PLAYSTATION PLUS

PLAYSTATION PLUS

Mesajgönderen BLNT » 30 Haz Çrş 2010, 14:23

Resim

E3 2010'da Sony tarafından resmen duyurulan PSN'in premium üyelik sistemi Playstation Plus ile ilgili detaylar açıklandı.

Avrupa Playstation Blog'unda açıklanan detaylar şu şekilde sıralanıyor;

- 29 Haziran 2010 itibariyle sistem aktif hale geçecek.

-Şuanki PSN özellikleri Playstation Plus'ın çıkışından etkilenmeyecek ve bedava olmaya devam edecek.

-Gelişen bir sistem olarak nitelendirilen Playstation Plus'ın çıkışı itibariyle barındıracağı özellikler şunlar;
.Oyunlar
.İndirimler
.Playstation Store'a özel öğeler
.Tam sürüm oyun deneme sistemi (trial versiyonlar)
.otomatik indirme özelliği

-Playstation Store aracılığıyla (Kredi Kartları veya PSN Kartları kullanılarak) satın alınabilen Playstation Plus üyeliği için iki seçenek sunuluyor; 3 aylık üyelik (14.99 euro) veya 1 yıllık üyelik(49.99 euro).

- 29 Haziran - 3 Ağurtos 2010 tarihleri arasında 1 senelik Playstation Plus üyeliği satın alanlar , Media Molecule'ün popüler platform oyunu Little Big Planet'in indirilebilir kopyasına sahip olabilecekler.

-Oyunlar ve Özel Fırsatlar:
.Her ay 4 oyuna sahip olma hakkı (1 PSN oyunu, 2 minis and 1 PS One klasiği)
.Her ay 2 dinamik tema , 2 premium avatar ve premium oyun elementleri / add on'ları indirme hakkı.
.Playstation Store'da bulunan ürünler için %20 ile %50 arasında değişen indirimlerden yararlanma hakkı.
.Seçilmiş demoları ve beta denemelerini erkenden oynama şansını yakalama.

-Tam Sürüm Oyun Deneme Sistemi:
.Her ay 2 oyunu belirli bir süre için deneme imkanı tanıyan bir sistem.Süre sona erdikten sonra eğer oyunu almaya karar verir ve oyunu satın alırsanız deneme sürümünü en son bıraktığınız noktadan oyununuza devam edebilirsiniz.

-Otomatik İndirme Özelliği:
.Playstation Plus üyeleri , oyun eklentileri , sistem güncellemelerini ve oyun demolarını Ps3'lerine bu özellik sayesinde otomatik olarak indirme şansına sahip olacaklar. (Örneğin Ps3'ünüzü herhangi bir saatte uyanması için ayarlayacaksınız. O saatte açılan Ps3'ünüz Z oyununun demosunu indirecek ve daha sonra kendi kendine kapanacak) Ayrıca Ps3'ünüz otomatik olarak indirdiği oyunları/demoları siz cihazı açtığınızda size listeleyip bildirecek.

Resim

BAZI BİLGİLER DAHA

-Cross-game chat is not currently included in PlayStation Plus. ( Cross Chat şu an için PS Plus' da yok.)

-You need to be the master account holder on the PS3 and be over 18 to purchase a Plus membership but other accounts on that PS3 will be able to play the games you download for as long as you are a member. ( PS Plus ı satın alındığınız hesabın bulunduğu makinadaki diğer hesaplar da PS Plus üyeliği süresi boyunca indirilen oyunları oynayabilecekler.) ( Yani üyeliği US yada UK store dan yaptığınızda, TR hesabınızla da oyunları oynayabilcekmişiz ama sadece oyunlardan bahsedilmiş diğer özelliklerin akıbeti belli değil.)

-The 4 games you can download each month are yours to keep for as long as you are a member. ( Her ay ücretsiz indirdiğiniz 4 oyun, sizin PS Plus üyeliğiniz boyunca oynanabilir olacaklar.)

-Playstation Plus is for PS3 owners as membership can only be purchased on the PS3 Store. However, some of the content – minis and PSOne Classics – available each month will also be playable on your PSP if you have one. Download them on the PS3 and transfer to your PSP, or download directly from the PSP Store or Media Go for PSP. ( PS Plus sadece PS3 den satın alınabilir. Ancak bedava verilen minis ve PSOne oyunlarınızı varsa Psp ye PS3 üzerinden atabilir yada direk olarak Psp store ve media Go dan indirebilirsiniz )

KAYNAK
YouR eGo iS My LeGo
Kullanıcı avatarı
BLNT
Admin
Admin

Psn: moshic06
Favori Oyunlarım: world at war
modernwarfare2
nba2k11
heavy rain

Re: PLAYSTATION PLUS

Mesajgönderen myd333 » 30 Haz Çrş 2010, 15:16

Güzel haber acaba yine birden fazla kullanıcı o hesaba girip indirme işlemi yapabilirmi? Öyle olursa süper olur. Bu arada dolarmı yoksa euro mu resimde dolar işareti var?
Kullanıcı avatarı
myd333
Caliskan Üye
Caliskan Üye

Mesajgönderen BLNT » 30 Haz Çrş 2010, 15:28

resimde dolar isareti oldugu icin dolar bence bi hesabi bi kisi anca kullanabilir...
YouR eGo iS My LeGo
Kullanıcı avatarı
BLNT
Admin
Admin

modernwarfare2
nba2k11
heavy rain

Mesajgönderen OTTOmaniaMAN » 30 Haz Çrş 2010, 15:49

eline sağlık bülo kafamızdaki soru işaretlerini kaldırdı....
.
OTTOmaniaMAN
Emektar
Emektar

Mesajgönderen DOUBLE-TURK » 30 Haz Çrş 2010, 21:52

BLNT yazdı:resimde dolar isareti oldugu icin dolar bence bi hesabi bi kisi anca kullanabilir...

biz bunu dün kuzey ve ülken abiyle oyunda tartistik bende senin gibi düsünenlerdendim fakat biraz düsününce paylasilabilir gibi geliyor :karistir
Marifet soyundurmaksa bedeni,hayvanlar sizden daha medeni!
Aldaticilar sizi Allah ile aldatmasin Fatir Suresi 5.ayet
Resim
Kullanıcı avatarı
DOUBLE-TURK
Forum Kurucusu
Forum Kurucusu

Psn: DOUBLE-TURK
Favori Oyunlarım: Worms
MW2
Marvel
vs
Capcom
Bo
Clan: No.1
Skype id: wwsexyboy
Ruh hali: Paylasimci

Mesajgönderen BLNT » 01 Tem Prş 2010, 08:51

ben kendi adima paylasmayi dusunmuyorum 49 dolar inidirilebilir icerik olarak bence uygun bi rakam ve bunda banlanma riski olabilir bu sefer psn deil ama plustan olabilir. sonucta bedelin karsiligi bi hizmet veriyorlar bence bu hizmette 49 dolara deger
YouR eGo iS My LeGo
Kullanıcı avatarı
BLNT
Admin
Admin

modernwarfare2
nba2k11
heavy rain

Mesajgönderen Stubborn » 01 Tem Prş 2010, 11:17

ama su olay benim kafama takildi verdigi tum demolar psn oyunlari felan vs bunlari indirip oynayabileceksin cok guzel ama plus bitince bu oyunlar oynanmaz hale geliyo?? o garibime gitti.

bi de zaten her ay oyun verme vaatleri var ya, sen secemezsin onu da kendileri belirler, oyunlar hep bir senelik oyunlar olur yada senin oynamayacagin bisey bu sefer de all inclusive otelde tatil yapan anoreksik manken edasi ile kalmak ta var :)

cok guzel dusunulmus, xboxlive ile karsilastirinca (yaz ayinda buz gibi karpuzu, curuk portakal ile karsilastirmak gibi bisey oldu bu) cok rahat bi 10-20 kat basar plus tabii simdi yigidin hakkini da vermek lazim.
Resim
Resim
ResimResimResimResim vs ResimResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Stubborn
Moderator
Moderator

Psn: McEmrahTr
Favori Oyunlarım: .
X360 ID = McEmrah

RPG tarzi oyunlar harici herseyi oynarim
Ruh hali: Kis geldi :S

Mesajgönderen Psychotic-Turk » 01 Tem Prş 2010, 12:11

İlginçmiş bakalım, bekleyelim, görelim :) eline sağlık
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Psychotic-Turk
Genel Moderatör
Genel Moderatör

Psn: xX-PSYCHOTIC-TR
Favori Oyunlarım: Cod Serisi-UnchartedSerisi-Pes-Fifa
Clan: TurX

Mesajgönderen DOUBLE-TURK » 01 Tem Prş 2010, 12:15

Stubborn yazdı:ama su olay benim kafama takildi verdigi tum demolar psn oyunlari felan vs bunlari indirip oynayabileceksin cok guzel ama plus bitince bu oyunlar oynanmaz hale geliyo?? o garibime gitti.

bi de zaten her ay oyun verme vaatleri var ya, sen secemezsin onu da kendileri belirler, oyunlar hep bir senelik oyunlar olur yada senin oynamayacagin bisey bu sefer de all inclusive otelde tatil yapan anoreksik manken edasi ile kalmak ta var :)

cok guzel dusunulmus, xboxlive ile karsilastirinca (yaz ayinda buz gibi karpuzu, curuk portakal ile karsilastirmak gibi bisey oldu bu) cok rahat bi 10-20 kat basar plus tabii simdi yigidin hakkini da vermek lazim.

hayir abi indirdigin oyun senin olur öyle plus bitti oyunumu geri ver olmaz bülonun dedigine gelince banlama felan olmaz paylasilirsa cünki kendileri izin veriyorlar yani izin veriyorlarsa psn plus paylasilmasina :)
Resim
Kullanıcı avatarı
DOUBLE-TURK
Forum Kurucusu
Forum Kurucusu

MW2
Marvel
vs
Capcom
Bo

Mesajgönderen BLNT » 01 Tem Prş 2010, 12:30

gokhan ps plusu paylasabilirsiniz diye resmi bi acıklama varmı ?
YouR eGo iS My LeGo
Kullanıcı avatarı
BLNT
Admin
Admin

modernwarfare2
nba2k11
heavy rain

Mesajgönderen Stubborn » 01 Tem Prş 2010, 13:14

BLNT yazdı:
-The 4 games you can download each month are yours to keep for as long as you are a member. ( Her ay ücretsiz indirdiğiniz 4 oyun, sizin PS Plus üyeliğiniz boyunca oynanabilir olacaklar.)

Gokhan, ben bu kismini diyodum, uyelik varsa oynarsin yoksa oynayamazsin o oyunlari diyor ya, onu kastetmistim.
Resim
Resim
ResimResimResimResim vs ResimResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Stubborn
Moderator
Moderator

Psn: McEmrahTr
Favori Oyunlarım: .
X360 ID = McEmrah

RPG tarzi oyunlar harici herseyi oynarim
Ruh hali: Kis geldi :S

Mesajgönderen RAINN-TURK » 01 Tem Prş 2010, 19:40

alacak yada alan varmi ? bana almak mantikli geliyr.. sanirim tr psn aktif olursa ve imkanim olursa 3 aylik alirim ...
Resim
Kullanıcı avatarı
RAINN-TURK
süper aktif üye
süper aktif üye

Psn: BMWS1000RR-RAIN
Clan: Klanmılanyok
Ruh hali: Alaska

Mesajgönderen DOUBLE-TURK » 01 Tem Prş 2010, 22:12

Stubborn yazdı:
BLNT yazdı:

Gokhan, ben bu kismini diyodum, uyelik varsa oynarsin yoksa oynayamazsin o oyunlari diyor ya, onu kastetmistim.

abi mantiklimi bu simdi? hem indiriyorsun dosyayi hem üyeligin bitince kendi hdd de olan dosyayi oynayamiyorsun oynarsin bence bülo ben kesin demiyorum plus paylasilabilir diye, sadece map indirince paylasiyorsan neden plusta indirdiginide paylasamiyasin 4 indirme hakkinda daha yok diyormu bir yerde?
Resim
Kullanıcı avatarı
DOUBLE-TURK
Forum Kurucusu
Forum Kurucusu

MW2
Marvel
vs
Capcom
Bo

Mesajgönderen ertuq77 » 10 Tem Cmt 2010, 20:54

süper bişi bence .D
ertuq77

Mesajgönderen DOUBLE-TURK » 06 Kas Cmt 2010, 16:31

15 aylik psn plus üyeligi aldim ve tam bir rezalet tavsiye etmem cünki bundan önceki aylarda cikan psn plus oyunlarini ve indirimlerinden yararlanilmiyor yani bu ay indirdigimi indirdim sonraki ay bu ay indirmediklerim listede olmuycak siliyorlar sanirim yada ben göremedim önceki aylardai psn plus avantajlarini ?
Resim
Kullanıcı avatarı
DOUBLE-TURK
Forum Kurucusu
Forum Kurucusu

MW2
Marvel
vs
Capcom