GOD OF WAR KROTOS FANATİKLERİ

GOD OF WAR KROTOS FANATİKLERİ

Mesajgönderen KAPALI-FATURA » 25 Mar Prş 2010, 08:19

Sevgili arkadaşlar bana PLAYSTATİONU sevdiren 3 oyundan biridir UNCHARTED-MGS-GOD OF WAR fakat Krotos diyince akan sular durur oyunun dışına çıkılmıştır özellikle soundtrack görsellik ve hikaye olarak en iyi oyun diyebiliriz Geçenlerde GOD OF WAR collection serisi ile oynamaya başlıyınca anladım ki oyunun dışında farklı bir şeyler paylaşıyorum Bulmacada eşsiz ince zekalar combo hareketlerin her düşmanda farklı etkilerini gözlemlemek mümkün Kendi açımdan geçen gün oyuna fena kaptırmıştım o sırada evde LCD altında ki Krotos figurum bana bakıyordu o an neden benimle igilenmiyorsun der gibi idi elinde kılıcı ve medusanın kopmuş maketi ile çok karizma idi sanki hadi Hasan baba yaz benim hayatımı bir köşemde http://www.ps3club.nettede olsun der gibiydi kısa ve öz ona olan sempatim fanatiklik boyutunda idi lütfen bu oyunu oynamanın dışında fanatiği olan herkes buraya katkılarda bulunsun albümleri wallpaperleri öyküsü dahada derine inelim KROTOSU SÜNNET edip müslüman yapalım adına İBNİ EL KROTOS diyelim ;) ne dersiz ?
Resim
KROTOSUN HAYATI ACI IZDIRAP İNTİKAM HIRS İNSAN İKEN TANRI OLAMAYI BECERMİŞ BİR ÖLÜMLÜNÜN KADERİ

@@@@@@@@@GOD OF WAR TANRILARI KİMLERDİR?@@@@@@@@@@@@@@@

Karakter ve Tanrılar
Kratos: Ana karakterimiz bir Spartalı. Tanrıların yalanlarından ve onlara kölelik yapmaktan bıkmış, bu kin ve nefret ile Olympus’u düşürmeye and içmiş, hiç bir şeyden korkmayan ölümlü bir savaşçı. Ayrıca Kratos’un bir karısı ve Calliope adında bir kızı vardır. Fakat yaşadığı olaylar sırasında öldürmüştür.

Ares: Savaş Tanrısı. Kratos’un ilk oyundaki en büyük düşmanı, oyunun hikayesine göre Kratos’un kaybetmek üzere olduğu savaşı kazanmasını sağlamak ve karşılığında Kratos’un ruhuna sahip olup, onu kendi kölesi yapan tanrı. Mitolojiye göre Zeus ile Hera’nın oğlu ve son derece kinci bir tanrıdır.

Zeus: Tanrıların kralı, Olympus un en büyük tanrısıdır. 2. oyunda Kratos’un en büyük düşmanı haline gelmiştir. Mitolojiye göre, göklerin hükümdarı, yağmur ve güçlü şimşekleri kontrol edebilen en güçlü Tanrıdır. Zeus’un kaderi yönetmek gibi bir gücü yoktur, Zeus’un kuşu kartal, ağacı meşe, tapınağı ise meşe ağaçları arasındadır.

Hades: Yer altı ve ölüler ülkesinin Tanrısıdır. Ateş Tanrısı olarak da bilinir fakat tam olarak doğru değildir. İlk oyunda Kratos’a büyü güçleri vererek yardımda bulunmuştur. Mitolojiye göre Zeus’un kardeşidir ve ne insanlar tarafından nede Tanrılar tarafından sevilmeyen korkunç Tanrıdır. Karısı Persephone ile birlikte ölülere hüküm eden yer altı dünyasındaki saraylarında yaşarlar.

Poseidon: Denizlerin, deniz yaratıklarının ve tüm akarsuların Tanrısıdır. İlk oyunda Kratos’a büyü güçleri vermiştir. Mitolojiye Göre Zeus’un kardeşidir ve deniz Tanrılarından olan Nereus kızlarından Amphitrite ile evlenmiştir. Bu evlilikten birçok deniz perisi ve yarı at yarı insan olan Triton doğmuştur. Poseidon denizde büyük fırtınalar ve korkunç dalgalar yaratıp onlara hüküm edecek güce sahiptir.

Helios: Güneş Tanrısıdır. GoW Chains of Olympus’ta Helios’unda içinde bulunduğu bir hikaye anlatımı vardı ve Gun Shield isimli gücü almıştık. Mitolojiye Göre ise Titanlar Hyperion ile Theia'nın oğludur. Şafak Tanrısı Eos ve Ay Tanrısı Selene’in kardeşidir.

Athena: Athena hiçbir oyunda Kratos’un düşmanı olmamıştır, aksine ona zaman zaman rehberlikte etmiştir. Mitolojiye göre üretici zeka ve adaletli savaşların Tanrıçasıdır. Ülkeyi saldırı ve tehlikelerden savunur. Athena aynı zamanda şehir tanrıçasıdır ve diğer adı Pallas’tır.

Artemis: Av Tanrıçasıdır. İlk oyunda Blade of Artemis isimli ek silahı bize veren Tanrıçadır. Mitolojiye göre Zeus ile Leto’nun kızı, Apollon’un kız kardeşidir.

Eos: Şafak Tanrıçasıdır ve Helios’un kardeşidir.

Morpheus: Yunan mitolojisinde rüya Tanrısıdır. Uyku Tanrısı olan Hypnos'un ve gecenin oğludur. GoW Chains of Olympus’ta Tanrıları uykuya çekmiştir ve her yeri onun sisleri kaplamıştır.

Titanlar hakkında bilgi

Titanlar, Olympus Tanrılarından önce yaşamış ve ilk yaratılan Tanrılardandır. Zues ile yaptıkları savaşı kaybettikten sonra Titan’lar Zeus tarafından çeşitli cezalar almıştır ve Zeus’a mahküm kalmışlardır. Titanları yaratan ise Mitolojide Khaos adı verilen, canlılardan önce var olan ve içerisinde Titanları ve Tanrılarıda yaratacak güce ve kaynağa sahip olan bir boşluktur. Titanları yoktan var eden güç Khaos’tur ve ilk olarak Toprak anayı, yani Gaia’yı yaratmıştır. Titanlar ilk başta 12 tanedir ve isimleri ile çeşitli şeyleri simgelemektedirler. Biz God of War oyununda adı geçenler hakkında kısaca bilgilendirelim.

Gaia: Mitolojiye göre yeryüzünün yaratıcısı ve Toprak Tanrıçasıdır. Toprak ana olarak bilinir. Özellikle God of War 2 de Kratos’un yaşadıklarını hikaye biçiminde anlatan, Zeus tarafından öldürüldükten sonra Kratos’a can veren, ve gerektiğinde Kratos ile konuşarak ona bilgi veren Gaia’dır.

Kronos: Titan’ların en küçüğü, Uranos ile Gaia’nın oğludur. 2. oyunda Kratos’a büyü gücü vermiştir. Mitolojiye göre Kronos zamanın sembolüdür, Hestia, Demeter, Hera, Hades, Poseidon ve Zeus’ta Kronos’un çocuklarıdır.

Prometheus: İlk insanı o yaratmıştır. GoW 2 de karşımıza Zeus’un verdiği acımasız cezayı çekerken çıkmıştır ve onu öldürerek hem acılarından kurtarmış, hemde Rage of the Titen isimli güce sahip olmuştuk. Mitolojide Titan İapetos ve deniz perisi Asie’nin oğludur. İnsanlara ateşi verdiği için Zeus tarafından cezalandırılarak zincire vurulmuştur. Bağlı olduğu yerde her gün büyük bir kuş gelip iç organlarını yiyerek işkence ederdi. Ardından yeniden iyileşip canlanarak işkence ta ki Kratos gelip onu öldürene kadar devam etmektedir. Fakat Mitolojide Herakles’in kartalı öldürerek Prometheus’u kurtardığı söylenir.

Atlas: İapetos ve Asie’nin oğulları, Menoetios, Epimetheus ve Prometheus’un kardeşdir. GoW CoO’da ve GoW 2 de Atlas ile karşılaşıp, 2. oyunda ondan büyü gücü almıştık. Mitolojiye göre Tanrılar ile aralarında geçen savaşı kaybedince Zeus tarafından yeryüzünü ve gök kubbeyi omuzlarında taşıma cezası almıştır.

Kaderin Kardeşleri (Sisters of Fate)
God of War 2’de Zeus tarafından öldürülüp Gaia tarafından tekrar hayat bulduktan sonra, öldürüldüğümüz o an’a gidip kaderimizi değiştirip, Zeus u öldürmemiz için bulmamız gereken 3 kız kardeştir. Kratos üç kız kardeşi de öldürüp kendi kaderini, kader iplerini kullanarak yeniden yazmış ve zamanı değiştirmiştir. Mitolojiye göre’ de kaderin iplerini bu üç kardeş ellerinde bulundurmaktadırlar.

Atropos: Kaderin iplerini kesen Tanrıçadır. Bu sayede insan kaderini yönlendirir ve yaşamına son verir.

Lakhesis: Kaderin iplerini ellerinde bulunduran üç kız kardeşten biridir ve insanların doğumundan önceki kaderini belirler.

Klotho: İnsanların kader iplerini ören Tanrıçadır.

@@@@@@GOD OF WAR 3 BROTHERS IN BLOOD MP3 İNDİREBİLİRSİNİZ!!!@@@@@@@@

http://www.aolradioblog.com/2010/03/05/ ... -download/

GOD OF WAR 1-2-3 WALLPAPERS

http://www.flash-screen.com/free-wallpa ... 34761.html

GOD OF WAR 3 NOKİA HAREKETLİ TEMA

http://www.onsmartphone.com/download-go ... ated-60925 ===> 10 NUMARA HAREKETLİ TEMA

@@@@@@@GOD OF WAR FİGURE MAKET SATIN AL@@@@@@@@

http://www.bigbadtoystore.com/bbts/prod ... icture=out ==>YABANCI

http://www.dreamersfigure.com/index.php ... how2&p=115 ==>KALİTELİ BİR YER BEN BURADAN ALIYORUM
ResimResim

Bizimle İbne gibi laf yarıştıracağınıza Cesaretiniz varsa karşımıza geçin de yere düşen sabunu almayı hayal edin.....

[T.C*]+[BAFİ]=KAPALI-FATURA
Kullanıcı avatarı
KAPALI-FATURA
süper aktif üye
süper aktif üye

Psn: KAPALI-FATURA
Favori Oyunlarım: MODERN WARFARE 1-2 GOG OD OF WAR 1-2 UNCHARTED 1-2 MGS RACHET RESİSTANCE 2
Clan: T.C*

Re: GOD OF WAR KROTOS FANATİKLERİ

Mesajgönderen X-TURK » 25 Mar Prş 2010, 10:30

Helal hasan abi güzel konu olmuş ;)
T.C* EL Bafi Tarikatı
Kullanıcı avatarı
X-TURK
Güclü Üye
Güclü Üye

Psn: X-TURK
Favori Oyunlarım: Code veronica X

Mesajgönderen mushroom » 25 Mar Prş 2010, 10:33

evet hasaneline sağlık ben bunu genele taşıdım herkes yararlansın diye ellerine sağlık hasanım..
Resim
Kullanıcı avatarı
mushroom
Patron
Patron

Psn: MuShRooM-TR
Favori Oyunlarım: MW2
COD 4-5
BOPS
Ruh hali: Sk8tr

Mesajgönderen KAPALI-FATURA » 25 Mar Prş 2010, 11:19

Rica ederim ben bu adamı seviyorum daha çok haberlerini yazar ve güncellerim gow3 Maketleri yakında türkiyeye gelecek tanrılarıda içeren haberiniz olsun
ResimResim

Bizimle İbne gibi laf yarıştıracağınıza Cesaretiniz varsa karşımıza geçin de yere düşen sabunu almayı hayal edin.....

[T.C*]+[BAFİ]=KAPALI-FATURA
Kullanıcı avatarı
KAPALI-FATURA
süper aktif üye
süper aktif üye

Psn: KAPALI-FATURA
Favori Oyunlarım: MODERN WARFARE 1-2 GOG OD OF WAR 1-2 UNCHARTED 1-2 MGS RACHET RESİSTANCE 2

Mesajgönderen DOUBLE-TURK » 25 Mar Prş 2010, 15:55

KAPALI-FATURA yazdı:Rica ederim ben bu adamı seviyorum daha çok haberlerini yazar ve güncellerim gow3 Maketleri yakında türkiyeye gelecek tanrılarıda içeren haberiniz olsun

ne yani cok tanrili dinlere geri dönüsmü basliycak tr de hahaha :D
Marifet soyundurmaksa bedeni,hayvanlar sizden daha medeni!
Aldaticilar sizi Allah ile aldatmasin Fatir Suresi 5.ayet
Resim
Kullanıcı avatarı
DOUBLE-TURK
Forum Kurucusu
Forum Kurucusu

Psn: DOUBLE-TURK
Favori Oyunlarım: Worms
MW2
Marvel
vs
Capcom
Bo
Clan: No.1
Skype id: wwsexyboy
Ruh hali: Paylasimci

Mesajgönderen DESTROYER » 25 Mar Prş 2010, 18:34

eline sağlık hasan abi.çok açıklayıcı ve güzel bir yazı olmuş.gerçek bir god of war kratos fanı diye buna denir. :love:
When I was young, I used to pray to God for a bike. But then I
realised that God doesn't work that way, so I stole a bike and prayed
for forgiveness.

Xbox 360 Gamer Card
Resim
Kullanıcı avatarı
DESTROYER
Gelismis Üye
Gelismis Üye

Psn: destroyer333

Mesajgönderen emre99 » 21 Eyl Çrş 2011, 18:36