[T.C*] KLANI GENEL SOHBET

Moderatör: KAPALI-FATURA

Re: [T.C*] KLANI GENEL SOHBET

Mesajgönderen elcorte » 21 Oca Prş 2010, 10:28

KAPALI-FATURA yazdı:
elcorte yazdı:Beyler ps3 dün gece sarı ışık verdi :güm: garanti işini halledemezsem uzun bir süre yokum galiba kendinize iyi bakın

Sinan ne çabuk makine sarı ışık hatası verdi hemen benimle irtibata geç Anadolu yakasında bir firma var en geç 5 günde sıfır makine veriyorlar en son sagolsunlar benim garanti dısı makineyi çaktım aldılar Alışları çok güçlü firma ;) Sarı ışık olayı ne çabuk çıkıyor benim makine bir daha ışık hatası verirse sıfır slim alacagım bilginize sunulur.

Hasan Gsm: 0533 367 15 23 ==> Ara beni ateşli dudaklar seni bekliyor ;)

Bunların yapacağı işin a.q tam sarı da değil sarıdan kırmızıya dönüyor ilk defa görüyorum böyle birşey bluray uçsaydı hiç değilse onun uzmanı olmuştuk hallededrdik hasan abi seni akşam arıcam iş yerindeyim senden ayrıntıları alırım benim makina garintiliydi ama garanti süresi dolmuş senin gibi bende çakarsam herhalde hallederiz diye umuyorum bide ben hep avrupa yakasındaki yerde garantiye veriyordum bu anadolu yakasındaki officall sony servisi herhlade ?
Kullanıcı avatarı
elcorte
Üye
Üye

Psn: elcorte
Favori Oyunlarım: cod4

Mesajgönderen elcorte » 21 Oca Prş 2010, 10:35

OuT-oF_CoNTrOL06 yazdı:Sinan geçmiş olsun, yeni değil miydi makina?

Bu arada dün gece aniden networkten düştüm bir daha da giremedim, sanırım telekom altyapısı kar gelince gümledi

allah razı olsun murat sağol yeniydi ama bir sürü olay geçti başımızdan tükeci mahkemsi falan filan derken baya bir uğraşmıştım şimdi yine şıçtı bendeki bu eletronik şansın içene edeyim tırnak makası almsam iki gün sonra o bile bozulur
Kullanıcı avatarı
elcorte
Üye
Üye

Mesajgönderen KAPALI-FATURA » 21 Oca Prş 2010, 10:52

elcorte yazdı:

Bu arada dün gece aniden networkten düştüm bir daha da giremedim, sanırım telekom altyapısı kar gelince gümledi

allah razı olsun murat sağol yeniydi ama bir sürü olay geçti başımızdan tükeci mahkemsi falan filan derken baya bir uğraşmıştım şimdi yine şıçtı bendeki bu eletronik şansın içene edeyim tırnak makası almsam iki gün sonra o bile bozulur

FLASH HABER SERVİSİMİZDEN SON HABER:

c*A klanından mehmetin makine dün hakkın rahmetine kavuşmuş akşam ara sinanım bekliyorum
ResimResim

Bizimle İbne gibi laf yarıştıracağınıza Cesaretiniz varsa karşımıza geçin de yere düşen sabunu almayı hayal edin.....

[T.C*]+[BAFİ]=KAPALI-FATURA
Kullanıcı avatarı
KAPALI-FATURA
süper aktif üye
süper aktif üye

Psn: KAPALI-FATURA
Favori Oyunlarım: MODERN WARFARE 1-2 GOG OD OF WAR 1-2 UNCHARTED 1-2 MGS RACHET RESİSTANCE 2
Clan: T.C*

Mesajgönderen elcorte » 21 Oca Prş 2010, 11:03

KAPALI-FATURA yazdı:
elcorte yazdı:

FLASH HABER SERVİSİMİZDEN SON HABER:

c*A klanından mehmetin makine dün hakkın rahmetine kavuşmuş akşam ara sinanım bekliyorum

Lan bu ibne sony virüs mü atıyor topluca tesadüfe bak ya
Kullanıcı avatarı
elcorte
Üye
Üye

Mesajgönderen KAPALI-FATURA » 21 Oca Prş 2010, 11:22

Sinan ben bu olaylardan şüphelenmeye başladım senden öncede gürkan nın makine sarı ışık hatası verdi
ResimResim

Bizimle İbne gibi laf yarıştıracağınıza Cesaretiniz varsa karşımıza geçin de yere düşen sabunu almayı hayal edin.....

[T.C*]+[BAFİ]=KAPALI-FATURA
Kullanıcı avatarı
KAPALI-FATURA
süper aktif üye
süper aktif üye

Psn: KAPALI-FATURA
Favori Oyunlarım: MODERN WARFARE 1-2 GOG OD OF WAR 1-2 UNCHARTED 1-2 MGS RACHET RESİSTANCE 2

Mesajgönderen mushroom » 21 Oca Prş 2010, 11:37

KAPALI-FATURA yazdı:Sinan ben bu olaylardan şüphelenmeye başladım senden öncede gürkan nın makine sarı ışık hatası verdi
benimmakineniniçinde de sanki inşaat var acaip ses çıkıo gidene kadar mokoko g,derse yenisine bakarız..
Resim
Kullanıcı avatarı
mushroom
Patron
Patron

Psn: MuShRooM-TR
Favori Oyunlarım: MW2
COD 4-5
BOPS
Ruh hali: Sk8tr

Mesajgönderen mushroom » 21 Oca Prş 2010, 11:38

elcorte yazdı:
KAPALI-FATURA yazdı:
elcorte yazdı:Beyler ps3 dün gece sarı ışık verdi :güm: garanti işini halledemezsem uzun bir süre yokum galiba kendinize iyi bakın

Sinan ne çabuk makine sarı ışık hatası verdi hemen benimle irtibata geç Anadolu yakasında bir firma var en geç 5 günde sıfır makine veriyorlar en son sagolsunlar benim garanti dısı makineyi çaktım aldılar Alışları çok güçlü firma ;) Sarı ışık olayı ne çabuk çıkıyor benim makine bir daha ışık hatası verirse sıfır slim alacagım bilginize sunulur.

Bunların yapacağı işin a.q tam sarı da değil sarıdan kırmızıya dönüyor ilk defa görüyorum böyle birşey bluray uçsaydı hiç değilse onun uzmanı olmuştuk hallededrdik hasan abi seni akşam arıcam iş yerindeyim senden ayrıntıları alırım benim makina garintiliydi ama garanti süresi dolmuş senin gibi bende çakarsam herhalde hallederiz diye umuyorum bide ben hep avrupa yakasındaki yerde garantiye veriyordum bu anadolu yakasındaki officall sony servisi herhlade ?
çok geçmiş olsun kardeş..yapacağımız birşey olursa yardıma hazırım..
Resim
Kullanıcı avatarı
mushroom
Patron
Patron

COD 4-5
BOPS

Mesajgönderen TheINCREDIBLE18 » 21 Oca Prş 2010, 11:40

Valla benımkısıde arada hafıf hafıf donmaya basladı artık teknık servıslerde bulusuruz :cosalim:
Kullanıcı avatarı
TheINCREDIBLE18
Site Sempatizani
Site Sempatizani

Psn: INCREDIBLE_TURK
Favori Oyunlarım: COD 4 5 6 7 ....
Assassın'S creed II
Bad Company 2
God of War 3
GT5

Mesajgönderen mushroom » 21 Oca Prş 2010, 11:42

TheINCREDIBLE18 yazdı:Valla benımkısıde arada hafıf hafıf donmaya basladı artık teknık servıslerde bulusuruz :cosalim:
aynen bende de donmalar sıklaşdı haftada 3 kere oldu mesela..hayırlısı yeter zaten ömrünü doldurdu bence giderse bakarız yenisine.. :yazik:
Resim
Kullanıcı avatarı
mushroom
Patron
Patron

COD 4-5
BOPS

Mesajgönderen elcorte » 21 Oca Prş 2010, 11:43

mushroom yazdı:
elcorte yazdı:
KAPALI-FATURA yazdı:

çok geçmiş olsun kardeş..yapacağımız birşey olursa yardıma hazırım..

Eyvallah tuncer abi şimdilik garantiye çakmaya çalışıcam olmazsa yenisini alıcaz
Kullanıcı avatarı
elcorte
Üye
Üye

Mesajgönderen mushroom » 21 Oca Prş 2010, 11:48

arızayı anlayabilirsen ben yardımcı olurum burada çok samimi bi arkadaşım var sinan parçayı felan ucuza alırız..
en son iş yenisini alırısın..
Resim
Kullanıcı avatarı
mushroom
Patron
Patron

COD 4-5
BOPS

Mesajgönderen Psychotic-Turk » 21 Oca Prş 2010, 12:10

Kırmızı ışık veriyorsa bir ısınma sorunu var demektir. Fanlarda sorun olabilir ya da elektrikten kaynaklı bir ısınma sorunu olabilir. Nedense hep garanti bitiminde oluyor böyle şeyler, iyice kıllanmaya başladım.

Tuncer akşam sizde netten düştünüz mü?
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Psychotic-Turk
Genel Moderatör
Genel Moderatör

Psn: xX-PSYCHOTIC-TR
Favori Oyunlarım: Cod Serisi-UnchartedSerisi-Pes-Fifa
Clan: TurX

Mesajgönderen elcorte » 21 Oca Prş 2010, 12:13

mushroom yazdı:arızayı anlayabilirsen ben yardımcı olurum burada çok samimi bi arkadaşım var sinan parçayı felan ucuza alırız..

Abicim arıza büyük ihtimalle anakartla alakalı anca başka bozuk ps3 içinden sağlam anakartla değişirse düzelebilir diye tahmin ediyorum oda çok zor malaesef
Kullanıcı avatarı
elcorte
Üye
Üye

Mesajgönderen elcorte » 21 Oca Prş 2010, 12:17

OuT-oF_CoNTrOL06 yazdı:Kırmızı ışık veriyorsa bir ısınma sorunu var demektir. Fanlarda sorun olabilir ya da elektrikten kaynaklı bir ısınma sorunu olabilir. Nedense hep garanti bitiminde oluyor böyle şeyler, iyice kıllanmaya başladım.

Tuncer akşam sizde netten düştünüz mü?

ısınma problemi olduğunu sanmıyorum açalı 10 dakka olmuşdu hatayı verdi kapandı bi dahada açılmadı kırmızı olmayabilirde ayıptır söylemesi renk körlüğü var az biraz :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
elcorte
Üye
Üye

Mesajgönderen krik » 21 Oca Prş 2010, 12:22

elcorte yazdı:
mushroom yazdı:arızayı anlayabilirsen ben yardımcı olurum burada çok samimi bi arkadaşım var sinan parçayı felan ucuza alırız..

Abicim arıza büyük ihtimalle anakartla alakalı anca başka bozuk ps3 içinden sağlam anakartla değişirse düzelebilir diye tahmin ediyorum oda çok zor malaesef

sinan sorunun aşırı ısnmadan dolayı işlemcinin slikonlarının gevşeyip anakarrtan ayrılması sebebi ile sarı ışıkvermesidir.detay ahmet yapıyor ayrıca daha önceki bir konuda yazdığım gibi makınannın alt fan bölüümünü deldirerek bu ısınmaya bir son verilebiliniyor.
krik

ÖncekiSonraki

Dön [T.C*] Clanı Genel Sohbet Bölümü

• { RELATED_TOPICS }
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir