MW1'de 1 ek paket ile 4 harita,
Waw'da 3 ek paket ile 12 harita,
Mw2'de 2 ek paket ile 10 harita (4u eski)
Bops'ta 4 ek paket ile yanilmiyorsam toplam 20 harita (zombi dahil)
bunlari yapan bir firmanin 20 DLC cikarmasi da tabi zor degil, forumlarda dangalak gencligin 20 harita paketi 100 harita yapar, 15 dolardan 300 dolar kim alir gibi yazilarini okuyorum, gulmemek elde degil, ulkemizde ne yazikki bilmeden daha dogrusu okumadan konusuyor herkes.
Adam acikladi zaten, 20 DLC diye, DLC ek paket demektir harita paketi degil, ortalama 20 harita cikaracaklarini varsayarsak bu 2serden 10 DLC yapar, bunun yaninda Spec Ops ve Survivor modlarina da farkli DLCler gelecektir, 5 birine 5 birine gelse yine 2 eklendi uzerinden toplam 20 yapar zaten ki COD serisi icin sasirtici birsey degil.
Benim sasirdigim kisim nasil oldu da o kadar istege ragmen bu spec ops eklentilerini zamaninda mw2 icin cikarmadilar, paragoz bir firmanin bunu atlamasi bana garip geldi, neyse.
Oyunu 1-2 sene oynayacagim diyen, yeni haritalari her seferinde (bugune kadar) almis olan, spec ops ve survivor modlarini da oynayanlar icin guzel bir haber. Fiyatlari 15 dolar olmaz her DLCnin fakat activison yine de dusuk fiyattan (parca basi) vermez diye tahmin ediyorum, su olur DLCler 8-10 dolardan cikar millet map pack veya gorev paketlerinden istedigini alir, oyle onu al bunu alma kimseye bi kar yapmayacagi icin Activison da ahliyle Elite satar ki 5 dolardan verse 20 paket 100 dolar yapar, herseyi alabilmek varken 40 dolarlik Elite ile tek tuk alip 20-30 dolar vermek biraz sacma gelecek bir cok kisiye.
Ben bile daha oyunu dogru duzgun oynamaya baslamadigim halde, elimdeki normal versiyonu 40 eurodan cikarip hardened edition alicam 69'a, icinde baska ivir zivir da var hem