Jailbreak ile ilgili soru - cevap (Ana Baslik)

Re: 3.55 yazılımını nasıl kurabılırım

Mesajgönderen zeberced » 03 Eyl Cmt 2011, 11:55

BLNT yazdı:Hocam suanda version 3.70 senin makine muhtemelen hail breakli o yizden sen guncelleme yapamuyorsun daha onceki konularda sormus oldugun red dead in multisinide o yuzden giremiyorsun

Hocam sorunu nasıl aşarım peki, 3.55 veya ustu kurmam sart 3.55 de multımanıma devam edebılırmıyım
zeberced
Yeni Üye
Yeni Üye

3.55 yazılımını nasıl kurabılırım

Mesajgönderen mushroom » 03 Eyl Cmt 2011, 14:37

355 kurduğun zaman jb gider makinen orjinale doner kopya oyunları oynayamaSin..
Update edersen tekrar jb yapmalı becermeZsen yaptırmalisin
Fakat bildigim kadarı ile 3.70 jb yok en son sürüm bu olmalı..
Bir de bir ricam var sürekli msj atıp konu açmanız gereksiz acele etmeyin birisi biliyorsa cevabını da yazar herkes vaktini bilgisayar basında harcamıyor
Resim
Kullanıcı avatarı
mushroom
Patron
Patron

Psn: MuShRooM-TR
Favori Oyunlarım: MW2
COD 4-5
BOPS
Clan: T.C*
Ruh hali: Sk8tr

Re: 3.55 yazılımını nasıl kurabılırım

Mesajgönderen DOUBLE-TURK » 03 Eyl Cmt 2011, 18:18

simdi sende multiman var ise jb lidir makinen büyük ihtimal yani 3.55 dir yada 3.40 dir ama sonucta jb lidir tekrardan 3.55 yapmana gerek yok multiman in yenisini indir usb ile ps3 e at bu söyledigin sey ne yapinca cikiyor yani sen ne yapinca 3.55 ve üstünü yükleyin diyor ps3?Ha bide aklima gelmisken bir oyun indirip onu ps3 e attin ve calistirmaya calisirken eger sana diyorsa version yüksek olmasi gerek diye sakin güncelleme bu sadece fake dir yani seni kandirmak amacli yapilmis hiledir jb etkisiz hale gelsin diye yapilmistir yada oyun 3.55 üstü bir yazilim gerektiriyordur eger oyundayken cikiyorsa hangi oyunda problem yasadigini söyle sana söyleyeyim nerde problem oldugunu ;)

su alttaki video nun 1:00 dakikasi ile 1:20 arasindaki yeri izleyerek versionunun kac oldugunu görebilirsin

Marifet soyundurmaksa bedeni,hayvanlar sizden daha medeni!
Aldaticilar sizi Allah ile aldatmasin Fatir Suresi 5.ayet
Resim
Kullanıcı avatarı
DOUBLE-TURK
Forum Kurucusu
Forum Kurucusu

Psn: DOUBLE-TURK
Favori Oyunlarım: Worms
MW2
Marvel
vs
Capcom
Bo
Clan: No.1
Skype id: wwsexyboy
Ruh hali: Paylasimci

Korsana geciyorum, bilgisi olan var mi?

Mesajgönderen ps3problemixd » 24 Eyl Cmt 2011, 20:58

ARKADAŞLAR BENİM PSDEN SAYACAĞIM ŞEYLER SAYMAKLA BİTER ;)

1-bende amerikadan gelen bir ps3 var orjinal ;) fifa10 ve call of duty var ben çok sıkıldım ve çareyi jailbreakmı deniyor onda aradım ps3te hdd 37 gb olarak gösteriyor bu doğrumu. doğruysa neden az.
2-çipe ihtiyaç duymuyorum.ne dersiniz ?yani cd istemiyorum artık :catla
3-ps3e cd takmış gibi gösterip oyunu hdd'den açcam Nasıl olcak fiyat konusu nedir yardım.
4-bu hdd ye atacağım oyunlar için harici bir harddisk şart gibi görünüyor.YOKMU BİR BABA YİĞİT CEVAPLASIN.
5-oyunlara gelince hdd'nin içinde pes 11 (türkçe spiker)..bi savaş oyunu bide yarış yeterli gibi duruyor
6-ben istediğim zaman hdd'den oyun silip yada yenisini koyabilirmiyim.
7-cd'ye çekilen oyunları ps3 okurmu bu işlemden sonra okursa hdd'ye atabilirmiyim.
8.benim bi arkadaşım tan istediğim gibi yapmış kendi ps'sine bi cd takıyor oyunları okuması için iş bitiyor usb bellek filan gerekmiyor harika ya biz ps2de ateri oynuyomuşuz
En son Stubborn tarafından 24 Eyl Cmt 2011, 23:17 tarihinde düzenlendi, toplamda 5 kere düzenlendi.
Sebep: soru başlıktan alakasiz
ps3problemixd
Yeni Üye
Yeni Üye

Favori Oyunlarım: fifa10 ,fifa11,pes10,pes11

Re: Korsana geciyorum, bilgisi olan var mi?

Mesajgönderen DOUBLE-TURK » 25 Eyl Pzr 2011, 10:24

1-ps3 ün nerden geldiginin önemi yok tam anlamiyla jailbreak deniyor dogru hdd 40 lik aldiysan cihaz 3 gb sini sisteme ayairmistir ondan 37 gösterir
2-dogru cd gerekmez ama ps3 in icinde sabit her hangi bir oyun cd si takili olacak bazi oyunlar oyun takili olsun istiyor
3-jb yaptir oyunu orda harici hdd ye koyarlar nasil yapcaginida gösterirler ama kendin yapmak istiyorsan cfw indirip kuracaksin tabi ondan önce sistem informasyona bak version kac diye sanirim 3.55 e kadar yapiliyor yani version 3.60 ise sende yapamazsin jb :( neyse önce sistem version down yapcaksin sonra cwf yi kurup restliyceksin sonra oyunlari hariciye indirip bölge odlariyla birlikte hdd nin icinde acmis oldugun GAMEZ adli klasörün icine atip oynuycaksin tabi sony nin izin verdigi eski oyunlari oynuycaksin yani 2010 akadar diyebilcegimiz ve 2011 de cikan dandik kücük boyutlu oyunlari oynayabilirsin sony maalesef hack olayindan sonra dur dedi jb cilere :)
4-fat32 ile formatlanabilen hizli bir hdd en az 7200 olsun hizi gerekiyor benim önerim toshiba hem ucuz hem saglam wd yi denedim bozuldu :)
5-sen önce bir yaptirda jb ondan sonra oyun olayini ben hallederim sana yol gösteririm
6-evet
7-cd den okumaz indir usb ye at direk usb den bile calistirir ama cok yüksek boyutlu oyunlarda harici hdd ye atmak gerekiyor yani ps3 ün icine önceden en az 120 gb lik bir hdd taktir ;)
8-aynen öyle ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
DOUBLE-TURK
Forum Kurucusu
Forum Kurucusu

MW2
Marvel
vs
Capcom
Bo

3.60 versiyon PS3 alsam JB yapilir mi?

Mesajgönderen egeiper » 25 Eyl Pzr 2011, 13:55

arkadaslar ben arabistandan ps3 getirticem ama türkiyede kırdırıcam 3.60 lar kırılamıyor ya gelen ps3ün versiyonu 3.60 mıdır yoksa degilmidir?
En son Stubborn tarafından 26 Eyl Pzt 2011, 08:38 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Sebep: Acil diye forumda konu basligi mi olur, hastane mi burasi :)
egeiper
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: PS3 3.60 Versiyon (Acil Lütfen)

Mesajgönderen ps3problemixd » 25 Eyl Pzr 2011, 14:16

belkide 3.72 dir belkide 3.60tan daha yüksektir ps3 gelince bakarsın 3.60 veya daha yüksekse PS3 3.60 Versiyon (Acil Lütfen) yerine PS3 VERSİYON DÜŞÜRME ve ZARARI (ACİL LÜTFEN) yazarsın..DEREYİ GÖRMEDEN PAÇAYI SIVAMA ..ACELE İŞE ŞEYTAN KARIŞIR :D :D :D gibi
ps3problemixd
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: PS3 3.60 Versiyon (Acil Lütfen)

Mesajgönderen DOUBLE-TURK » 25 Eyl Pzr 2011, 14:33

ps3 60 gb lik fat kasa bulunabilir bence ilk ps3 lerden ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
DOUBLE-TURK
Forum Kurucusu
Forum Kurucusu

MW2
Marvel
vs
Capcom
Bo

PS3 JailBreak Hakkında

Mesajgönderen ps3problemixd » 25 Eyl Pzr 2011, 17:46

bir önceki konudada bahsetmiştim amerikadan ps3 geldiğini ve bu ps3 40 gb idi. :catla ps3ümün versiyonu 3.60'tır bunun jailbreakı mevcutmudur.Mevcutsa ne kadardır.Daha önce kendisi yapmış yada dükkanı olupta bu işlerle uğraşan biri var sa lütfen indirme linklerini koysun(jailbreak,multiMan vb.) sadece pes 2011 yüklicem yani lütfen en kısa zamanda linkleri bekliyorum.jailbreakı filan nasıl aktaracağıma gelincede 4 gb usb bellek var yeterlimidir?
ps3problemixd
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: PS3 3.60 Versiyon

Mesajgönderen Stubborn » 26 Eyl Pzt 2011, 08:37

aletin kac GB olduguna ve 2.el/sifir olmasina bagli:

a) 120-160-250-320 GB degilse sorun olmaz sifir makinalarda, ama bu modellerin uretimi devam ettiginden en yuksek versiyonla satisa cikanlardan denk gelebilir, ilk dusuk versiyonla cikmis olanlardan olsa o da sans.

b) ikinci el ve orjinal makina ise, buyuk ihtimalle en son update'i bile yapilmistir, adam kullaniyorsa neden yapmasin degil mi?

c) eski makina alip 40-60 yanina da hard disk alirim diyosan, Arabistan'dan almak yerine Turkiye'den al, eskilerin fiyatlari dusmustur nasilsa
Resim
Resim
ResimResimResimResim vs ResimResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Stubborn
Moderator
Moderator

Psn: McEmrahTr
Favori Oyunlarım: .
X360 ID = McEmrah

RPG tarzi oyunlar harici herseyi oynarim
Ruh hali: Kis geldi :S

Jailbreak ile ilgili soru - cevap (Ana Baslik)

Mesajgönderen Stubborn » 26 Eyl Pzt 2011, 09:37

Son zamanlarda iyice artan sorulardan (ki nerdeyse hepsi ayni) ve forum yonetiminin JB yapana da kapimiz acik demesinden dolayi, tum sorulari ve cevaplari bir baslik altinda toplamaya karar verdim, yoksa her gun ayni sorulari cevaplayacagiz.

Sorularinizi lutfen bu baslik altindan sorun, soru sormadan once bir okuyun, tekrarlanan sorular konu kirliligi acisindan silinecektir.

Buldugum soru ve cevaplari simdi bu konu altinda birlestirecegim.
En son Stubborn tarafından 26 Eyl Pzt 2011, 10:48 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: birlestirdim birlestirmesine de, altinda degil ustunde birlestiler :)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Stubborn
Moderator
Moderator

X360 ID = McEmrah

RPG tarzi oyunlar harici herseyi oynarim
Ruh hali: Kis geldi :S

Re: PS3 3.60 Versiyon

Mesajgönderen DOUBLE-TURK » 26 Eyl Pzt 2011, 20:41

Stubborn yazdı:aletin kac GB olduguna ve 2.el/sifir olmasina bagli:

a) 120-160-250-320 GB degilse sorun olmaz sifir makinalarda, ama bu modellerin uretimi devam ettiginden en yuksek versiyonla satisa cikanlardan denk gelebilir, ilk dusuk versiyonla cikmis olanlardan olsa o da sans.

b) ikinci el ve orjinal makina ise, buyuk ihtimalle en son update'i bile yapilmistir, adam kullaniyorsa neden yapmasin degil mi?

c) eski makina alip 40-60 yanina da hard disk alirim diyosan, Arabistan'dan almak yerine Turkiye'den al, eskilerin fiyatlari dusmustur nasilsa

Stubborn yazdı:Son zamanlarda iyice artan sorulardan (ki nerdeyse hepsi ayni) ve forum yonetiminin JB yapana da kapimiz acik demesinden dolayi, tum sorulari ve cevaplari bir baslik altinda toplamaya karar verdim, yoksa her gun ayni sorulari cevaplayacagiz.

Sorularinizi lutfen bu baslik altindan sorun, soru sormadan once bir okuyun, tekrarlanan sorular konu kirliligi acisindan silinecektir.

Buldugum soru ve cevaplari simdi bu konu altinda birlestirecegim.

eline saglik
Resim
Kullanıcı avatarı
DOUBLE-TURK
Forum Kurucusu
Forum Kurucusu

MW2
Marvel
vs
Capcom
Bo

Re: Jailbreak ile ilgili soru - cevap (Ana Baslik)

Mesajgönderen Stubborn » 04 Eki Sal 2011, 11:22

afiyet olsun Gokhanim :D
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Stubborn
Moderator
Moderator

X360 ID = McEmrah