Moderatör: KAPALI-FATURA

mushroom yazdı:sevgili forumumuz ve arkadaşlar son zamanlarda aramızdaki soğukluklar ve dargınlıklar herkes tarafından malum biliniyor..
yeni kurduğumuz klanda bunların hepsini atlatıp hem foruma can vermek hemde eski muhabbetimize tekrar dönmek adına böyle bir oluşuma ihtiyaç duyduk..
uzun lafın kısası aramızda bulunmak isteyenle bu başlık altında isimlerini yazsın.

o da bu klana dahil serkanımredow yazdı:mushroom yazdı:sevgili forumumuz ve arkadaşlar son zamanlarda aramızdaki soğukluklar ve dargınlıklar herkes tarafından malum biliniyor..
yeni kurduğumuz klanda bunların hepsini atlatıp hem foruma can vermek hemde eski muhabbetimize tekrar dönmek adına böyle bir oluşuma ihtiyaç duyduk..
uzun lafın kısası aramızda bulunmak isteyenle bu başlık altında isimlerini yazsın.
Hayırlı uğurlu olsun ats2 clanından ayrılmışın tuncer

redow yazdı:mushroom yazdı:sevgili forumumuz ve arkadaşlar son zamanlarda aramızdaki soğukluklar ve dargınlıklar herkes tarafından malum biliniyor..
Hayırlı uğurlu olsun ats2 clanından ayrılmışın tuncer

OuT-oF_CoNTrOL06 yazdı:yaz yiğidim PSYCHOTIC-TURK

tamam kardeşim ekledim..hayırlıolsun..hugaramugarahuu yazdı:benide ekleyin kardeslerim sizleri seviyorum

hugaramugarahuu yazdı:benide ekleyin kardeslerim sizleri seviyorum

hugaramugarahuu yazdı:benide ekleyin kardeslerim sizleri seviyorum

Dön [T.C*] Clanı Genel Sohbet Bölümü
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir