Moderatör: KAPALI-FATURA

her zaman olduığu gibi private beni bozar abi oynayamam ama puanlıda döktürdük allahın izniyle..KAPALI-FATURA yazdı:Dun gece ATA klani ile oynuyoruz yer SiKidrow oyun basladi soldan uzadim bir yandanda Allahim sana geliyorum derken tunele girmemle sevki 2 stun tashturk 2 flash atti ama nasil tariyorum 2 side mefta oldu soldan yukari ciktim ADAKLIK kocum kina surmus bekliyordu onuda kestikten sonra 4. kisiyi tek atisla vurdum havaya girmmle tuncer oradan oyunu kapat diyor disaridan biri girmis demesi ile oyunu host ettim Kisa ve Tuncer dun KARIYERIMLE OYNADIN canin sagolsun

mushroom yazdı:her zaman olduığu gibi private beni bozar abi oynayamam ama puanlıda döktürdük allahın izniyle..KAPALI-FATURA yazdı:Dun gece ATA klani ile oynuyoruz yer SiKidrow oyun basladi soldan uzadim bir yandanda Allahim sana geliyorum derken tunele girmemle sevki 2 stun tashturk 2 flash atti ama nasil tariyorum 2 side mefta oldu soldan yukari ciktim ADAKLIK kocum kina surmus bekliyordu onuda kestikten sonra 4. kisiyi tek atisla vurdum havaya girmmle tuncer oradan oyunu kapat diyor disaridan biri girmis demesi ile oyunu host ettim Kisa ve Tuncer dun KARIYERIMLE OYNADIN canin sagolsun

haauhauha benimde aklıma geldi şimdi artık bende dahilş bol bol video felan çekecem oyun içi enstantenelerinielcorte yazdı:benim bir numaram su olmus ineklerin oldugu harita da hasan abinin bombayi cozmeden onceki ineklere tecavuz girimisimi cok iyiyiydi valla o anin videosu olsa daha anlarsiniz aklima geldikce oyun oynayamiyordum uzun bir sure

olayina yenik dustum

inekler zaten oluydu gerek yok benceKAPALI-FATURA yazdı:Arkadaslar arada bir farkli sevgi cesitlerine kayabilirim eger sona ben kalmissam +18 yazisi ekranin sol ust kosesinde cikmasi lazim NOT: iliskiye girdiigim ineklerin sahibinden ozur diliyorum ortadaolayina yenik dustum

KAPALI-FATURA yazdı:Dün bana ait olmayan fakat incredible Koray a ait olan tam bir bıçak görsel şovu vardır SİKidrowdayız elinde tabaca belli onun ucunda bıçak adam resmen kasap olmuş silahı attı yere ben bunsuzda BUFYlerim der gibi 5 kişiyi kesti Bu çocukukta hayat var Kamerasını izlerken ne kadar kıskanç bakışlarla baksamda helal olsun izleyen gözlere şifa oldun buradan Korayıma tebrikler diyorum![]()
NOT: BUFY lemek ne demektir Halk dilinde argoda CİNSEL MÜNASEBETE girmek manasın kullanılmakta olup Argo lugatımıza 5 önce girmiştir
Kaynak: Ben

hahahah yatalım olm uyku anlamında dedim gülüşdük sağol ciğerim eyvallahTheINCREDIBLE18 yazdı:KAPALI-FATURA yazdı:Dün bana ait olmayan fakat incredible Koray a ait olan tam bir bıçak görsel şovu vardır SİKidrowdayız elinde tabaca belli onun ucunda bıçak adam resmen kasap olmuş silahı attı yere ben bunsuzda BUFYlerim der gibi 5 kişiyi kesti Bu çocukukta hayat var Kamerasını izlerken ne kadar kıskanç bakışlarla baksamda helal olsun izleyen gözlere şifa oldun buradan Korayıma tebrikler diyorum![]()
NOT: BUFY lemek ne demektir Halk dilinde argoda CİNSEL MÜNASEBETE girmek manasın kullanılmakta olup Argo lugatımıza 5 önce girmiştir
Kaynak: Ben
Saol hasan abı kullandıgım sılah magnumun son eklentısı.O eklentıyle bıcagı cok daha hızlı savuruyor herkeze tavsıye ederım(100 kısı vurmanız gerekıyor)
Bende bırsey eklemek ıstıyorum dun aksam tuncer abıyle sd gırdık.Tuncer abı bana yatalım yazmıs bende bunu oyunda cıdden eglencesıne yatmak olrak algıladım ve cıddı cıddı kalkan fılanda yaprız dedım ama tuncer abı uyumak manasında soylemıs cok alındım ve yorgunluktan kafamın ne hale geldıgını anlayıp tuncer abıden sonra yattım.
Tuncer abıme selamlar

TheINCREDIBLE18 yazdı:Takımıma katkı saglayacagını dusunerek dunku bıcak gosterısını yaptıgım sıradakı perklerım ve sılahım
1.perk marathon (bende prosuda vardı)
2.perk hafıf kosmak yanı lightweight
3.perk nıja pro
ilk sılah mp5k veya herhangı bır sub machıne guns
2.silah magnum artı son eklentı yanı tactıcal knife

Dön [T.C*] Clanı Genel Sohbet Bölümü
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir