Armada yazdı:bulsam yapıcam da işte yok ^^

OTTOmaniaMAN yazdı:yardımcı olalım gökhan,bak yavrucum al ps3'ünü git bir sony servisine derdini anlat ordaki başka bir sony tv'de denemelerini söyle çalışıyorsa sorun tv'de olduğu kesinleştimi hazır servisteyken al servisçi abilerini götür evine ver tv'ni onlara yapsınlar tamammı!!!

Armada yazdı:OTTOmaniaMAN yazdı:yardımcı olalım gökhan,bak yavrucum al ps3'ünü git bir sony servisine derdini anlat ordaki başka bir sony tv'de denemelerini söyle çalışıyorsa sorun tv'de olduğu kesinleştimi hazır servisteyken al servisçi abilerini götür evine ver tv'ni onlara yapsınlar tamammı!!!
budur abi ^^ bizim dernek var hemen evin orda var hdtv orda deniycem hemen 2 dakika sorun tv deyse hemen arayacam teknik servis gelsin. ps3 teyse götürücem gold a yapsınlar .

Psychotic-Turk yazdı:Bence tv'nin ayarlarında var birşey, yeni tv2nin böyle bir sorunu olacağını sanmıyorum, tv'yi de aratırdım gayet iyi, hdmi desteği de var, yabancı forumlar dahil seninle aynı sorunu yaşayan 1 kişi bile yok..Bence tv'nin servisini ara sorununu ilet, belki telefon yoluyla ayarlarından birşey yaptırabilirler.

Armada yazdı:hallettim sonunda

ivanalzheimer yazdı:arkadaşlar ps3 slim 320 gb daha yeni aldım dubai den ilk olarak aldığımda deneme amaçlı tüplü bir televizyona scart bağlatısı ile kurdum çalıştığını görünce ok. deyip aleti topladım evimde samsung le40b530 televizyonuma tekrar hdmi bağlantı yapmak istediğimde hdmi kablo algılandı ses ve görüntü alışverişini hdmi yapmak istiyormusunuz gibi bir soru sordu ben de evet dedim fakat çözünürlük 1920*1080 60 hz de ekranda görüntü yok kullanım kılavuzuna baktım açma düğmesine basılı tutma tüm bağlantıları sökme sadece hdmi bağlama bekleme gibi olayları denedim bi sonuç yok benzer marka televizyon kullanan bi arkadaş varsa veya benzer bir problem yaşayan lütfen yardım etsin

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir