Eger EAín ozellikle Batllefield 1943 icin actigi bu siteye girerseniz Avrupa icin indirme tarihinin yarin yani 26 Kasim oldugunu goreceksiniz, http://1943redemption.battlefield.com/
Okursaniz gozunuze ilk carpan sey online pass istemesi degil mi, e biz kardeslikle indirdik pass yok diye yirtiniyor DH forum
Battlelog uyesi nasil olunur diye bi konu acmistim, baktiysaniz gormussunuzdur, EA sitesine uye olun, ordan game advisor ile gorus tusuna basin, karsiniza cikan online pass sormazsa takir takir yapar yazmistim, kimi uyuz kimi yardimsever oldugundan sansiniza kalmis biraz.
Bu aksam da oyle oldu, kullandigim EA hesabimla girdim, o hesaba bagli McEmrahTr ile BF3 te oynamistim, Ashley diye bi irispi cikti, illa dogum gunumu soruyor, EA hesabina ne verdigimi hatirlamiyorum az ugrastim killandi kapatti, sonra Hintli bi kanka cikti Vitelle miydi neydi adi, onceden hazirlanip sifir EA hesabi felan almistim, eleman onlari hic sormadi, sadece nasil alacagimi anlatti, dedim canim ben kutulu almadim, 2 oldu bu sana anlatisim, PSNden aldim online pass yok haliyle.
Senin is arkadaslarin 2 kere yuzume kapatti 20 dakikadir paramizla rezil oluyoruz diye cikisim biraz veeeeeeeeeeeeeeeeeeee..................
Eleman bana sifir online pass verdi
Alin size battlefield 1943

vs