Clanı Genel Sohbet Bölümü
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir