Simsek yazdı:save dosyalarını peki nasıl flash belleğe atıyoruz onuda yazaarsanız sevineceğim..

Ottoman-cCc yazdı:neresini anlamadın?yazıyı tekrar okumanı tavsiye ederim
Psychotic-Turk yazdı:Simsek yazdı:save dosyalarını peki nasıl flash belleğe atıyoruz onuda yazaarsanız sevineceğim..
Ps3'ün Game kısmından Saved Data Utility'e gir, burdan kopyalamak istediğin save dosyasının üzerine gelip üçgene bas, sağ tarafta copy diyecek ona tıkla, flash belleğin ps3 e takılı olacak zaten ve orada flash belleğin görünecek..onu seç işlem tamam.

Simsek yazdı:save dosyalarını peki nasıl flash belleğe atıyoruz onuda yazaarsanız sevineceğim..

DOUBLE-TURK yazdı:Simsek yazdı:save dosyalarını peki nasıl flash belleğe atıyoruz onuda yazaarsanız sevineceğim..
ozaman buyur sana videolu cevap

Simsek yazdı:DOUBLE-TURK yazdı:Simsek yazdı:save dosyalarını peki nasıl flash belleğe atıyoruz onuda yazaarsanız sevineceğim..
ozaman buyur sana videolu cevap
tararlı oldu teşekkürler

REALROUKE yazdı:1.5 aydır yoktum önce işler nedeniyle yurtdışı sonrada geçirdiğim ameliyat nedeniyle foruma uğrayamadım dolayısıyla cevap yazamadım kusura bakma Emrah kardeş ve diğerleri.... avatar çok eskilerden ir james bond oyunundan kalma , kadının arızasını ve de sözün özlüsünü severimteşekkürler geç de olsa

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir