[T.C*] KLANI OYUN İÇİ ENSTANTENELER

Moderatör: KAPALI-FATURA

Re: [T.C*] KLANI OYUN İÇİ ENSTANTENELER

Mesajgönderen mushroom » 22 Oca Cum 2010, 09:44

KAPALI-FATURA yazdı:Yeni klan oyuncumuz davldjones Emrah arkadaşımız dün gece bizimle sd oynadı kendisi ps3 yeni aldı daha taze gelin olmakla birlikte oyun içinde ölüceğim korkusu ile her saniye ekstradan ölüyor ilk günkü hallerimizi gördük dün mantarla bayagı makara yaptık Emrah altını bezlmemiştir en komik an ise karlı haritada ölmemek için PSİCO-TURK muratın arkasından devamlı gitmesi sanki kuyruk olmuş götüne yapışmış ben mantarla hakkın rahmetine kavuşmuş ikimiz davld jonesun kamerasını izliyoruz ama ne güldük murat egiliyor bizim emrah egiliyor köşeyi dönmesini geçtim karlı haritada bile aynı yerlere basıyor cloymore denk gelmiyim diye tam ben mantara bak şimdi bu ayrılmasıyla vurulacak dememle güm head shot oldu kafaya ama ben yerledeyim ne güldük ertesi haritada ise otomotik silahının gelen giden mermilerine yanlışlıkla çarptı 4 kişi vurdu adamlar yeter artık diyip mermilerin önüne atladı
dün emrah kardeşim rakip takımda ağır mekşineli ile tarıyor bizde adam kill yapsım diye mermilerin önüne atladık o da çok komikdi :)
Resim
Kullanıcı avatarı
mushroom
Patron
Patron

Psn: MuShRooM-TR
Favori Oyunlarım: MW2
COD 4-5
BOPS
Clan: T.C*
Ruh hali: Sk8tr

Mesajgönderen KAPALI-FATURA » 22 Oca Cum 2010, 10:02

mushroom yazdı:
KAPALI-FATURA yazdı:Yeni klan oyuncumuz davldjones Emrah arkadaşımız dün gece bizimle sd oynadı kendisi ps3 yeni aldı daha taze gelin olmakla birlikte oyun içinde ölüceğim korkusu ile her saniye ekstradan ölüyor ilk günkü hallerimizi gördük dün mantarla bayagı makara yaptık Emrah altını bezlmemiştir en komik an ise karlı haritada ölmemek için PSİCO-TURK muratın arkasından devamlı gitmesi sanki kuyruk olmuş götüne yapışmış ben mantarla hakkın rahmetine kavuşmuş ikimiz davld jonesun kamerasını izliyoruz ama ne güldük murat egiliyor bizim emrah egiliyor köşeyi dönmesini geçtim karlı haritada bile aynı yerlere basıyor cloymore denk gelmiyim diye tam ben mantara bak şimdi bu ayrılmasıyla vurulacak dememle güm head shot oldu kafaya ama ben yerledeyim ne güldük ertesi haritada ise otomotik silahının gelen giden mermilerine yanlışlıkla çarptı 4 kişi vurdu adamlar yeter artık diyip mermilerin önüne atladı
dün emrah kardeşim rakip takımda ağır mekşineli ile tarıyor bizde adam kill yapsım diye mermilerin önüne atladık o da çok komikdi :)

Oğlum harbi ya brezilya haritası aklıma yeni geldi Emrahda kasılmıstır ulan hepsini keklik gibi aldım ben en son catıdan onune uctum havada vursun diye altta intahar sembolu cıktı :) Abisi daha kendisi taze gelin veresi var etrafta bir sürü damat var ona vermek için sabırsızlanıyor. Akşam şu bayrak oyunu oynuyalım demoliton çok zevkli ben şimdiden diyim a bende :)
ResimResim

Bizimle İbne gibi laf yarıştıracağınıza Cesaretiniz varsa karşımıza geçin de yere düşen sabunu almayı hayal edin.....

[T.C*]+[BAFİ]=KAPALI-FATURA
Kullanıcı avatarı
KAPALI-FATURA
süper aktif üye
süper aktif üye

Psn: KAPALI-FATURA
Favori Oyunlarım: MODERN WARFARE 1-2 GOG OD OF WAR 1-2 UNCHARTED 1-2 MGS RACHET RESİSTANCE 2

Mesajgönderen Psychotic-Turk » 22 Oca Cum 2010, 10:49

hahaha harbiden ya bende zor oynadım o bölümü gülmekten. arkama dönüyorum haşır huşur ayak sesleri, nereye gitsem arkamda sonra bombayı kurdum..ikimizide aldılar kitlendim ateş edemedim :lol

akşam ayrıca x-turk murat şov vardı, önüne geleni aldı adam göremedik doğru düzgün, bir ara adamlar gelsin diye hoplayıp zıpladı ses yaptı etrafı taradı :mrgreen:
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Psychotic-Turk
Genel Moderatör
Genel Moderatör

Psn: xX-PSYCHOTIC-TR
Favori Oyunlarım: Cod Serisi-UnchartedSerisi-Pes-Fifa
Clan: TurX

Mesajgönderen mushroom » 22 Oca Cum 2010, 12:46

yadım orda mesaj ona evet evet diye napıyım abi canım sıkıldı diyo herpsi geride yatınca :D
bunalmış çocuk :D
gitse alacaklar bilio 5 kişi birden bekliolar :D
Resim
Kullanıcı avatarı
mushroom
Patron
Patron

COD 4-5
BOPS

Mesajgönderen KAPALI-FATURA » 23 Oca Cmt 2010, 09:22

Dün akşam HSD XTURK murat bizde oyun başladı daha 10 adım atmadan baktım 4 kişiyi almış ama gl falan yok halen anlayamıdım bana bu konuda lütfen yardımcı olunuz Karlı harita idi bu haritalar gözümü alıyor acaba gözlerimin altına kaleci rüştünün sürdüğü gibi siyahamı boyayıp oynayayım :)

HQ oynadık iki takım fena güzeldi abi acayip hırslandık birara psico ortalıgı yardırıyor ama nasıl 80 kişiyi almış aç kurt gibi gözü kararmış köye inecek nerede ise bu böyle olmaz dedim dürüm dönerimi bir kenara bıraktım çaresiz kalan klandaşlarım için bir şey yapmalıydım 4 kişiyi vurdum ne radar ne ammo geldi bindim chopperın içine yukardan başladım yardırmaya 15. kişiyide vurduktan sonra artık klanım bir kahramanı nasıl karşılayacaklarını biliyorlardı hepsi ATS2 diyip beni ödüllendirdi Bu ne biçim kutlama hani nerde benim güllerim yollarıma serilmiş kırmızı halılarım hepsi yalan olsun ;)Herkesi oyun içi anılarını yazmaya çağırıyorum klandaşlarım
ResimResim

Bizimle İbne gibi laf yarıştıracağınıza Cesaretiniz varsa karşımıza geçin de yere düşen sabunu almayı hayal edin.....

Kullanıcı avatarı
KAPALI-FATURA
süper aktif üye
süper aktif üye

Favori Oyunlarım: MODERN WARFARE 1-2 GOG OD OF WAR 1-2 UNCHARTED 1-2 MGS RACHET RESİSTANCE 2

Mesajgönderen mushroom » 23 Oca Cmt 2010, 10:18

akşam beni çok güldüren bi olay da piskonun elinde bzzukayla bıçaklara gelmesiydi :D
Resim
Kullanıcı avatarı
mushroom
Patron
Patron

COD 4-5
BOPS

Mesajgönderen KAPALI-FATURA » 23 Oca Cmt 2010, 10:22

mushroom yazdı:akşam beni çok güldüren bi olay da piskonun elinde bzzukayla bıçaklara gelmesiydi :D
Sorma bende fena güldüm en sonunda bazukayı tam eline verdiler leylim ley bırak gezsin ortada bizim leylek ;) kafiyeli oldu
ResimResim

Kullanıcı avatarı
KAPALI-FATURA
süper aktif üye
süper aktif üye

Mesajgönderen TheINCREDIBLE18 » 31 Oca Pzr 2010, 17:20

Dun tuncer abı bıcak sov vardı.Ata bayındır bıcagını koreltmeye goturdugu ıcın baska sılahlarla takıldı :cosalim:
Kullanıcı avatarı
TheINCREDIBLE18
Site Sempatizani
Site Sempatizani

Psn: INCREDIBLE_TURK
Favori Oyunlarım: COD 4 5 6 7 ....
Assassın'S creed II
Bad Company 2
God of War 3
GT5