omercanuygun yazdı:Merhaba arkadaşlar . Benim sorunum internete bağlanamamak . Networ settings\internet connection test yaptıgımda playstation@network failed yazıyor .. playstationumu güncelleyemiyorum .. update yapmak istediğimde '' A connection to the server could not be established (80028e60) '' hataını veriyor. Yardımlarınızı bekliyorum...

CptOzan yazdı:Her ihtimale karşı sınırsız kullanmanızı tavsiye ederim. Neden;
İnternet bağlantısının playstationa özel olacağını zannetmiyorum. Apartmana switch dağıtımı olabilir. Bilgisayara bağlı olabilir. İllaki bir şekilde kota aşılma problemi meydana gelecektir buda doğru orantılı olarak faturaya yansıyacaktır. Yok ben düzenli olarak kotamı kontrol ederim, aşırı kullanıma gitmem diyorsanız, bulunduğunuz ayın ilk yarısını geçmeden elinizi joystickten çekeceksiniz.
Buradan konuşmak kolay tabii. Şimdi sizin maddi durumunuzun nasıl olduğunu bilmeden cevapladım. Yinede siz bütçenizi düşünerek aşırıya kaçmamaya dikkat edin.

CptOzan yazdı:Her ihtimale karşı sınırsız kullanmanızı tavsiye ederim. Neden;
İnternet bağlantısının playstationa özel olacağını zannetmiyorum. Apartmana switch dağıtımı olabilir. Bilgisayara bağlı olabilir. İllaki bir şekilde kota aşılma problemi meydana gelecektir buda doğru orantılı olarak faturaya yansıyacaktır. Yok ben düzenli olarak kotamı kontrol ederim, aşırı kullanıma gitmem diyorsanız, bulunduğunuz ayın ilk yarısını geçmeden elinizi joystickten çekeceksiniz.
Buradan konuşmak kolay tabii. Şimdi sizin maddi durumunuzun nasıl olduğunu bilmeden cevapladım. Yinede siz bütçenizi düşünerek aşırıya kaçmamaya dikkat edin.

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir