Killzone 3 - Beta

Killzone 3 - Beta

Mesajgönderen Stubborn » 02 Şub Çrş 2011, 09:57

Resim
Daha once 2 Subat Carsamba (yani bugun) baslayacagi bildirilen (dedikodusu 3 Subat diyordu zaten) betada biraz gecikme olacakmis, 3 Subat Persmebe gunu Amerika saati ile saat 10:00 (Pasifik) servera sunulacakmis yani persembe aksami bizde olacak :)

Bu gecikme icin ozur dileyen yapimci sirket, oyunu 4-5-6 Subat tarihlerinde oynayacak oyunculardan 60 tanesine ozel yapim KZ3 hediye edecekmis, yani hergun 20 kisi secilecek.

Kazananlar 10-18 Subat tarihleri arasinda oynadiklari IDye kayitli olan mail araciligi ile bilgilendirileceklermis.

Ne yazikki bu haber sadece Amerikalilarin isine yariyor, ama beta tarihinin degismesi bizi de ilgilendirir.
Resim

Haberin orjinali asagidadir, kayna Official Playstation Blog:

Killzone fans! We know you are eager to join the Killzone 3 Multiplayer Open Beta and the team at Guerrilla Games has been hard at work finalizing the content. The good news is that the beta is looking better than ever and we can’t wait for you to try for yourself. Unfortunately, we’re here to report that we will have a slight delay on the beta availability. The open beta was originally set to begin on Wednesday, February 2nd, but will now be available on Thursday, February 3rd at 10:00 AM Pacific Standard Time.

To make it up to you, we will be giving away 60 Killzone 3 Limited Helghast Editions (not sold in stores) to players who participate in the Open Beta this weekend. The Limited Helghast Edition contains all the same elements as the retail version of the Helghast Edition, but features a Helghast Helmet replica with illuminated LED eyes, simulating Helghasts’ glowing mask. What makes this truly “Limited” is that we’ve only made 1000 of them. Keep your eyes on the PlayStation.Blog to see how else we’ll be giving these away.

So, log on and play the Killzone 3 Multiplayer Open Beta from Friday, February 4th through Sunday, February 6th. We will be randomly selecting 20 participants each day who are playing in the Open Beta and notify winners via the email address associated with each entrant’s PSN account between February 10th, 2011 and February 18th, 2011. Check out the full rules below. Good luck this weekend!
Resim
Resim
ResimResimResimResim vs ResimResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Stubborn
Moderator
Moderator

Psn: McEmrahTr
Favori Oyunlarım: .
X360 ID = McEmrah

RPG tarzi oyunlar harici herseyi oynarim
Ruh hali: Kis geldi :S

Re: Killzone 3 - Beta (3 Subat)

Mesajgönderen Stubborn » 02 Şub Çrş 2011, 10:57

Netten baktim da Pasific zaman dilimi icin, en batida Washington var ve onlarla saat farki Turkiye icin 7 saat.

Sabah 10:00 da cikacaksa 17:00 itibari ile sizin icin de acilmis olmasi lazim, en kotu ihtimal yatmadan bakin, acildiysa baslasin indirmeye :D

Bilmeyen varsa diye soyluyorum, tamamiyla acik birakmak zorunda degilsin PS3u, normal menunun en solunda ustten "turn off" deyince sorar once download'u bitireyim mi yoksa kut diye kapatayim mi diye, downloadu bitir de kapat derseniz, o onu indirir, yukler sonra da kapatir guzel guzel :D
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Stubborn
Moderator
Moderator

X360 ID = McEmrah

Killzone 2 Open Beta

Mesajgönderen DESTROYER » 03 Şub Prş 2011, 16:51

Evet arkadaşlar.bugün killzone 2 multiplayer beta tr psn'e geldi herkese açık olarak.Şuan indiriyorum ve türkçe dil seçeneğide varmış.
heralde sony tr psn'e özel yaptı bu betayı free olarak çünkü us psn'de yok şuan.
When I was young, I used to pray to God for a bike. But then I
realised that God doesn't work that way, so I stole a bike and prayed
for forgiveness.

Xbox 360 Gamer Card
Resim
Kullanıcı avatarı
DESTROYER
Gelismis Üye
Gelismis Üye

Psn: destroyer333

Re: Killzone 2 Open Beta

Mesajgönderen Stubborn » 03 Şub Prş 2011, 17:36

DESTROYER yazdı:Evet arkadaşlar.bugün killzone 2 multiplayer beta tr psn'e geldi herkese açık olarak.Şuan indiriyorum ve türkçe dil seçeneğide varmış.
heralde sony tr psn'e özel yaptı bu betayı free olarak çünkü us psn'de yok şuan.

Killzone 2 indiriyosan yanlis indiriyosun, kac senelik oyun o :D

Killzone 3 demek istedin galiba, evet Avrupa storeda da var hem de sabahtan beri ama online olarak calismiyor cunku amerika saati ile 10da acilacak bize gore 5-6 yani su siralar acilmis olmasi lazim.

offline olarak denenebiliyor galiba zamanim olmadi da tum menu turkce, ele gecir ve koru diye mac modu var o kadar yani :D
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Stubborn
Moderator
Moderator

X360 ID = McEmrah

Re: Killzone 2 Open Beta

Mesajgönderen DESTROYER » 03 Şub Prş 2011, 18:13

Stubborn yazdı:
DESTROYER yazdı:Evet arkadaşlar.bugün killzone 2 multiplayer beta tr psn'e geldi herkese açık olarak.Şuan indiriyorum ve türkçe dil seçeneğide varmış.

Killzone 2 indiriyosan yanlis indiriyosun, kac senelik oyun o :D

Killzone 3 demek istedin galiba, evet Avrupa storeda da var hem de sabahtan beri ama online olarak calismiyor cunku amerika saati ile 10da acilacak bize gore 5-6 yani su siralar acilmis olmasi lazim.

offline olarak denenebiliyor galiba zamanim olmadi da tum menu turkce, ele gecir ve koru diye mac modu var o kadar yani :D

haha evet 3 dicektim :D
When I was young, I used to pray to God for a bike. But then I
realised that God doesn't work that way, so I stole a bike and prayed
for forgiveness.

Xbox 360 Gamer Card
Resim
Kullanıcı avatarı
DESTROYER
Gelismis Üye
Gelismis Üye

Psn: destroyer333

Mesajgönderen DOUBLE-TURK » 03 Şub Prş 2011, 18:32

aaa siz killzone 3 daha yenimi indiriyorsunuz yaw 1-2 ay oldu herhalde biz oynayali :D psn + sag olsun ;)
Marifet soyundurmaksa bedeni,hayvanlar sizden daha medeni!
Aldaticilar sizi Allah ile aldatmasin Fatir Suresi 5.ayet
Resim
Kullanıcı avatarı
DOUBLE-TURK
Forum Kurucusu
Forum Kurucusu

Psn: DOUBLE-TURK
Favori Oyunlarım: Worms
MW2
Marvel
vs
Capcom
Bo
Clan: No.1
Skype id: wwsexyboy
Ruh hali: Paylasimci

Mesajgönderen Stubborn » 03 Şub Prş 2011, 18:52

DOUBLE-TURK yazdı:aaa siz killzone 3 daha yenimi indiriyorsunuz yaw 1-2 ay oldu herhalde biz oynayali :D psn + sag olsun ;)

O yeah :D online oynanmiyo herhalde ya da bana izin vermiyo?? hata veriyo paso, offline botlarla takiliyom simdilik
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Stubborn
Moderator
Moderator

X360 ID = McEmrah

Mesajgönderen KEMAL311 » 03 Şub Prş 2011, 20:05

DOUBLE-TURK yazdı:aaa siz killzone 3 daha yenimi indiriyorsunuz yaw 1-2 ay oldu herhalde biz oynayali :D psn + sag olsun ;)

abi 2ay önceden nasıl indirdin yaw :karistir kz3 un yapımcısı felanmsn :cool sunu bi acıklasana kafam karıstı :D
Kullanıcı avatarı
KEMAL311
Gelismis Üye
Gelismis Üye

Psn: KEMAL311

Mesajgönderen DOUBLE-TURK » 03 Şub Prş 2011, 20:17

KEMAL311 yazdı:

abi 2ay önceden nasıl indirdin yaw :karistir kz3 un yapımcısı felanmsn :cool sunu bi acıklasana kafam karıstı :D

dedim ya psn + varsa betalari herkesten önce oynuyorsun senelik 50 euro bosa bayilmadik herhalde
Resim
Kullanıcı avatarı
DOUBLE-TURK
Forum Kurucusu
Forum Kurucusu

MW2
Marvel
vs
Capcom
Bo

Mesajgönderen KEMAL311 » 03 Şub Prş 2011, 20:26

way arkads neler varda haberımız yokmuş :D tesekkurler abı saol :)
Kullanıcı avatarı
KEMAL311
Gelismis Üye
Gelismis Üye

Psn: KEMAL311

Mesajgönderen MERTOW » 03 Şub Prş 2011, 21:52

Stubborn yazdı:

O yeah :D online oynanmiyo herhalde ya da bana izin vermiyo?? hata veriyo paso, offline botlarla takiliyom simdilik

Online i kimse oyniyamiyor , botlarla idare edicez :D
Resim

ultrAslan
Kullanıcı avatarı
MERTOW
Haber Editörü
Haber Editörü

Psn: MERTOW / PSYCHO-uA

Mesajgönderen DOUBLE-TURK » 03 Şub Prş 2011, 23:27

MERTOW yazdı:
Stubborn yazdı:

Online i kimse oyniyamiyor , botlarla idare edicez :D

walla biz oynadik kuzeyle hollandada sorun var herhalde sen bide emrah oynayamiyor nedense :D
Resim
Kullanıcı avatarı
DOUBLE-TURK
Forum Kurucusu
Forum Kurucusu

MW2
Marvel
vs
Capcom
Bo

Mesajgönderen Stubborn » 04 Şub Cum 2011, 05:53

gece ben mesaji yazip kapattiktan sonra (ps3u) saat 10-11 gibi playstation aciklama yapti beta su an calisir durumda diye, siz ondan sonra biz de once denedik demekki :D ben ta sabahtan indirdim hevesle botla ayakkabiyla oynadik iste :D
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Stubborn
Moderator
Moderator

X360 ID = McEmrah

Mesajgönderen Stubborn » 04 Şub Cum 2011, 09:02

Eger benim gibi dun Killzone Beta'nin online kismina giremediyseniz uzulmeyin, sebebini buldum.

Aslinda cok basit bisey ve garip.

Ben dun evdeydim gunduz ps3te video izlerken her tarafin Killzone3 reklamlari ile dolmasindan midir nedir bi store'a bakasim geldi, girdim ve koskoca "KZ3 Beta - simdi indirin" linkini gorunce baliklama atladim.

Atladigim tek sey o degildi tabi, betanin aksam kullanilabilir olacagini da atlamisim, dedimki beta burdaysa calisiyodur indirelim. Haliyle indirdim, yazilar geldi sectik Turkce'yi sonra dediki baglanti sorununuz var..?

Sebebi su, oyuna girerken kullanim sartlarini (terms and conditions) kabul ediyoruz ya, ben onu haliyle beta "live" (kullanilabilir) degilken kabul etmistim sabah 11 gibi, beta tam olarak ne zaman acildi bilmiyorum ama dun aksam 10-11 gibi betamiz calisiyor diye bi haber gecti Sony, sabah denedim ben yine giremiyorum, tutup baska bir ID ile denedim, sartlari kabul ettik ve direk girdi.

O yuzden sildim betayi tekrar indiriyorum, cunku baska ID ile oynamak istemiyorum, sifirdan kabul edip giricem, eger baska ID ile oynamak sizi rahatsiz etmiyorsa girin diger IDnin ile sartlari kabul edin ve online oynayin yoksa benim gibi silip tekrar yukleyin.

-------------------------

Turkce seslendirme de bi garip geldi bu arada :D
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Stubborn
Moderator
Moderator

X360 ID = McEmrah

Mesajgönderen aı_legend3 » 04 Şub Cum 2011, 10:36

oyun için fazla söze gerek Black opsu ters katlayıp düz :punk: süper olmus bence
Allen Iverson !..
aı_legend3
Uzman Üye
Uzman Üye

Psn: ailegend3

Sonraki

Dön Killzone 2-3

• { RELATED_TOPICS }
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi