Gokhan oncelikle eline saglik.,
Koray, ben bu oyunun birincisini oynadim, super hantal bir oyundu, nerdeyse hic bir zombi oldurmeden tum oyunu tamamlayabilirsin, o kadar yavaslar.
Sonra, iddaa ettikleri ayni anda binlerce zombiyi ekranda gorme olayi cok ta ozenli olmamis, yine birinci oyundaki gibi 3 tane birbirinin tipatip aynisi zombi soldan geliyor, 5 tane tipatip ayni zombi sagdan geliyor, yani modelleme olarak ellerinde diyelim 100 farkli cesit varsa, ayni anda ekranda 6000 zombi olacak diyen Camcom 60ardan ayni karakterleri surmus, en kotusu bu 60 karakter 3er 5erli gruplar halinde yanyana takiliyor

Ben Xboxtaki Case Zero'yu indirdim, birincisinden cok farkli gelmedi, tamam belki silahlari birlestiriyorsun bunda ama silah kullanimi yine cok hantal, savura savura gecemiyorsun zombilerin arasindan tek tek ve yavas yavas olduruyorsun.
Birincisindeki oyun kayit yerleri de tam bir faciaydi, Capcop check point systemine gecmemis, yine haritanin bi ucundan digerine yuruyecek oyunu kaydetmek isteyenler.
Anlayacagin biraz bekle fiyati iyice dusunce al derim, cikis fiyatindan almak biraz israf olur (bu benim dusunce tabii) ama co-op oynamak zevkli olabilir (dun izledigim bir videoda tum hikayenin co-op olmasini cok istiyoruz diyordu Capcom, ne yaptilar bilemiyorum)