internete baglanamiyorum!!!

internete baglanamiyorum!!!

Mesajgönderen omercanuygun » 29 Ağu Pzt 2011, 22:42

Merhaba arkadaşlar . Benim sorunum internete bağlanamamak . Networ settings\internet connection test yaptıgımda playstation@network failed yazıyor .. playstationumu güncelleyemiyorum .. update yapmak istediğimde '' A connection to the server could not be established (80028e60) '' hataını veriyor. Yardımlarınızı bekliyorum...
omercanuygun
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: YARDIMMM !!

Mesajgönderen BLNT » 17 Eyl Cmt 2011, 12:05

guncel
YouR eGo iS My LeGo
Kullanıcı avatarı
BLNT
Admin
Admin

Psn: moshic06
Favori Oyunlarım: world at war
modernwarfare2
nba2k11
heavy rain

Mesajgönderen X-TURK » 17 Eyl Cmt 2011, 13:21

Nasıl baglandıgınızı yazmazsanız nasıl fikir sahibi olabiliriz ?

kablolu , kablosuz ve izlediginiz yolu yazın nerde hata varsa ona göre biliyorsak yardımcı olalım , bu şekilde birşey anlamadan yorum yapamıyoruz ve doğal olarak nete bağlı olmadığınız için update ve connection test'te hata alırsınız.
T.C* EL Bafi Tarikatı
Kullanıcı avatarı
X-TURK
Güclü Üye
Güclü Üye

Psn: X-TURK
Favori Oyunlarım: Code veronica X
Clan: T.C*

Mesajgönderen darkblue » 12 Ara Pzt 2011, 16:56

Arkadaşlar Merhaba,

PS3 alalı 3 ay oldu 1GB limitli vinn kullanıyorum bu yüzden henüz ps3 te net olayına giremedim yakında adsl alacağım fakat sınırsızmı almalıyım yoksa mesala 4GB lık sınırlı alsamda olurmu yani demek istediğim çok gb yakarmı? :sigara
darkblue
Azimli Üye
Azimli Üye

Favori Oyunlarım: kill zone 3
gt5
guitar hero
call of duty
battlefield

Mesajgönderen CptOzan » 12 Ara Pzt 2011, 18:49

Her ihtimale karşı sınırsız kullanmanızı tavsiye ederim. Neden;
İnternet bağlantısının playstationa özel olacağını zannetmiyorum. Apartmana switch dağıtımı olabilir. Bilgisayara bağlı olabilir. İllaki bir şekilde kota aşılma problemi meydana gelecektir buda doğru orantılı olarak faturaya yansıyacaktır. Yok ben düzenli olarak kotamı kontrol ederim, aşırı kullanıma gitmem diyorsanız, bulunduğunuz ayın ilk yarısını geçmeden elinizi joystickten çekeceksiniz.

Buradan konuşmak kolay tabii. Şimdi sizin maddi durumunuzun nasıl olduğunu bilmeden cevapladım. Yinede siz bütçenizi düşünerek aşırıya kaçmamaya dikkat edin.
Resim
Kullanıcı avatarı
CptOzan
Azimli Üye
Azimli Üye

Psn: CptOzan
Favori Oyunlarım: Modern Warfare 2
Black Ops
Assassin's Creed Brotherhood
Clan: Clan Arıyorum :)
Ruh hali: Karnım o kadar açki

Mesajgönderen saci35 » 12 Ara Pzt 2011, 22:05

omercanuygun yazdı:Merhaba arkadaşlar . Benim sorunum internete bağlanamamak . Networ settings\internet connection test yaptıgımda playstation@network failed yazıyor .. playstationumu güncelleyemiyorum .. update yapmak istediğimde '' A connection to the server could not be established (80028e60) '' hataını veriyor. Yardımlarınızı bekliyorum...

aynı sorunla bende karşılaşıyorum ps3 ü kapatıp arkadaki gücüde kesiyorum düzeliyor. sanırsam kulandıgım dandik ethernet kablosundan kaynaklı olabilir.
Kullanıcı avatarı
saci35
Süper Moderatör
Süper Moderatör

Psn: SKY-TURK, saci35
Favori Oyunlarım: Modern warfare 2, litle big planet, litle big planet 2, the fight move, metal gear solid 4,pes 11,eyepet, sport comphips, gt5,ea active 2

Mesajgönderen DOUBLE-TURK » 12 Ara Pzt 2011, 23:40

CptOzan yazdı:Her ihtimale karşı sınırsız kullanmanızı tavsiye ederim. Neden;
İnternet bağlantısının playstationa özel olacağını zannetmiyorum. Apartmana switch dağıtımı olabilir. Bilgisayara bağlı olabilir. İllaki bir şekilde kota aşılma problemi meydana gelecektir buda doğru orantılı olarak faturaya yansıyacaktır. Yok ben düzenli olarak kotamı kontrol ederim, aşırı kullanıma gitmem diyorsanız, bulunduğunuz ayın ilk yarısını geçmeden elinizi joystickten çekeceksiniz.

Buradan konuşmak kolay tabii. Şimdi sizin maddi durumunuzun nasıl olduğunu bilmeden cevapladım. Yinede siz bütçenizi düşünerek aşırıya kaçmamaya dikkat edin.

güzel cevap olmus ;)
Marifet soyundurmaksa bedeni,hayvanlar sizden daha medeni!
Aldaticilar sizi Allah ile aldatmasin Fatir Suresi 5.ayet
Resim
Kullanıcı avatarı
DOUBLE-TURK
Forum Kurucusu
Forum Kurucusu

Psn: DOUBLE-TURK
Favori Oyunlarım: Worms
MW2
Marvel
vs
Capcom
Bo
Clan: No.1
Skype id: wwsexyboy
Ruh hali: Paylasimci

Re: internete baglanamiyorum!!!

Mesajgönderen darkblue » 17 Ara Cmt 2011, 11:10

CptOzan yazdı:Her ihtimale karşı sınırsız kullanmanızı tavsiye ederim. Neden;

Yani kota okadar çabuk dolar diyosunuz... Vay be... hmm tamam kardeşim sağol dikkate alıcam dediklerini...
darkblue
Azimli Üye
Azimli Üye

Favori Oyunlarım: kill zone 3
gt5
guitar hero
call of duty
battlefield

Dön Ps3 Network ve Update

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir