Oncelikle herkese selamlar..
ben 1 ay önce ps3 aldım. fakat hdmi kablosunu tv ye takınca görüntü alamiyorum. Sony Bravia KDL-46W2000 tv var bende. yardimci olursaniz sevinirim. Teşekkürler

X-TURK yazdı:Aleykum selam hoşgeldınız forumumuza.
Giriş çıkışları kontrol edin hdmi .
tv nin hdmi modunda oldugundan emın olun.
bunlar kontrol edıldıgı halde olmuyorsa baska cozum bakarız.

Armada yazdı:rica etsem tarif edebilirmisiniz ^^ 3 tane hdmi kablo denedim biri altın uclu ama olmadı hiçbiri. scartla hdmi birlikte takmak zorunda kalıyorum scart cıkarınca görüntü gidiyor.

Armada yazdı:ya benim tv demi birşey var anlamış değişim (: televizyonda hdmi girişi var ama hdmi özelligi taşımıyo sanki. menuyü karış karış aradım ama öyle bir secenek yok

DOUBLE-TURK yazdı:Armada yazdı:rica etsem tarif edebilirmisiniz ^^ 3 tane hdmi kablo denedim biri altın uclu ama olmadı hiçbiri. scartla hdmi birlikte takmak zorunda kalıyorum scart cıkarınca görüntü gidiyor.
sony kdl serisinden bendede var nasil olmuyor anlamiyorum normalde herhangi bir hdmi girisine taktiginda kabloyu direk acmasa bile kumandadaki AV tusuna bastiginda sol tarafta bir ekran cikar tv de kumandada acma kapama tusu yesil en sag dadir onun zit yönünde solda en basta AV tusu vardir bir kutu icinde ok isareti olur ona basinca cikan ekranda zaten bütün giris ciksilar alt alta gözükür orda mavi ok isareti olanlar tv ye takili olan kablolari teskil eder onlardan birini seciceksin ok tusu ile

DOUBLE-TURK yazdı:iki tane hdmi var senin tv de ve full hd 1080p tv de degilde sanirim senden kaynakli sorunsenin msn+webcam in varsa bir zahmet beni ekle wwgokhanww@hotmail.de yardimci olalim

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir