saci35 yazdı:küçük bir araştırmadan sonra sanırsam bu temalar jilelbreak lli cihazlarda çalışıyor.

saci35 yazdı:küçük bir araştırmadan sonra sanırsam bu temalar jilelbreak lli cihazlarda çalışıyor.

Stubborn yazdı:kanka sabir konusunda sorun yok talinkten indirmeye calisinca hep 80 mb de takiliyo, bi akvaryumu ver sen link olarak ayri baska bisey istemiyorum :P

DOUBLE-TURK yazdı:Stubborn yazdı:kanka sabir konusunda sorun yok talinkten indirmeye calisinca hep 80 mb de takiliyo, bi akvaryumu ver sen link olarak ayri baska bisey istemiyorum :P
kardes bu bubble aquarium temasi indirmek icin tikla
buda ilk sayfadaki akvaryum temasinin ta kendisiindirmek icin tikla

X-TURK yazdı:saci35 yazdı:yüklemede sıkıntı çekiyorum edat ve rif uzuntılı iki tür dosya var ve ikiside ayrı klasörlerde bunları klasör halindemi atıyoz kuran var sa az bir destek help help....
Abi sanırım sonundaki edat kısmını silip uzantıyı p3t olarak bırakman gerekıcek. ve 2 dosya halında herbır dosyada bırden cok tema olarak mevcut dıye dusunuyorum

Stubborn yazdı:X-TURK yazdı:saci35 yazdı:yüklemede sıkıntı çekiyorum edat ve rif uzuntılı iki tür dosya var ve ikiside ayrı klasörlerde bunları klasör halindemi atıyoz kuran var sa az bir destek help help....
Abi sanırım sonundaki edat kısmını silip uzantıyı p3t olarak bırakman gerekıcek. ve 2 dosya halında herbır dosyada bırden cok tema olarak mevcut dıye dusunuyorum
ben dedigin gibi yaptim Murat ama olmadi ya, sen calistirdin mi?

Stubborn yazdı:Bu tam hali galiba ofiste bakamadim, ama indir yukle yapicam herhalde, hic birsey degistirmeden?

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir