KAPALI-FATURA yazdı:Yeni klan oyuncumuz davldjones Emrah arkadaşımız dün gece bizimle sd oynadı kendisi ps3 yeni aldı daha taze gelin olmakla birlikte oyun içinde ölüceğim korkusu ile her saniye ekstradan ölüyor ilk günkü hallerimizi gördük dün mantarla bayagı makara yaptık Emrah altını bezlmemiştir en komik an ise karlı haritada ölmemek için PSİCO-TURK muratın arkasından devamlı gitmesi sanki kuyruk olmuş götüne yapışmış ben mantarla hakkın rahmetine kavuşmuş ikimiz davld jonesun kamerasını izliyoruz ama ne güldük murat egiliyor bizim emrah egiliyor köşeyi dönmesini geçtim karlı haritada bile aynı yerlere basıyor cloymore denk gelmiyim diye tam ben mantara bak şimdi bu ayrılmasıyla vurulacak dememle güm head shot oldu kafaya ama ben yerledeyim ne güldük ertesi haritada ise otomotik silahının gelen giden mermilerine yanlışlıkla çarptı 4 kişi vurdu adamlar yeter artık diyip mermilerin önüne atladı
hahaha harbiden ya bende zor oynadım o bölümü gülmekten. arkama dönüyorum haşır huşur ayak sesleri, nereye gitsem arkamda sonra bombayı kurdum..ikimizide aldılar kitlendim ateş edemedim

akşam ayrıca x-turk murat şov vardı, önüne geleni aldı adam göremedik doğru düzgün, bir ara adamlar gelsin diye hoplayıp zıpladı ses yaptı etrafı taradı