Ps3 4.00 3d blu ray problemi

Ps3 4.00 3d blu ray problemi

Mesajgönderen sauvage » 02 Oca Pzt 2012, 17:53

20gb ps3 var. Monster hdmi (ready for 3d display ) kabloyla 47lw5500 e bagladim. apple dan flash a 4.0 update di yukledim , usb den guncelledim.display setttings den video output settings e girdim. Ordan otomatik sectim resolition 480 p-720p- 1080i-1080p-720p(3d)-1080i(3d) 1080p 3d olarak cikiyor bi secim yapmiyoruz.videoya gittigimde transformers filmi gozukuyor ama acilmiyor.this application isnt avaliable yazisi cikiyor.
Kusura bakmayin biraz uzun oldu ...
sauvage
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: Ps3 4.00 3d blu ray problemi

Mesajgönderen Psychotic-Turk » 12 Oca Prş 2012, 22:08

kısaca ps3 bluray filmleri oynatmıyor mu? ps3 pal değilse bluray film pal ise oynatmayabilir
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Psychotic-Turk
Genel Moderatör
Genel Moderatör

Psn: xX-PSYCHOTIC-TR
Favori Oyunlarım: Cod Serisi-UnchartedSerisi-Pes-Fifa
Clan: TurX

Mesajgönderen discerrormaduru » 01 Şub Çrş 2012, 19:48

arkadaşım aynı sorun bedede var ama benimki daha farklı 4.00 update den sonra ps3 kafayı yedi çok ses çıkarmaya başladı sonrada blu ray çat etti gitti 80gb pal idi bu olayların lens temizlemeyle vs vs alakası pek yok ps3 kullanma klavuzunda bu aletin ömrü 4 yıldır diye bir yazı yazıyor 4 yıl deyil ps3 ler 2-3 yılda pert oluyorlar kimi sarı ışık kimi blu ray kimi 3k yani sony bişey yapıyor bunlara sen yeni bitane al benimki bozuldu yeni bir 120gb slim alcam
Resim
Kullanıcı avatarı
discerrormaduru
Azimli Üye
Azimli Üye

Psn: azrailferi
Favori Oyunlarım: mw3 mw2 mw1 fps tür ve türevleri
Clan: vital reality

Mesajgönderen DOUBLE-TURK » 02 Şub Prş 2012, 00:59

discerrormaduru yazdı:arkadaşım aynı sorun bedede var ama benimki daha farklı 4.00 update den sonra ps3 kafayı yedi çok ses çıkarmaya başladı sonrada blu ray çat etti gitti 80gb pal idi bu olayların lens temizlemeyle vs vs alakası pek yok ps3 kullanma klavuzunda bu aletin ömrü 4 yıldır diye bir yazı yazıyor 4 yıl deyil ps3 ler 2-3 yılda pert oluyorlar kimi sarı ışık kimi blu ray kimi 3k yani sony bişey yapıyor bunlara sen yeni bitane al benimki bozuldu yeni bir 120gb slim alcam

ya yurdumun güzel insanlari neden bunlari dert ediyorsunuz anlamiyorum blueray bozuldu diye yeni ps3 mü alinir ya gidersin komple cover li felan blueray alirsin ps3 ü acip icine takarsin 50 euro felan fiyatlari yada sadece lens alirsin daha komplike ama daha ucza mal edersin lens fiyatida 15 euro artik Türk milleti kendi dikisini kendi dikse süper olacak gecen gördüm arkadasim kendi arabasinin lastigini degistirememis gitmis binadaki herkesin kapisini calmis binadan bir kisi bilmiyormus nasil lastik degistirilir tamirci cagirmislar lastik degismek icin yapmayin etmeyin tamam iscilik ucuz ne ugrascam diyorsunuz ama ugrasi en iyi ögrenme teknigidir gibime geliyor yaniliyormuyum? hele bide böyle teknoloji varken elimizin altinda bunlari becerebilmeliyiz ;) gir youtube a izle arastir bak ögren youtube yasaklandiginda sanirim youtube un gereksiz yararsiz seylerini takip edenler isyan ediyordu Tr de google a yazin "learn tube" yada "e-learn" yada "how to" yada "wikihow" bir sürü egitici ögretici site var biraz arastirin yahu :)
Marifet soyundurmaksa bedeni,hayvanlar sizden daha medeni!
Aldaticilar sizi Allah ile aldatmasin Fatir Suresi 5.ayet
Resim
Kullanıcı avatarı
DOUBLE-TURK
Forum Kurucusu
Forum Kurucusu

Psn: DOUBLE-TURK
Favori Oyunlarım: Worms
MW2
Marvel
vs
Capcom