gönderen OTTOmaniaMAN » 31 Mar Prş 2011, 09:29
Dün akşam aldım elien nfs 2'fazla oynama fırsatı bulamadım ama ilk etapta gözüme çarpanları söyliyim,nfs2'nin bir similasyon olarak çıkacağını söyleyenler GT5'e ile hiç oynamamışmı acaba similasyondan uzak bir oyun olmuş arcade tarzı grafikler çok çok iyi sayılmaz hatta araba modellemeleri gt5 kadar detaylı değil zaten oyun 720 p destekliyo,fakat kokpit modellemeleri oldukça başarılı,çevre modellemeleri,araçların sesleri mükemmel olmuş,hem direksiyon hemde joistick ile denedim direksiyon ile gayet keyifli ama joisticile oynamak zor arabayı kontrol etmekte zorlanıyorsunuz,menu eski nfs serilerinde olduğu gibi bana çok detaylı gelmedi,birde en garibime giden kısım ise şu oldu,yarışlar kazanarak açabileceğiniz track ve araçları isterseniz size 15 usd karşılığında hemen satıyolar store'de çok garip bir durum:)burda sanki bir para tuzağı sezer gibiyim,neyse gelelim oyun'a online kısmına girdiğim zaman araç güç sınırlaması yok isteyen istediği araçile girebiliyor ben honda s 2000 ile girdim baktım abi almış lamboyu yanımdan roket gibi geçti buda tam bir şaçmalık yani sizin kabiliyetinizin bir önemi yok al lamboyu ver kırbacı:)şimdilik bu kadar ilerleyen günlerde oynadıkça sizler ile daha fazla detay ve bilgiyi paylaşıcam sağlıcak ile kalın...
.