KIRIK ps3 mü Yoksa Kırılmamışmı ?

KIRIK ps3 mü Yoksa Kırılmamışmı ?

Mesajgönderen TRaNCe » 29 Ara Prş 2011, 08:52

Selamlar Arkadaşlar

Sizlere Bir Konuda Danışmak istedim Bir pS3 Aldım arkadaştan hnüz parasını ödemedim karar vermem lazım Acil 120 gb Silim kasa versiyon 4 başka bir arkadaşım çok pişman olacagımı söylüyor alma kırık alalım diyor

1- kırıklar internete girermi benim için önemli ? :punk:
2- versiyon 4 kırılabilrimi ? :punk:

3- düşük gb ve version bir makinenin sorunu cıkarmı ps3 cafeden ps alınırmı ?
:help: :help: :help:
TRaNCe
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: KIRIK ps3 mü Yoksa Kırılmamışmı ?

Mesajgönderen BLNT » 29 Ara Prş 2011, 11:30

1 kirik makina internete girmez 2 eski versiyonlar kirilabilior 3 alinmaz
YouR eGo iS My LeGo
Kullanıcı avatarı
BLNT
Admin
Admin

Psn: moshic06
Favori Oyunlarım: world at war
modernwarfare2
nba2k11
heavy rain

Mesajgönderen Stubborn » 29 Ara Prş 2011, 11:48

Internete girersen zaten firmware (versiyon) yuklemesi ister, yuklersen de jailbreak (senin degiminle kiriklik) gider, makina orjinale doner, o yuzden eski deyimle cipli makina ile internette oyun oynayamazsin, sadece kendi basina oynarsin.

Eski yeni her halti kiriyorlar artik, en 3.65i kiriyorlardi, takip etmeyince bilmiyor insan, 4'e jailbreak cikti mi bilmiyorum, makinanin eskiligi ile degil de uzerindeki firmware ile alakali, onu iyice arastir derim.

dusuk GB alirsan ve kirdirirsan, az oyun atarsin, blue ray dvd'ler buyuk iceriklerle geliyor, sonra pisman olursun, illa kirdiracaksan 250-320 gb felan alman daha iyi olur senin icin.

yok ben nette oynamak isterim, multiplayer daha eglenceli dersen de, firmware update'i yapar orjinale gecersin ama ps3 cafeden makina alma asla, sabah aksam acik 1000+ saat oynanmis makinanin omru kisa olur
Resim
Resim
ResimResimResimResim vs ResimResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Stubborn
Moderator
Moderator

Psn: McEmrahTr
Favori Oyunlarım: .
X360 ID = McEmrah

RPG tarzi oyunlar harici herseyi oynarim
Ruh hali: Kis geldi :S

Mesajgönderen TheGameOver » 29 Ara Prş 2011, 16:07

Versiyon 3.55 haric hic bir ps3 firmware i yani yazilimi kirilamamistir su ana kadar sadecw 3.55 jailbreakli olarak mevcuttur. 4.0 falan veya 3.55 ustu hangi ps3 varsa youtube da jb li olan fakedir.. Sadece 4.0 3.73 ve daha alt versiyonlara sahip makineler makinaya flasher denen bir parca yardimiyla versiyonu 3.55 e dusurulerek bakin sozkonusu versiyon kirilarak degil versiyon dusurulerek uygulaniyor onda da online oynamak imkansiz. Diger sorularinda da arkadaslarim Zaten gerekli cevaplari vermisler..
The Love = Modern Warfare 2!!
Kullanıcı avatarı
TheGameOver
super üye
super üye

Psn: KAREF85
Favori Oyunlarım: CodMw2-mw3

Dön Ps3 Sorunları

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir