PS3 Donma ve Bug Sorunu

PS3 Donma ve Bug Sorunu

Mesajgönderen Twilight » 21 Eki Çrş 2009, 17:54

Ps3de oyun oynarken , oyunun icinde buglar oluyor ve oyundayken hatalar olusuyor,bunlardan biri oyunda eve gidiyorum kapi buhulanmis,netsiz,ayrintilar yok fakat dibinde bekliyince netlesiyor(kapida cizikler,camlarin catlakliklari gibi(oyunda haa gercek hayatda degil :D ) oyunun her yerinde oluyor mekanlar vs. bunun disinda x-mende de oluyordu. Birde netden cikinca sag ustdeki saat ikonu hep donuyo(donmek) mecbur rest atiyorum,psnde arkadaslarin tropyhsine bakarken donuyor rest kacinilmaz oluyor.Sorum su ps3 un optiki mi bozuk oyunda mi hata var ? ps3 komple bozuk mu? (eyer garantiye verirsem ps3 slim alabilirim alayim mi? :) ) Sizin engin dehaniza siginiyorum .. NOT: SMS Dil i yoktur...
Twilight
Azimli Üye
Azimli Üye

Psn: kereman
Favori Oyunlarım: hepsi

Re: Sorun

Mesajgönderen DOUBLE-TURK » 21 Eki Çrş 2009, 18:10

Twilight yazdı:Ps3de oyun oynarken , oyunun icinde buglar oluyor ve oyundayken hatalar olusuyor,bunlardan biri oyunda eve gidiyorum kapi buhulanmis,netsiz,ayrintilar yok fakat dibinde bekliyince netlesiyor(kapida cizikler,camlarin catlakliklari gibi(oyunda haa gercek hayatda degil :D ) oyunun her yerinde oluyor mekanlar vs. bunun disinda x-mende de oluyordu. Birde netden cikinca sag ustdeki saat ikonu hep donuyo(donmek) mecbur rest atiyorum,psnde arkadaslarin tropyhsine bakarken donuyor rest kacinilmaz oluyor.Sorum su ps3 un optiki mi bozuk oyunda mi hata var ? ps3 komple bozuk mu? (eyer garantiye verirsem ps3 slim alabilirim alayim mi? :) ) Sizin engin dehaniza siginiyorum .. NOT: SMS Dil i yoktur...

senin ps3 tamir edilip gelmisti degilmi bence teknik serviste ara hatayi ;)
Marifet soyundurmaksa bedeni,hayvanlar sizden daha medeni!
Aldaticilar sizi Allah ile aldatmasin Fatir Suresi 5.ayet
Resim
Kullanıcı avatarı
DOUBLE-TURK
Forum Kurucusu
Forum Kurucusu

Psn: DOUBLE-TURK
Favori Oyunlarım: Worms
MW2
Marvel
vs
Capcom
Bo
Clan: No.1
Skype id: wwsexyboy
Ruh hali: Paylasimci

Mesajgönderen RaveN-TurK » 21 Eki Çrş 2009, 18:26

aynen grafik işlemcinde sorun olabilir.sadece 1 oyunda yapıyorsa bunu oyunla alakalı bir zorlanmada olabilir.
RaveN-TurK

Mesajgönderen Twilight » 21 Eki Çrş 2009, 18:50

yenisini vermişlerdi gökhan abi , adamlara vercem parayı vercekler veyada istediğini al dicekler ben ps3slim mi alayıjm yoksa gene bu tarz ps3den mi alayım?
Twilight
Azimli Üye
Azimli Üye

Psn: kereman
Favori Oyunlarım: hepsi

Mesajgönderen Ozgener » 21 Eki Çrş 2009, 18:53

ps3 ün sarı ışık belirtileri veriyor ilk ps3 üm aynen böyle hatalardan sonra gitmişti hurdaya garantisiz spottu
Kullanıcı avatarı
Ozgener
Uzman Üye
Uzman Üye

Psn: Ozgener
Favori Oyunlarım: gow1.2.3cod5.mw2

Mesajgönderen JamesHetfield » 05 May Çrş 2010, 11:37

Korkulacak bir sorun yok. Ne bir sarı ışık belirtisi nede aniden bozulma belirtisi. Karşılaştığınız hata basit bir ''Kaplama Gecikmesi''nden başka birşey değildir. Servislik bir sorun hiç değildir. Playstation'suz kaldığınızla kalırsınız geldiğinde aynı sorun aynı oyunda devam eder. Ancak donma olayı işleri karıştırıyor. Donmanın nedeni çok olabilir. Mesela Harddisk'te BadSector oluşmuştur ondan donabilir, veya oyun sağlamdır ancak bozuktur donabilir, bluray bozulmaya yüz tutmuştur donabilir. Kötü yanları yanısıra sorunsuz yanlarıda var. Sürekli donma dışında normal sağlam makinanında birkaç kez donup takıldığını unutmamak lazım.
Resim
JamesHetfield
Yeni Üye
Yeni Üye

Psn: HiAxiSheytan
Favori Oyunlarım: Modern Warfare 2

Dön Ps3 Sorunları

• { RELATED_TOPICS }
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi