Arkadaşlar Merhaba,
Geçenlerde Call Off Duty-Black Ops aldım fakat altyazısı ingilizce dili zaten ingilizce.. PS3 için Türkçe altyazı yüklenebiliyormu? Acillllll!!!!!

Stubborn yazdı:Herkesin isi acil ya bu nedir?
PS'e dil yamasi yuklendigi nerede gorulmus, PC mi bu dosyalarini degistir Turkce olsun?
Acilll!!!!!!!!

DOUBLE-TURK yazdı:Stubborn yazdı:Herkesin isi acil ya bu nedir?
PS'e dil yamasi yuklendigi nerede gorulmus, PC mi bu dosyalarini degistir Turkce olsun?
Acilll!!!!!!!!
dil yamasi yükleniyor ps3 e ben bizzat kendim yaptim jb li cihaza pkg uzantili dil yamasini indirip kuruyorsun bu kadar mesela chrisis2 oyununu komple türkce yamasini bulup kurdum oldugoogle amca ise yariyor

Stubborn yazdı:Crysis 2 PS3 versiyonunda Turkce vardi Gokhan'im bosuna ugrasmissinLimited edition haric tum surumlerinde Turkce bastan DVD icindeydi
Xbox ta bile

CptOzan yazdı:Stubborn yazdı:Crysis 2 PS3 versiyonunda Turkce vardi Gokhan'im bosuna ugrasmissinLimited edition haric tum surumlerinde Turkce bastan DVD icindeydi
Xbox ta bile
Ben de böyle biliyordum ama...

darkblue yazdı:Call Of Duty:Black Ops un türkçe altyazılı versiyonu satılıyor mu? Eğer öyleyse hata ettim ingilizce olanı almakla....
Eğer türkçesi satılmıyorsada dediğiniz gibi crysis 2 gibi black Ops içinde türkçe yama bulabirmiyim? Nasıl bulabilirim? nasıl yükleyebilirim? Soru bombardımanıııııııı

X-TURK yazdı:darkblue yazdı:Call Of Duty:Black Ops un türkçe altyazılı versiyonu satılıyor mu? Eğer öyleyse hata ettim ingilizce olanı almakla....
Eğer türkçesi satılmıyorsada dediğiniz gibi crysis 2 gibi black Ops içinde türkçe yama bulabirmiyim? Nasıl bulabilirim? nasıl yükleyebilirim? Soru bombardımanıııııııı
bu durumlar sadece jblı makıneler ıcın geçerlı.Tüm soruların cevapları bu sanırım
benim makine jbli değilki!?! doğru kırdırmadan olmaz... 

darkblue yazdı:X-TURK yazdı:darkblue yazdı:Call Of Duty:Black Ops un türkçe altyazılı versiyonu satılıyor mu? Eğer öyleyse hata ettim ingilizce olanı almakla....
bu durumlar sadece jblı makıneler ıcın geçerlı.Tüm soruların cevapları bu sanırım
benim makine jbli değilki!?! doğru kırdırmadan olmaz...

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir