Emİrs yazdı:Playstation Store ilgili bir sorunum var.Playstation storeden bir ürün almaya çalıştığım zaman bütün bilgilerimi girdikten sonra 80023102 adlı hatayı alıyorum.Ürünü satın alıp indiremiyorum.Ve de Playstation Storedaki hesabımada (wallet) para aktaramıyorum.Bana yardım edebilirmisiniz.

Thonci yazdı:Emİrs yazdı:Playstation Store ilgili bir sorunum var.Playstation storeden bir ürün almaya çalıştığım zaman bütün bilgilerimi girdikten sonra 80023102 adlı hatayı alıyorum.Ürünü satın alıp indiremiyorum.Ve de Playstation Storedaki hesabımada (wallet) para aktaramıyorum.Bana yardım edebilirmisiniz.
Oyun kutusunda bir kod olması gerekiyor, BLES , BCES , BLAS , BCAS , BLUS , BCUS gibi. Devamında sayı geliyor. Kutunun ince tarafında var bu kod ne yazıyor orda. Eğer BLES veya BCES se Türk PSN den, BLUS veya BCUS sa US PSN den, BLAS veya BCAS ise Asya ülkelerinin PSN inden alabilirsin Kore veya Japonya gibi. Her oyunun ayrı bir kodu var.
Edit: Arkadaş ürün satın alamadığını ve para aktaramadığını söylemiş. Onun bölge koduyla alakası olduğunu sanmıyorum.

BLNT yazdı:muhtemelen dedigim gibi oyunun turkiye bolgesine uygun olmadıgı ıcın turk psnden indirdigin harita oyuna uymuyor kardeş...

Thonci yazdı:BLNT yazdı:muhtemelen dedigim gibi oyunun turkiye bolgesine uygun olmadıgı ıcın turk psnden indirdigin harita oyuna uymuyor kardeş...
Uyuyor. 2. bölge diyor Türkiyedeki oyunlar 2. bölge zaten.
Bir şey soracağım, ek paketi aldıktan sonra mı hata veriyor yoksa alırken mi hata veriyor?
Edit: Hata kodunu araştırdım hesaba para eklerken çıkıyor sanırım. Kredi kartında sorun olması lazım kardeşim.
(80023102)
that code means you dont have funds in your account...
1: If your credit card number is appearing in x's (e.g.. 111xxxxxxxxxxx357) then retype it.
2: If you live in a flat/ apartment then placing your address on 1 or 2 lines might help
3: Is your credit card still valid?
4: Having your billing and residential infomation typed in the same might help.
Best bet is to make absolutely certain that you type the info in correctly - which is not made easy by some card providers.
Typical issues are extra spaces (especially if you have no middle name), or addresses which have (say) the town name on a different line to where you might expect it to be.
I hope i helped.
İngilizcesi iyi olan varsa çeviri yapsın lütfen

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir