Gran Turismo Online için

Moderatör: Stubborn

Gran Turismo Online için

Mesajgönderen Yharach » 31 Eki Pzt 2011, 22:36

Gran Turismo adlı oyun verildi ps3 aldığımız zaman şu sıralar oynama fırsatı buldum çok sardı beni fakat online oynamak için ne yapmalıyız.Ben online oynamak için daha hiçbir atakta bulunmadım 0 bilgi var şuan bende bazen gt modunda oynarken bu sürümde geçersiz bu falan iye şeyler çıkıyo acaba online oynamak da mı bu sürümde yok bi aydınlatırsanız sevinirim.
Yharach
Yeni Üye
Yeni Üye

Favori Oyunlarım: gt5

Re: Gran Turismo Online için

Mesajgönderen Stubborn » 01 Kas Sal 2011, 10:45

online oynamanin surumle bi alakasi yok, GT5 her sekilde online oynanir, bildigim kadar ile oyle online kod/pass tarzi bisey de yok.

oyunun modlarini bilmiyorum ama oynadigin modda online/offline kazandigin arabalar gecerli degil demistir gibi bi fikrim var, metni ya da ekran goruntusunu eklersen daha iyi yardimci olabilirim
Resim
Resim
ResimResimResimResim vs ResimResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Stubborn
Moderator
Moderator

Psn: McEmrahTr
Favori Oyunlarım: .
X360 ID = McEmrah

RPG tarzi oyunlar harici herseyi oynarim
Ruh hali: Kis geldi :S

Mesajgönderen RAINN-TURK » 01 Kas Sal 2011, 11:16

merhaba, gt5 çıktıgından beri halen oynuyoum.... önce tüm güncellemleri yükle son güncel 2.01 çıktıgı günden bu yana tam 11 tane güncelleme çikti hepsini yükle sonrasında 8 gb lik ön yüklemesini yükle....oyunun her iki kısmıda eglenceli sing modda gercek hayatta yapılan yarışlar mevcut ve özel etkinliklerle beraber oyunun sing modu gerçekten güzel..... hergün girdikce aldıgın para ve puanlar %110 dan artmaya başlıyor ve %200 de bitiyor yani ilk çıktıgıa göre daha çabuk level atlanıyor ve level a spec ve b spec olarak level 40 da bitiyor amac level 40 yapmak ve tüm yarışları altın ile bitirmek... online olaya gelince tek başına çok fazla zevkli olmuyor internet de yeni gt5 oyuncuları ile keyifli yarışlar çıkartabilirsin genelde türkler gt500 yarışlaı düzenliyor araclar aynı ama ince ayar ve pilotaj yarış galibini belirliyor... oyun amacı bu...

online oynamak için... açık lobiye gir ve herhangi bir oda ya yada kendine oda aç ve elinde bulunan araclarla yarışlara katıl.
bü sürüm geçersiz diyorsa önce bi tüm güncellemlerini yap ve tekrar dene....
ben böyle sorunu ilkez duyduğum için sana bu kadar bilgi ve oyun hakkında özet geçebildim...

not.. psn adresi almadıyasan haliyle oyuna onlie girmen mümkün olmaz blgin olsun...
Resim
Kullanıcı avatarı
RAINN-TURK
süper aktif üye
süper aktif üye

Psn: BMWS1000RR-RAIN
Clan: Klanmılanyok
Ruh hali: Alaska

Mesajgönderen Yharach » 01 Kas Sal 2011, 13:25

1. psn adresi nedr , nasıl alınır ne işe yarar ?

2. ben şuan online girmeyi başarırsam oyunda 20 Level im 20 Lw olarak mı başlıcam 0 dan mı

3. her seviyeye göre yarış varmı paso kaybetmek istemiyorum :D
Yharach
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen BLNT » 01 Kas Sal 2011, 14:18

1 psn id online oyunlarda kullanılmak uzere aldıgın takma isim lakapdır.
2 oyun line level sistemi ile offline level sistemi farklı 0 dan başlarsın
3 her seveiyeye göre yarışlar var
YouR eGo iS My LeGo
Kullanıcı avatarı
BLNT
Admin
Admin

Psn: moshic06
Favori Oyunlarım: world at war
modernwarfare2
nba2k11
heavy rain

Mesajgönderen Stubborn » 01 Kas Sal 2011, 15:17

dikkat edersen herkesin profilinde PSN: .......... yaziyor, kendine profil hazirlaman lazim yani Bulent'in dedigi gibi bir takma isim sececeksin, email adresini vereceksin, sonra online oynarsin
Resim
Resim
ResimResimResimResim vs ResimResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Stubborn
Moderator
Moderator

Psn: McEmrahTr
Favori Oyunlarım: .
X360 ID = McEmrah

RPG tarzi oyunlar harici herseyi oynarim
Ruh hali: Kis geldi :S

Mesajgönderen RAINN-TURK » 01 Kas Sal 2011, 15:50

psn adresni al sonra beni ekle araclarını ben sana yollarım takiii ... mw3 elime geeçtiği güne kadar.. ps3club.net sana arac içn sponsor oluyor yani....
Resim
Kullanıcı avatarı
RAINN-TURK
süper aktif üye
süper aktif üye

Psn: BMWS1000RR-RAIN
Clan: Klanmılanyok
Ruh hali: Alaska

Mesajgönderen Yharach » 02 Kas Çrş 2011, 14:11

çok sağolun valla ya herkese teşekkür ediyorum cevaplayanların ama benim kafamda hala biraz sorular var:D size dediğim gibi ben 0 ım şu ps3 ile internete girme olayları hakkında

modemi bağlamayı kendi kendime buldum internetin kablosunu söküp arkasına takmaya çalıştım olmadı bende modemle bilgisayarı bağlayan o şeyi bu sefer ps3 e taktım oldu.AMA İNTERNETE GİRİP GİRMEDİĞİNİ ANLAYAMADIM YUKARDA İNGİLİZCE BAĞLANTI SAĞLANAMADI YAZDI SONRA RESETLEDİM Bİ DAHA AYNI ŞEY AMA MODEMİN TÜM IŞIKLARI YANIYODU BECEREMEDİM.bu birinci sıkntım

2.si ise gran turismo oyununu online oyna kısmı nerde bulamadım.pes 11 de vardı online oyna falan diye ama burda online oyna gibi bişey göremedim GT modu var Hızlı oyun var gt tv falan var ama neye girdiysem bulamadım internetten oynamayı bilgisara karşı oynuyorum yani anladınız biliyorum dediğimi ama daha net olmak gerekirse en son büyük turda lamborcini veriyolardı sarı onunla birinci oldum ondan öncede ferrarilerle kapıştım :D
Yharach
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen BLNT » 02 Kas Çrş 2011, 15:45

YouR eGo iS My LeGo
Kullanıcı avatarı
BLNT
Admin
Admin

Psn: moshic06
Favori Oyunlarım: world at war
modernwarfare2
nba2k11
heavy rain

Mesajgönderen X-TURK » 02 Kas Çrş 2011, 16:04

İnternet ayarları için tıkla

Psn almak için tıkla

internet ayarlarını yaptıktan sonra psn hesabı alın , daha sonra oyun içerisindeki Multiplayer kısmından online oynayabilirsiniz.
T.C* EL Bafi Tarikatı
Kullanıcı avatarı
X-TURK
Güclü Üye
Güclü Üye

Psn: X-TURK
Favori Oyunlarım: Code veronica X
Clan: T.C*

Dön Ps3 Oyun Yardım

• { RELATED_TOPICS }
    Cevaplar
    Görüntüleme