Moderatör: Stubborn

DOUBLE-TURK yazdı:konuyu gec gördüm eger cod oynadiysan crysis alman durumunda yabancilik cekmezsin ama mükemmel grafik ariyanlardansan ve birde online grafik iyi olsun diyorsan iste killzone 3 seni tatmin eder ayni seyi söyliycem ama yapcak bisey yok cod la killzone nasil karsilastirilmamasi gerekiyorsa crysis le killzone karsilastirilmamasi gerek bide crysis alman durumunda full türkce oyun oynama zevkine hazir ol

DOUBLE-TURK yazdı:konuyu gec gördüm eger cod oynadiysan crysis alman durumunda yabancilik cekmezsin ama mükemmel grafik ariyanlardansan ve birde online grafik iyi olsun diyorsan iste killzone 3 seni tatmin eder ayni seyi söyliycem ama yapcak bisey yok cod la killzone nasil karsilastirilmamasi gerekiyorsa crysis le killzone karsilastirilmamasi gerek bide crysis alman durumunda full türkce oyun oynama zevkine hazir ol

emrhyldrm yazdı:DOUBLE-TURK yazdı:konuyu gec gördüm eger cod oynadiysan crysis alman durumunda yabancilik cekmezsin ama mükemmel grafik ariyanlardansan ve birde online grafik iyi olsun diyorsan iste killzone 3 seni tatmin eder ayni seyi söyliycem ama yapcak bisey yok cod la killzone nasil karsilastirilmamasi gerekiyorsa crysis le killzone karsilastirilmamasi gerek bide crysis alman durumunda full türkce oyun oynama zevkine hazir ol
killzone 3'üde full türkçe olarak biliyorum ben,yanlışmı biliyorum ?

Stubborn yazdı:Crysis 2 ve Killzone 3, her ikisi de tamamen Turkce (yalniz dikkat ben Crysis 2 lim. ed aldim, O Turkce degildi; yanlis anlasilma olmasin lim. ed. Turkce degil sadece Ingilizce olacak demislerdi ta en bastan)

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir