Moderatör: KAPALI-FATURA

X-TURK yazdı:TheGameOver yazdı:X-TURK seni kutsuyorum:) neydin dun aksam o nasil bir SD oynayisidir tebrik ediyorum kardesim ve son tebrigimde RPG ile kendi takimini oyun baslar baslamaz Vuran kendini asmislara gelsin:)
Aydın arada bir ilham geliyor öyle oyunlar çıkıyor
Bu arada dün galaktik gücleri 4-5 kişilik takımla yenen tüm takım arkadaşlarıma sevgilerimi sunuyorum

cnkt1907 yazdı:X-TURK yazdı:TheGameOver yazdı:X-TURK seni kutsuyorum:) neydin dun aksam o nasil bir SD oynayisidir tebrik ediyorum kardesim ve son tebrigimde RPG ile kendi takimini oyun baslar baslamaz Vuran kendini asmislara gelsin:)
Bu arada dün galaktik gücleri 4-5 kişilik takımla yenen tüm takım arkadaşlarıma sevgilerimi sunuyorum
Aman tanrım bir akşam gelmedim kimi yendinizX-TURK murat kardeşim senide bıçak konusundaki üstün başarından ötürü şuan bir kez daha tebrik etmek istedim analadın sen kihkihkih:D:D:D:D

X-TURK yazdı:cnkt1907 yazdı:X-TURK yazdı:TheGameOver yazdı:X-TURK seni kutsuyorum:) neydin dun aksam o nasil bir SD oynayisidir tebrik ediyorum kardesim ve son tebrigimde RPG ile kendi takimini oyun baslar baslamaz Vuran kendini asmislara gelsin:)
Aman tanrım bir akşam gelmedim kimi yendinizX-TURK murat kardeşim senide bıçak konusundaki üstün başarından ötürü şuan bir kez daha tebrik etmek istedim analadın sen kihkihkih:D:D:D:D
Bir bafici kesmeye mecburdur

biz< gelecek de yaşıyoruz aydın geçmişe takılıp kalmadıkTheGameOver yazdı:siz hala mw3 mü oynuyosunuz

X-TURK yazdı:

mushroom yazdı:gençler ben malum hem annemler geldi hacı danhemde taşınma telaşı beni mazur görün vakit bulursam gelicem ama siz bafiye devam edin arayı soğutmayın ben girerim aranıza

Dön [T.C*] Clanı Genel Sohbet Bölümü
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir