Call of Duty Elite Trailer

Moderatör: Stubborn

Call of Duty Elite Trailer

Mesajgönderen Thonci » 31 May Sal 2011, 08:27

Okay Call of Duty elite is tha-
Okay Call of Du--
Again!
Call of-
Call o- Oh man!
Call of du- Mannn! :))

Edit: Arkadaşlar video Activision Yayımcılık tarafından kaldırılmış :/

Edit2: Ama videoya bu adresten ulaşabilirsiniz; http://www.bolumsonucanavari.com/Haberl ... -16053.htm Bölüm Sonu Canavarı iyi yapmış ve videoyu kendi upload etmiş :)

En son Thonci tarafından 31 May Sal 2011, 11:59 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Resim

I'm the best damn thing that your eyes have ever seen.

Tam üye

Psn: OttomanEmpire08
Favori Oyunlarım: Killzone3
Clan: AvrL
Ruh hali: Sniper

Re: Call of Duty Elite Trailer

Mesajgönderen Stubborn » 31 May Sal 2011, 08:55

Activision oyuncuları soymanın yeni yolunu bulmuş durumda. Call of Duty Elite olacak yeni üyelik sistemi, Call of Duty: Modern Warfare 3 ile birlikte bu sonbaharda hizmete başlayacak. Üye olduğunuz takdirde ekstra içerik ve harita paketleri gibi şeylere erişiminiz olacak. Bu haberin tek güzel tarafı, çevrimiçi oynamak için üye olmanıza gerek yok bilgisi olabilir.

Activision fiyatlandırma konusunda henüz bir açıklama yapmış değil fakat söylentiler, diğer çevrimiçi oyunlara verilen paradan fazla olması beklenmiyor.

Hizmetin bazı kısımları bedava olacak. Bunların arasında detaylı analiz sistemi ve eşleştirme gibi tam olarak nasıl işleyeceği henüz belli olmayan özellikler mevcut.

Hali hazırda zaten para basan firmanın, açgözlülüğün sınırlarını bu şekilde zorlayabileceği benim aklıma gelmezdi. Oyuncular tarafından böyle bir üyelik sistemi nasıl karşılanacak bakalım? Fikirleri alalım. Üye olmayacaklar parmak kaldırsın ondan önce.

Kaynak: TrGamer
Resim
Resim
ResimResimResimResim vs ResimResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Stubborn
Moderator
Moderator

Psn: McEmrahTr
Favori Oyunlarım: .
X360 ID = McEmrah

RPG tarzi oyunlar harici herseyi oynarim
Ruh hali: Kis geldi :S

Mesajgönderen Thonci » 31 May Sal 2011, 11:51

Stubborn yazdı:Activision oyuncuları soymanın yeni yolunu bulmuş durumda. Call of Duty Elite olacak yeni üyelik sistemi, Call of Duty: Modern Warfare 3 ile birlikte bu sonbaharda hizmete başlayacak. Üye olduğunuz takdirde ekstra içerik ve harita paketleri gibi şeylere erişiminiz olacak. Bu haberin tek güzel tarafı, çevrimiçi oynamak için üye olmanıza gerek yok bilgisi olabilir.

Activision fiyatlandırma konusunda henüz bir açıklama yapmış değil fakat söylentiler, diğer çevrimiçi oyunlara verilen paradan fazla olması beklenmiyor.

Hizmetin bazı kısımları bedava olacak. Bunların arasında detaylı analiz sistemi ve eşleştirme gibi tam olarak nasıl işleyeceği henüz belli olmayan özellikler mevcut.

Hali hazırda zaten para basan firmanın, açgözlülüğün sınırlarını bu şekilde zorlayabileceği benim aklıma gelmezdi. Oyuncular tarafından böyle bir üyelik sistemi nasıl karşılanacak bakalım? Fikirleri alalım. Üye olmayacaklar parmak kaldırsın ondan önce.

Kaynak: TrGamer

Nasıl yani? Modern Warfare 3 oynamak için para mı ödeyeceğiz Xbox gibi?
Resim

Tam üye

Mesajgönderen KEMAL311 » 31 May Sal 2011, 12:29

Ekstra haritalar için dlc kalkarsa üye olmak zorunda bırakabilirler bizi.Clan maçları felan olucak.Oyun güzel olsun para mühim deil :)
Kullanıcı avatarı
KEMAL311
Gelismis Üye
Gelismis Üye

Psn: KEMAL311

Mesajgönderen Stubborn » 31 May Sal 2011, 13:06

Bi nevi EA'in VIP kodu ama adini tipini degistirmisler.

Her oyunda tek tek almayacaksin (yani oyunlari orjinal alinca hani icinden cikan kod var ya online oynamak yada harita vs indirmek icin) onun yerine COD elite denen olaya uye olacaksin.

Bu uyelik artik yillik mi olur, aylik mi olur, oyun basina mi olur vs su anda tam bir bilgi yok, xbox live sistemi de olabilir, oyle olursa alirim sifir bi Bad company 2 yada battlefield 3 (propaganda olayina bagli tabi o), acar onu oynarim ya.

Live'a para ver, Plus'a para ver, sonra bi de oyunlarin serverlarina para ver. EA'in oyunlari orjinal satmak ya da 2. el alanlardan da para kazanamak icin yaptigi 10 dolar project / VIP kod olayi bunun yaninda az kalacak gibi geliyor.

Activision toprak doyursun gozunu!!!!
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Stubborn
Moderator
Moderator

X360 ID = McEmrah

Mesajgönderen KEMAL311 » 31 May Sal 2011, 14:29

COD ELITE is free, for all players, some paid aspects TBD. Absolutely NO fee to play #MW3 multiplayer. Detailed reveal

coming tomorrow AM.Robert bowling in twitterdan yaptığı açıklama.Cod Elite tüm oyuncular için bedava fakat bazı ücretli

yönleri var.Multiplayer kesinlikle paralı değil.Yarın öğleden sonra detayını öğrenceksiniz.
Kullanıcı avatarı
KEMAL311
Gelismis Üye
Gelismis Üye

Mesajgönderen Stubborn » 31 May Sal 2011, 14:48

Onu acik anlatmamisim sagol Kemal :D multi ucretsiz, nasilki BC2, MOH'ta EA bu VIP kodu sadece ekstralar icin kullandiysa (harita, oyun modu vs) o sekil bi ayarlama olacak.

Herkes uye olur mu bilinmez de, parali kismina uye olanlar ekstra para odemez saniyorum haritalara felan, ama fiyatinin dusuk olmasi lazim haliyle.

zaten mw3te doserler yine mw2 haritalarini, ilk pakette terminal ve wasteland gelir, ikinci de karachi ve favela :D :D :D
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Stubborn
Moderator
Moderator

X360 ID = McEmrah

Mesajgönderen Psychotic-Turk » 31 May Sal 2011, 19:21

Black ops'ta ücretsiz olan youtube kaydetme gibi şeyler bu durumda ücretli olacak, yani elite kullanıcıları yararlanacak gibi bir izlenim oldu bende. Beta olarak site açılmış http://www.callofduty.com/elite

Görüntülerin çoğu da black ops'tan her halde 2 oyunu elite olarak bir yerde toplayacaklar. Bakalım açıklama yarın gelecekmiş.
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Psychotic-Turk
Genel Moderatör
Genel Moderatör

Psn: xX-PSYCHOTIC-TR
Favori Oyunlarım: Cod Serisi-UnchartedSerisi-Pes-Fifa
Clan: TurX

Mesajgönderen BLNT » 01 Haz Çrş 2011, 07:36

şahsen bi tane oyun oynuyorum ps3 de severek oda paralı olacaksa olsun ben veririm arkadaş :D
YouR eGo iS My LeGo
Kullanıcı avatarı
BLNT
Admin
Admin

Psn: moshic06
Favori Oyunlarım: world at war
modernwarfare2
nba2k11
heavy rain

Mesajgönderen KEMAL311 » 01 Haz Çrş 2011, 13:27

Details on the new Call of Duty ELITE service that #MW3 will be utilizing. Stat tracking, groups & more are

included.Robert Bowling twitter. Elite mw3 için geçerli olucak .
Kullanıcı avatarı
KEMAL311
Gelismis Üye
Gelismis Üye

Mesajgönderen Psychotic-Turk » 01 Haz Çrş 2011, 17:01

BLNT yazdı:şahsen bi tane oyun oynuyorum ps3 de severek oda paralı olacaksa olsun ben veririm arkadaş :D

zico zico vercez :) tabi parasına da bağlı, ayda 2 lira falan olsa yılda 24 lira 1 harita parası eder, 3-4 lira falan olabilir fiyatı.
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Psychotic-Turk
Genel Moderatör
Genel Moderatör

Mesajgönderen Thonci » 01 Haz Çrş 2011, 17:17

Psychotic-Turk yazdı:
BLNT yazdı:şahsen bi tane oyun oynuyorum ps3 de severek oda paralı olacaksa olsun ben veririm arkadaş :D

zico zico vercez :) tabi parasına da bağlı, ayda 2 lira falan olsa yılda 24 lira 1 harita parası eder, 3-4 lira falan olabilir fiyatı.

Ayda 3-4 ? Yok be abi en az 10 alır bunlar aylık. Yani bi oyunu 1.5 sene oynasan 2 kere cod alırsın :D
Resim

Tam üye

Mesajgönderen KEMAL311 » 02 Haz Prş 2011, 16:58

Lots of false #MW3 info being reported as fact. There is no Stopping Power, OMA, Commando, or Nukes. Beyond that, you’ll have to wait & see.

Fast-pace, high damage, gun-on-gun gameplay. Put em down quick! Thats what I want in Modern Warfare 3 multiplayer, what do you want in #MW3? R.Bowling twitter

1.paragrafta mw3 hakkında bir sürü yalan haber dolaşıyor diyor.stop,oma,commando,nuke olmıcak mı dıyor yoksa ben şöyle anladım bunlar olmıcak gıbı haberler dolaşıyor mw3te bekleyip görüceksiniz.

hızlı koşma,yüksek hasar,silah silah ne yaw anlamadım orayı,hızlı silah değiştirme ! benım mw3 multıde ıstedığım şeyler bunlar.Peki siz ne istiyorsunuz mw3 te ?
Oyunu batıracak bu adam valla twit atın şu adama :D
Kullanıcı avatarı
KEMAL311
Gelismis Üye
Gelismis Üye

Mesajgönderen Psychotic-Turk » 02 Haz Prş 2011, 17:05

KEMAL311 yazdı:Lots of false #MW3 info being reported as fact. There is no Stopping Power, OMA, Commando, or Nukes. Beyond that, you’ll have to wait & see.

Fast-pace, high damage, gun-on-gun gameplay. Put em down quick! Thats what I want in Modern Warfare 3 multiplayer, what do you want in #MW3? R.Bowling twitter

1.paragrafta mw3 hakkında bir sürü yalan haber dolaşıyor diyor.stop,oma,commando,nuke olmıcak mı dıyor yoksa ben şöyle anladım bunlar olmıcak gıbı haberler dolaşıyor mw3te bekleyip görüceksiniz.

hızlı koşma,yüksek hasar,silah silah ne yaw anlamadım orayı,hızlı silah değiştirme ! benım mw3 multıde ıstedığım şeyler bunlar.Peki siz ne istiyorsunuz mw3 te ?
Oyunu batıracak bu adam valla twit atın şu adama :D

Bunlar kesin olarak yok. Yani nuke, stopping power, commando perki ve OMA ne ise artık. Diğerlerini de bekleyip göreceksiniz diyor.
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Psychotic-Turk
Genel Moderatör
Genel Moderatör

Mesajgönderen KEMAL311 » 02 Haz Prş 2011, 17:08

yaa nuke le stopping power nasıl olmaz lanet olsn :küfür: