MW3'e DLC Yağmuru!

Sadece Modern Warfare 3 Hakkinda...

MW3'e DLC Yağmuru!

Mesajgönderen Thonci » 11 Oca Çrş 2012, 19:33

Activision'dan yapılan açıklamaya göre Call of Duty: Modern Warfare 3 için önümüzdeki 9 ay boyunca toplam 20 adet indirilebilir içerik sunulacak.

Call of Duty: Elite üyelerinin herkesten önce kavuşacağı içeriklerden ilki, 24 Ocak tarihinde oyunculara sunulacak. Xbox Live üyelerinin ilk olarak sahip olacağı yeni paket, içerisinde Liberation ve Piazza haritalarını barındıracak.

2012'nin ilk üç ayı içerisinde 5 farklı DLC yayımlayacak olan Activision, bu DLC'leri sırasıyla Xbox Live, PC ve PS3 platformlarında oyuncuların beğenisine sunacak.

Üçüncü içerik paketi ise Şubat ayının ortasında geleceği belirtiliyor.

kaynak: m.k
Resim

I'm the best damn thing that your eyes have ever seen.

Tam üye

Psn: OttomanEmpire08
Favori Oyunlarım: Killzone3
Clan: AvrL
Ruh hali: Sniper

Re: MW3'e DLC Yağmuru!

Mesajgönderen Stubborn » 12 Oca Prş 2012, 09:56

MW1'de 1 ek paket ile 4 harita,
Waw'da 3 ek paket ile 12 harita,
Mw2'de 2 ek paket ile 10 harita (4u eski)
Bops'ta 4 ek paket ile yanilmiyorsam toplam 20 harita (zombi dahil)

bunlari yapan bir firmanin 20 DLC cikarmasi da tabi zor degil, forumlarda dangalak gencligin 20 harita paketi 100 harita yapar, 15 dolardan 300 dolar kim alir gibi yazilarini okuyorum, gulmemek elde degil, ulkemizde ne yazikki bilmeden daha dogrusu okumadan konusuyor herkes.

Adam acikladi zaten, 20 DLC diye, DLC ek paket demektir harita paketi degil, ortalama 20 harita cikaracaklarini varsayarsak bu 2serden 10 DLC yapar, bunun yaninda Spec Ops ve Survivor modlarina da farkli DLCler gelecektir, 5 birine 5 birine gelse yine 2 eklendi uzerinden toplam 20 yapar zaten ki COD serisi icin sasirtici birsey degil.

Benim sasirdigim kisim nasil oldu da o kadar istege ragmen bu spec ops eklentilerini zamaninda mw2 icin cikarmadilar, paragoz bir firmanin bunu atlamasi bana garip geldi, neyse.

Oyunu 1-2 sene oynayacagim diyen, yeni haritalari her seferinde (bugune kadar) almis olan, spec ops ve survivor modlarini da oynayanlar icin guzel bir haber. Fiyatlari 15 dolar olmaz her DLCnin fakat activison yine de dusuk fiyattan (parca basi) vermez diye tahmin ediyorum, su olur DLCler 8-10 dolardan cikar millet map pack veya gorev paketlerinden istedigini alir, oyle onu al bunu alma kimseye bi kar yapmayacagi icin Activison da ahliyle Elite satar ki 5 dolardan verse 20 paket 100 dolar yapar, herseyi alabilmek varken 40 dolarlik Elite ile tek tuk alip 20-30 dolar vermek biraz sacma gelecek bir cok kisiye.

Ben bile daha oyunu dogru duzgun oynamaya baslamadigim halde, elimdeki normal versiyonu 40 eurodan cikarip hardened edition alicam 69'a, icinde baska ivir zivir da var hem :)
Resim
Resim
ResimResimResimResim vs ResimResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Stubborn
Moderator
Moderator

Psn: McEmrahTr
Favori Oyunlarım: .
X360 ID = McEmrah

RPG tarzi oyunlar harici herseyi oynarim
Ruh hali: Kis geldi :S

Mesajgönderen Psychotic-Turk » 12 Oca Prş 2012, 21:55

Tubitak Emrah :D
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Psychotic-Turk
Genel Moderatör
Genel Moderatör

Psn: xX-PSYCHOTIC-TR
Favori Oyunlarım: Cod Serisi-UnchartedSerisi-Pes-Fifa
Clan: TurX

Mesajgönderen Stubborn » 18 Oca Çrş 2012, 10:40

Murat biktim milletin, "20 harita paketi mi, 5'erden 100 yapar, ohhaaaa" yazmasina heryerde, kendi sitemizde yazilmadan bi aciklayayim dedim :)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Stubborn
Moderator
Moderator

X360 ID = McEmrah

Mesajgönderen DOUBLE-TURK » 18 Oca Çrş 2012, 19:13

ulan herkesten önce siz alacaksiniz her boku deyip psn+ kakaladilar bu seferde oyuna özel yapiyorlar neymis elite alirsammis herseyi önce alacakmisin yok klan isaretini yok titel leri degistirebilcekmismisimmisssss biktim laaaaaaaannnn!!!!! :D
Marifet soyundurmaksa bedeni,hayvanlar sizden daha medeni!
Aldaticilar sizi Allah ile aldatmasin Fatir Suresi 5.ayet
Resim
Kullanıcı avatarı
DOUBLE-TURK
Forum Kurucusu
Forum Kurucusu

Psn: DOUBLE-TURK
Favori Oyunlarım: Worms
MW2
Marvel
vs
Capcom
Bo
Clan: No.1
Skype id: wwsexyboy
Ruh hali: Paylasimci

Mesajgönderen Stubborn » 19 Oca Prş 2012, 06:15

DOUBLE-TURK yazdı:ulan herkesten önce siz alacaksiniz her boku deyip psn+ kakaladilar bu seferde oyuna özel yapiyorlar neymis elite alirsammis herseyi önce alacakmisin yok klan isaretini yok titel leri degistirebilcekmismisimmisssss biktim laaaaaaaannnn!!!!! :D

ps3 icin elite yine gec aliyor, adamlarin 1 yillik daha anlasmasi var xbox ile
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Stubborn
Moderator
Moderator

X360 ID = McEmrah

Mesajgönderen panique » 23 Nis Pzt 2012, 08:10

Stubborn yazdı:MW1'de 1 ek paket ile 4 harita,
Waw'da 3 ek paket ile 12 harita,
Mw2'de 2 ek paket ile 10 harita (4u eski)
Bops'ta 4 ek paket ile yanilmiyorsam toplam 20 harita (zombi dahil)

bunlari yapan bir firmanin 20 DLC cikarmasi da tabi zor degil, forumlarda dangalak gencligin 20 harita paketi 100 harita yapar, 15 dolardan 300 dolar kim alir gibi yazilarini okuyorum, gulmemek elde degil, ulkemizde ne yazikki bilmeden daha dogrusu okumadan konusuyor herkes.

Adam acikladi zaten, 20 DLC diye, DLC ek paket demektir harita paketi degil, ortalama 20 harita cikaracaklarini varsayarsak bu 2serden 10 DLC yapar, bunun yaninda Spec Ops ve Survivor modlarina da farkli DLCler gelecektir, 5 birine 5 birine gelse yine 2 eklendi uzerinden toplam 20 yapar zaten ki COD serisi icin sasirtici birsey degil.

Benim sasirdigim kisim nasil oldu da o kadar istege ragmen bu spec ops eklentilerini zamaninda mw2 icin cikarmadilar, paragoz bir firmanin bunu atlamasi bana garip geldi, neyse.

Oyunu 1-2 sene oynayacagim diyen, yeni haritalari her seferinde (bugune kadar) almis olan, spec ops ve survivor modlarini da oynayanlar icin guzel bir haber. Fiyatlari 15 dolar olmaz her DLCnin fakat activison yine de dusuk fiyattan (parca basi) vermez diye tahmin ediyorum, su olur DLCler 8-10 dolardan cikar millet map pack veya gorev paketlerinden istedigini alir, oyle onu al bunu alma kimseye bi kar yapmayacagi icin Activison da ahliyle Elite satar ki 5 dolardan verse 20 paket 100 dolar yapar, herseyi alabilmek varken 40 dolarlik Elite ile tek tuk alip 20-30 dolar vermek biraz sacma gelecek bir cok kisiye.

Ben bile daha oyunu dogru duzgun oynamaya baslamadigim halde, elimdeki normal versiyonu 40 eurodan cikarip hardened edition alicam 69'a, icinde baska ivir zivir da var hem :)

100 harita yapar demişsin ama öyle değil toplam 20 parça çıkacak ve içinde spec ops görevleri olacak yani 20.5 değil 20 parça olarak (bence yeni haritalar mw3 ün mevcut haritalarından daha güzel bende 8 parça var)
C............O............D
panique
Uzman Üye
Uzman Üye

Psn: aMeLe9191
Favori Oyunlarım: mw3 battlefield 3 nba 2k12
Ruh hali: az ödlek ve oyunkoli

Dön Call of Duty-Modern Warfare 3

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir