Gran Turismo 5 demosu geliyor.

Gran Turismo 5 demosu geliyor.

Mesajgönderen Furkan » 04 Ara Cum 2009, 07:21

Oyunun tam sürümü Japonya'da Mart ayında çıkacak.Playstation 3'ün en çok beklenen oyunlarından biri olan ve her haberi ile tartışmaların odak noktası haline gelen Gran Turismo 5'in demosu geliyor. Avrupa Playstation Blog,bugün oyunun demosunun 17 Aralıkta geleceğini doğruladı. Oyunda yer alan Time Trail modunda dereceye giren kullanıcılar ,GT5 Academy 2010 moduna girebilecek.
kaynak bolum sonu canavari
Benimde sabirsizlikla ve hayranlikla bekledigim bu oyun hakkinda cikan en son haber benide oldukca heycanlandirdi.
Furkan

Re: Gran Turismo 5 demosu geliyor.

Mesajgönderen mushroom » 04 Ara Cum 2009, 08:58

hep aklıma ps2 de sabahlara kadar lisans alacaz diye uğraşdığımız gelir sanırım bu oyunda arşivimde yerini alacak furkanım..
sağol haber için..
Resim
Kullanıcı avatarı
mushroom
Patron
Patron

Psn: MuShRooM-TR
Favori Oyunlarım: MW2
COD 4-5
BOPS
Clan: T.C*
Ruh hali: Sk8tr

Mesajgönderen flozof » 04 Ara Cum 2009, 13:35

bu oyun çıktımı baya zarar adecem çünkü bu oyunun hakkını verip bir g25 dreksiyon alıcam tespihimi takıcam dreksiyona dericeket deri kasket bide orhan baba çekilin derbeder geliyobe
flozof

Mesajgönderen RaveN-TurK » 04 Ara Cum 2009, 16:35

flozof yazdı:bu oyun çıktımı baya zarar adecem çünkü bu oyunun hakkını verip bir g25 dreksiyon alıcam tespihimi takıcam dreksiyona dericeket deri kasket bide orhan baba çekilin derbeder geliyobe

radyoteyp de alıp tamamla bari bendende sana orhan babanın kasedi hediye :D :love:
RaveN-TurK

Mesajgönderen Furkan » 18 Ara Cum 2009, 08:29

Arkadaslar uk psn de bir tane yeni GT5 demosu mevcut cikmis heralde.us psn de ise GT5 Nissan Academi diye bir demo daha var demo 258 mgb gibi bisey epey kisa olsa gerek indiriyorum hucum uleeeeeeeeeeen
Furkan

Mesajgönderen Furkan » 18 Ara Cum 2009, 09:26

soka ugradim gercekten GT5 in demosunu oynadim fakat girafikler,atmosfer,oynanis inanin cok kotu.Acaba demo diyemi boyle kotu,hayatimda pes le birlikte encok severek oynadigim oyunun bu olduguna inanmiyorum.full versiyonu cok daha iyi olur heralde.Demoda iki arac secenegi ve sadece araci iceriden kullana bilme secenegi mevcut
Furkan

Mesajgönderen cCc-OTTOMAN_TURK » 18 Ara Cum 2009, 13:11

indirmem ozaman
,biz coda devam deseneee
cCc-OTTOMAN_TURK

Mesajgönderen RaveN-TurK » 19 Ara Cmt 2009, 13:41

Valla indirmeye gerek görmüyorum.200 küsürlük boyuttaki bir oyun,GT olamaz.
RaveN-TurK

Mesajgönderen TheINCREDIBLE18 » 19 Ara Cmt 2009, 13:56

Valla ındırdım ama hıc sevk alamadım.HDD o kadar abartı olmuskı oyunu bozmus.Bna kalırsa seslerde cok ıyı degıldı.
Kullanıcı avatarı
TheINCREDIBLE18
Site Sempatizani
Site Sempatizani

Psn: INCREDIBLE_TURK
Favori Oyunlarım: COD 4 5 6 7 ....
Assassın'S creed II
Bad Company 2
God of War 3
GT5

Mesajgönderen prelude200 » 19 Ara Cmt 2009, 20:05

Furkan yazdı:soka ugradim gercekten GT5 in demosunu oynadim fakat girafikler,atmosfer,oynanis inanin cok kotu.Acaba demo diyemi boyle kotu,hayatimda pes le birlikte encok severek oynadigim oyunun bu olduguna inanmiyorum.full versiyonu cok daha iyi olur heralde.Demoda iki arac secenegi ve sadece araci iceriden kullana bilme secenegi mevcut

select tusuna basarsan arabanın kulanıs goruntusu degısıyo...

bence 250mb bı demo ıcın harıka arabanın sesi tam da gercek sesi.......ful versıyonda bizi gercekten guzel bı oyun beklıyo aynı sekılde oyun dıreksıyonu yeterınce hak edıcek
prelude200
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen TheINCREDIBLE18 » 19 Ara Cmt 2009, 21:06

prelude200 yazdı:
Furkan yazdı:soka ugradim gercekten GT5 in demosunu oynadim fakat girafikler,atmosfer,oynanis inanin cok kotu.Acaba demo diyemi boyle kotu,hayatimda pes le birlikte encok severek oynadigim oyunun bu olduguna inanmiyorum.full versiyonu cok daha iyi olur heralde.Demoda iki arac secenegi ve sadece araci iceriden kullana bilme secenegi mevcut

select tusuna basarsan arabanın kulanıs goruntusu degısıyo...

bence 250mb bı demo ıcın harıka arabanın sesi tam da gercek sesi.......ful versıyonda bizi gercekten guzel bı oyun beklıyo aynı sekılde oyun dıreksıyonu yeterınce hak edıcek

Adamlar tam gercek surus yetenegı katmıslar oyuna.Bu oyun dıreksıyonla oynanır yanlızca bence
Kullanıcı avatarı
TheINCREDIBLE18
Site Sempatizani
Site Sempatizani

Psn: INCREDIBLE_TURK
Favori Oyunlarım: COD 4 5 6 7 ....
Assassın'S creed II
Bad Company 2
God of War 3
GT5

Dön Gran Tourismo 5