[T.C*] KLANI OYUN İÇİ ENSTANTENELER

Moderatör: KAPALI-FATURA

[T.C*] KLANI OYUN İÇİ ENSTANTENELER

Mesajgönderen KAPALI-FATURA » 20 Oca Çrş 2010, 08:38

Arkadaşlar oyun içinde ki posizyonlar komik anlar haritalardaki gizli yerlere kadar burada konuşabiliriz
ResimResim

Bizimle İbne gibi laf yarıştıracağınıza Cesaretiniz varsa karşımıza geçin de yere düşen sabunu almayı hayal edin.....

[T.C*]+[BAFİ]=KAPALI-FATURA
Kullanıcı avatarı
KAPALI-FATURA
süper aktif üye
süper aktif üye

Psn: KAPALI-FATURA
Favori Oyunlarım: MODERN WARFARE 1-2 GOG OD OF WAR 1-2 UNCHARTED 1-2 MGS RACHET RESİSTANCE 2
Clan: T.C*

Re: [T.C*] KLANI OYUN İÇİ ENSTANTENELER

Mesajgönderen KAPALI-FATURA » 20 Oca Çrş 2010, 10:53

Dun gece ATA klani ile oynuyoruz yer SiKidrow oyun basladi soldan uzadim bir yandanda Allahim sana geliyorum derken tunele girmemle sevki 2 stun tashturk 2 flash atti ama nasil tariyorum 2 side mefta oldu soldan yukari ciktim ADAKLIK kocum kina surmus bekliyordu onuda kestikten sonra 4. kisiyi tek atisla vurdum havaya girmmle tuncer oradan oyunu kapat diyor disaridan biri girmis demesi ile oyunu host ettim Kisa ve Tuncer dun KARIYERIMLE OYNADIN canin sagolsun :)
ResimResim

Bizimle İbne gibi laf yarıştıracağınıza Cesaretiniz varsa karşımıza geçin de yere düşen sabunu almayı hayal edin.....

Kullanıcı avatarı
KAPALI-FATURA
süper aktif üye
süper aktif üye

Favori Oyunlarım: MODERN WARFARE 1-2 GOG OD OF WAR 1-2 UNCHARTED 1-2 MGS RACHET RESİSTANCE 2

Mesajgönderen mushroom » 20 Oca Çrş 2010, 11:05

KAPALI-FATURA yazdı:Dun gece ATA klani ile oynuyoruz yer SiKidrow oyun basladi soldan uzadim bir yandanda Allahim sana geliyorum derken tunele girmemle sevki 2 stun tashturk 2 flash atti ama nasil tariyorum 2 side mefta oldu soldan yukari ciktim ADAKLIK kocum kina surmus bekliyordu onuda kestikten sonra 4. kisiyi tek atisla vurdum havaya girmmle tuncer oradan oyunu kapat diyor disaridan biri girmis demesi ile oyunu host ettim Kisa ve Tuncer dun KARIYERIMLE OYNADIN canin sagolsun :)
her zaman olduığu gibi private beni bozar abi oynayamam ama puanlıda döktürdük allahın izniyle..
Resim
Kullanıcı avatarı
mushroom
Patron
Patron

Psn: MuShRooM-TR
Favori Oyunlarım: MW2
COD 4-5
BOPS
Ruh hali: Sk8tr

Mesajgönderen KAPALI-FATURA » 20 Oca Çrş 2010, 11:11

mushroom yazdı:
KAPALI-FATURA yazdı:Dun gece ATA klani ile oynuyoruz yer SiKidrow oyun basladi soldan uzadim bir yandanda Allahim sana geliyorum derken tunele girmemle sevki 2 stun tashturk 2 flash atti ama nasil tariyorum 2 side mefta oldu soldan yukari ciktim ADAKLIK kocum kina surmus bekliyordu onuda kestikten sonra 4. kisiyi tek atisla vurdum havaya girmmle tuncer oradan oyunu kapat diyor disaridan biri girmis demesi ile oyunu host ettim Kisa ve Tuncer dun KARIYERIMLE OYNADIN canin sagolsun :)
her zaman olduığu gibi private beni bozar abi oynayamam ama puanlıda döktürdük allahın izniyle..

abi uykum olmasin cakariz dun adnan dokturdu tebrikler
ResimResim

Kullanıcı avatarı
KAPALI-FATURA
süper aktif üye
süper aktif üye

Mesajgönderen elcorte » 20 Oca Çrş 2010, 13:32

benim bir numaram su olmus ineklerin oldugu harita da hasan abinin bombayi cozmeden onceki ineklere tecavuz girimisimi cok iyiyiydi valla o anin videosu olsa daha anlarsiniz aklima geldikce oyun oynayamiyordum uzun bir sure :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
elcorte
Üye
Üye

Psn: elcorte
Favori Oyunlarım: cod4

Mesajgönderen mushroom » 20 Oca Çrş 2010, 15:50

elcorte yazdı:benim bir numaram su olmus ineklerin oldugu harita da hasan abinin bombayi cozmeden onceki ineklere tecavuz girimisimi cok iyiyiydi valla o anin videosu olsa daha anlarsiniz aklima geldikce oyun oynayamiyordum uzun bir sure :mrgreen:
haauhauha benimde aklıma geldi şimdi artık bende dahilş bol bol video felan çekecem oyun içi enstantenelerini :D
Resim
Kullanıcı avatarı
mushroom
Patron
Patron

COD 4-5
BOPS

Mesajgönderen TheINCREDIBLE18 » 20 Oca Çrş 2010, 16:43

Evet hasan abı ak47 sov yapıyordu ıneklerde asılmayı unutmadı :cosalim:
Kullanıcı avatarı
TheINCREDIBLE18
Site Sempatizani
Site Sempatizani

Psn: INCREDIBLE_TURK
Favori Oyunlarım: COD 4 5 6 7 ....
Assassın'S creed II
Bad Company 2
God of War 3
GT5

Mesajgönderen KAPALI-FATURA » 20 Oca Çrş 2010, 18:06

Arkadaslar arada bir farkli sevgi cesitlerine kayabilirim eger sona ben kalmissam +18 yazisi ekranin sol ust kosesinde cikmasi lazim NOT: iliskiye girdiigim ineklerin sahibinden ozur diliyorum ortada :love: olayina yenik dustum
ResimResim

Kullanıcı avatarı
KAPALI-FATURA
süper aktif üye
süper aktif üye

Mesajgönderen elcorte » 20 Oca Çrş 2010, 18:25

KAPALI-FATURA yazdı:Arkadaslar arada bir farkli sevgi cesitlerine kayabilirim eger sona ben kalmissam +18 yazisi ekranin sol ust kosesinde cikmasi lazim NOT: iliskiye girdiigim ineklerin sahibinden ozur diliyorum ortada :love: olayina yenik dustum
inekler zaten oluydu gerek yok bence :yazik:

:vinn:
Kullanıcı avatarı
elcorte
Üye
Üye

Psn: elcorte
Favori Oyunlarım: cod4

Mesajgönderen KAPALI-FATURA » 21 Oca Prş 2010, 08:30

Dün bana ait olmayan fakat incredible Koray a ait olan tam bir bıçak görsel şovu vardır SİKidrowdayız elinde tabaca belli onun ucunda bıçak adam resmen kasap olmuş silahı attı yere ben bunsuzda BUFYlerim der gibi 5 kişiyi kesti Bu çocukukta hayat var Kamerasını izlerken ne kadar kıskanç bakışlarla baksamda helal olsun izleyen gözlere şifa oldun buradan Korayıma tebrikler diyorum :love:

NOT: BUFY lemek ne demektir Halk dilinde argoda CİNSEL MÜNASEBETE girmek manasın kullanılmakta olup Argo lugatımıza 5 önce girmiştir

Kaynak: Ben
ResimResim

Kullanıcı avatarı
KAPALI-FATURA
süper aktif üye
süper aktif üye

Mesajgönderen TheINCREDIBLE18 » 21 Oca Prş 2010, 11:48

KAPALI-FATURA yazdı:Dün bana ait olmayan fakat incredible Koray a ait olan tam bir bıçak görsel şovu vardır SİKidrowdayız elinde tabaca belli onun ucunda bıçak adam resmen kasap olmuş silahı attı yere ben bunsuzda BUFYlerim der gibi 5 kişiyi kesti Bu çocukukta hayat var Kamerasını izlerken ne kadar kıskanç bakışlarla baksamda helal olsun izleyen gözlere şifa oldun buradan Korayıma tebrikler diyorum :love:

NOT: BUFY lemek ne demektir Halk dilinde argoda CİNSEL MÜNASEBETE girmek manasın kullanılmakta olup Argo lugatımıza 5 önce girmiştir

Saol hasan abı kullandıgım sılah magnumun son eklentısı.O eklentıyle bıcagı cok daha hızlı savuruyor herkeze tavsıye ederım(100 kısı vurmanız gerekıyor)
Bende bırsey eklemek ıstıyorum dun aksam tuncer abıyle sd gırdık.Tuncer abı bana yatalım yazmıs bende bunu oyunda cıdden eglencesıne yatmak olrak algıladım ve cıddı cıddı kalkan fılanda yaprız dedım ama tuncer abı uyumak manasında soylemıs cok alındım ve yorgunluktan kafamın ne hale geldıgını anlayıp tuncer abıden sonra yattım.
Tuncer abıme selamlar :cosalim:
Kullanıcı avatarı
TheINCREDIBLE18
Site Sempatizani
Site Sempatizani

Assassın'S creed II
Bad Company 2
God of War 3
GT5

Mesajgönderen mushroom » 21 Oca Prş 2010, 11:51

TheINCREDIBLE18 yazdı:
KAPALI-FATURA yazdı:Dün bana ait olmayan fakat incredible Koray a ait olan tam bir bıçak görsel şovu vardır SİKidrowdayız elinde tabaca belli onun ucunda bıçak adam resmen kasap olmuş silahı attı yere ben bunsuzda BUFYlerim der gibi 5 kişiyi kesti Bu çocukukta hayat var Kamerasını izlerken ne kadar kıskanç bakışlarla baksamda helal olsun izleyen gözlere şifa oldun buradan Korayıma tebrikler diyorum :love:

Saol hasan abı kullandıgım sılah magnumun son eklentısı.O eklentıyle bıcagı cok daha hızlı savuruyor herkeze tavsıye ederım(100 kısı vurmanız gerekıyor)
Bende bırsey eklemek ıstıyorum dun aksam tuncer abıyle sd gırdık.Tuncer abı bana yatalım yazmıs bende bunu oyunda cıdden eglencesıne yatmak olrak algıladım ve cıddı cıddı kalkan fılanda yaprız dedım ama tuncer abı uyumak manasında soylemıs cok alındım ve yorgunluktan kafamın ne hale geldıgını anlayıp tuncer abıden sonra yattım.
Tuncer abıme selamlar :cosalim:
hahahah yatalım olm uyku anlamında dedim gülüşdük sağol ciğerim eyvallah :koyun:
Resim
Kullanıcı avatarı
mushroom
Patron
Patron

COD 4-5
BOPS

Mesajgönderen TheINCREDIBLE18 » 21 Oca Prş 2010, 12:05

Takımıma katkı saglayacagını dusunerek dunku bıcak gosterısını yaptıgım sıradakı perklerım ve sılahım
1.perk marathon (bende prosuda vardı)
2.perk hafıf kosmak yanı lightweight
3.perk nıja pro
ilk sılah mp5k veya herhangı bır sub machıne guns
2.silah magnum artı son eklentı yanı tactıcal knife
Kullanıcı avatarı
TheINCREDIBLE18
Site Sempatizani
Site Sempatizani

Assassın'S creed II
Bad Company 2
God of War 3
GT5

Mesajgönderen KAPALI-FATURA » 21 Oca Prş 2010, 12:30

TheINCREDIBLE18 yazdı:Takımıma katkı saglayacagını dusunerek dunku bıcak gosterısını yaptıgım sıradakı perklerım ve sılahım
1.perk marathon (bende prosuda vardı)
2.perk hafıf kosmak yanı lightweight
3.perk nıja pro
ilk sılah mp5k veya herhangı bır sub machıne guns
2.silah magnum artı son eklentı yanı tactıcal knife

Aferin koçum benim sanada bu yakışır fikirler için sagol
ResimResim

Kullanıcı avatarı
KAPALI-FATURA
süper aktif üye
süper aktif üye

Mesajgönderen KAPALI-FATURA » 22 Oca Cum 2010, 08:13

Yeni klan oyuncumuz davldjones Emrah arkadaşımız dün gece bizimle sd oynadı kendisi ps3 yeni aldı daha taze gelin olmakla birlikte oyun içinde ölüceğim korkusu ile her saniye ekstradan ölüyor ilk günkü hallerimizi gördük dün mantarla bayagı makara yaptık Emrah altını bezlmemiştir en komik an ise karlı haritada ölmemek için PSİCO-TURK muratın arkasından devamlı gitmesi sanki kuyruk olmuş götüne yapışmış ben mantarla hakkın rahmetine kavuşmuş ikimiz davld jonesun kamerasını izliyoruz ama ne güldük murat egiliyor bizim emrah egiliyor köşeyi dönmesini geçtim karlı haritada bile aynı yerlere basıyor cloymore denk gelmiyim diye tam ben mantara bak şimdi bu ayrılmasıyla vurulacak dememle güm head shot oldu kafaya ama ben yerledeyim ne güldük ertesi haritada ise otomotik silahının gelen giden mermilerine yanlışlıkla çarptı 4 kişi vurdu adamlar yeter artık diyip mermilerin önüne atladı
ResimResim

Kullanıcı avatarı
KAPALI-FATURA
süper aktif üye
süper aktif üye

Sonraki

Dön [T.C*] Clanı Genel Sohbet Bölümü

• { RELATED_TOPICS }
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir