ps3 hdd mı yenı hdd kopyalama

ps3 hdd mı yenı hdd kopyalama

Mesajgönderen yakuza_20 » 28 Oca Cmt 2012, 16:36

ps3 orjınal hdd cıkarıp 750 gb takmak ıstıyorum ama sorunum 320gb lık hdd dekı oyunları yenı takacak oldugum hdd nasıl yuklıyebılırım ıcınde 22 oyun var bosa gıtmesını ıstemıyorum yenı takacak oldugum hdd cwf multımanı yuklemem gerek bunları nasıl yapabılırım ltfn yardımcı olun cafelere gıdıyom yaparız deyıp dunya para ıstıyorlar
En son yakuza_20 tarafından 28 Oca Cmt 2012, 19:09 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
yakuza_20
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: ps3 hdd sorunu acil yardım

Mesajgönderen mushroom » 28 Oca Cmt 2012, 16:58

FORUM KURALLARINI OKUYUNUZ..

20) Forumumuzda ''ÇOK ÇABUK,ÇOK ACİLL,ÖLDÜM BİTTİM,OCAKTA YEMEĞİM VAR'' tarzı açılan konular üye uyarıldıktan sonra düzelmez ise silinecektir..Konu başlığı sorununuzu açıklayacak şekilde olmalıdır..

Başlığınızı düzenlemeniz gerekli..
Resim
Kullanıcı avatarı
mushroom
Patron
Patron

Psn: MuShRooM-TR
Favori Oyunlarım: MW2
COD 4-5
BOPS
Clan: T.C*
Ruh hali: Sk8tr

Re: ps3 hdd sorunu acil yardım

Mesajgönderen DOUBLE-TURK » 28 Oca Cmt 2012, 18:10

yeni hdd ye fat 32 fortmat cekiyorsun sonra ps3 deki hdd yi bir laptopa takiyorsun (bunun icin yani dahili hdd yi hariciye ceviren kablolar var simdi ismi aklima gelmiyor pc tamircilerinde bulunur belki gerek kalmaz multiman dan direk harici hdd ye de atabilirsin) sonra laptop harici hdd olarak algiliyor senin ps3 ün hdd sini sonra icinde oyunlari "GAMEZ" adli klasörün icinden laptopa atiyorsun (komple klasörü al) sonra ps3 den cikarmis ve laptopa takmis oldugun hddyi laptoptan cikarip yeni hdd ni bu sefer laptopa takiyorsun eski hdd den aldigimiz icinde oyunlarin sakli oldugu "GAMEZ" adli klasörü laptoptan yeni hdd ye sürükleyip birakiyorsun ;) islem tamam karisik gözüktügüne bakma toplasan 1 saatlik is oda hdd yavas kopyaliyor diye :D

baska bir yöntem geldi aklima usb al bir adet (stick) 16 gb lik sonra ps3 e tak multiman ac oyunu sec multiman menüden kopyalayi sec hedef dizin olarak usb yi sec ps3 sectigin oyunu usb stick e atsin ;)

daha yöntemler cogaltilir biraz mantik yürütmek gerek...
Marifet soyundurmaksa bedeni,hayvanlar sizden daha medeni!
Aldaticilar sizi Allah ile aldatmasin Fatir Suresi 5.ayet
Resim
Kullanıcı avatarı
DOUBLE-TURK
Forum Kurucusu
Forum Kurucusu

Psn: DOUBLE-TURK
Favori Oyunlarım: Worms
MW2
Marvel
vs
Capcom
Bo
Clan: No.1
Skype id: wwsexyboy
Ruh hali: Paylasimci

Re: ps3 hdd mı yenı hdd kopyalama

Mesajgönderen yakuza_20 » 30 Oca Pzt 2012, 10:20

DOUBLE-TURK kardesim cevabın ıcın tsk ederim bu dedıgın yapsam multıman gıtmıs olmuyormu multımanı nasıl yukleyecem ve 23 kısıgırmıs buraya ama sadece sen yazmısın formda pek hayır ısleyen yok galıba :)
yakuza_20
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: ps3 hdd mı yenı hdd kopyalama

Mesajgönderen DOUBLE-TURK » 30 Oca Pzt 2012, 17:39

yakuza_20 yazdı:DOUBLE-TURK kardesim cevabın ıcın tsk ederim bu dedıgın yapsam multıman gıtmıs olmuyormu multımanı nasıl yukleyecem ve 23 kısıgırmıs buraya ama sadece sen yazmısın formda pek hayır ısleyen yok galıba :)

yok hayir isleyen bolda jb kullanan pek yok bide yasakti orjinal disinda paylasim daha yeni yeni paylasmaya basladik jb olaylarini multiman yükleme tarzi seylerin ögretisini daha yapmadik yasakti cünki ama bu konuda bilgi alabilcegin yiginla site forum blog var net aleminde ama hic yapmadiysan baslama zaten suanda yeni oyunlari görmüyor multiman felan artik usb chip ile yeni oyunlar oynaniyor 3.60 dan sonraki oyunlari usb chip ile kirip oynaman gerek maalesef bitti diyebilirim yani artik jb nin isi
Marifet soyundurmaksa bedeni,hayvanlar sizden daha medeni!
Aldaticilar sizi Allah ile aldatmasin Fatir Suresi 5.ayet
Resim
Kullanıcı avatarı
DOUBLE-TURK
Forum Kurucusu
Forum Kurucusu

Psn: DOUBLE-TURK
Favori Oyunlarım: Worms
MW2
Marvel
vs
Capcom