Stockpile
Zoo
Call of the Dead
Convoy
Hotel

mushroom yazdı:emrah biz şimdi alamazmıyız bunları xboxa ?

Stubborn yazdı:Stockpile guzelmis

onu diyomya işte oyunlar çakma bölge kodu felan sıkıntı olurmu acaba ?BLNT yazdı:yavaş paylaşın da xbox da ahmet parasıyla satın alamadı harıtaları...

BLNT yazdı:oluyor ya ahmet ne kredi kartıyla nede microsoft puanıyla alamadı harita paketini...

e bendeki oyun bildiğin dvd nasıl denk gelecek bölgesi felan ?Stubborn yazdı:BLNT yazdı:oluyor ya ahmet ne kredi kartıyla nede microsoft puanıyla alamadı harita paketini...
ben tum paketleri ilk ciktigi saatte aldim microsoft puani ile simdiye kadar, hic te oyle bi problem olmadi.. paylasma da var ama 2 ile sinirli ne yazikki

Stubborn yazdı:BLNT yazdı:oluyor ya ahmet ne kredi kartıyla nede microsoft puanıyla alamadı harita paketini...
ben tum paketleri ilk ciktigi saatte aldim microsoft puani ile simdiye kadar, hic te oyle bi problem olmadi.. paylasma da var ama 2 ile sinirli ne yazikki

hakkaten çok makbule geçti yaaBLNT yazdı:xboxda pal ntsc u ntsc j olarak 3 farklı kod var benim onceki makinam u ydu mesela.
Neyse xboxcular size bi kıyak yapayım xreloadedbarbi ekleyin afilli hatundur benim oyunuma hasta oldu moshic06 ının arkadasıyım dıyebılırsınız ole bı tanısmıstık![]()
Yeni zelandalı bi taştır kendisi
isteyen ayrıca facebookdan jetskiingbaabyx den bakabilir

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir