Ps3 Save Dosyaları..

Ps3 Save Dosyaları..

Mesajgönderen OTTOmaniaMAN » 16 Eyl Prş 2010, 13:09

PS3'e Save Dosyaları Nasıl Atılır?

Kısaca,anlatmak gerekirse ,flash bellek ps3 e takilacak(internet ten cekilen save dosyasi flash belleğe atilmadan)ps3 deki oyun save dosyasi flash belleğe kopyalayacağız,sonra pc de flash bellek deki save dosyası internet'ten indirilen save dosyasi ile değistirilecek veya üstüne kopyalayacağız son olarak tekrar flash belleğimizi ps3'e takıp game save utility'e gelip burdaki eski game save dosyası'nin üstüne flash bellekteki save game kopyalarsak olay bitmistir...

Arkadaşlar buradan bir çok oyunun save dosyalarını indirebilirsiniz..

Tıkla İndir
.
OTTOmaniaMAN
Emektar
Emektar

Re: Ps3 Save Dosyaları..

Mesajgönderen BLNT » 16 Eyl Prş 2010, 13:43

genelde araba yarışı falan o tarz oyunlarda save dosyalari cok işe yarıyor eline saglik kardeş...
YouR eGo iS My LeGo
Kullanıcı avatarı
BLNT
Admin
Admin

Psn: moshic06
Favori Oyunlarım: world at war
modernwarfare2
nba2k11
heavy rain

Mesajgönderen Stubborn » 16 Eyl Prş 2010, 13:59

peki save dosyasini indirdik, oyunu da actik, sonucta oyunu biz bitirmisiz gibi gozukecek degil mi? ya trophy'ler onlar da arka arkaya mi acilacak oyuna girince :D
Resim
Resim
ResimResimResimResim vs ResimResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Stubborn
Moderator
Moderator

Psn: McEmrahTr
Favori Oyunlarım: .
X360 ID = McEmrah

RPG tarzi oyunlar harici herseyi oynarim
Ruh hali: Kis geldi :S

Mesajgönderen Psychotic-Turk » 16 Eyl Prş 2010, 15:35

Cod5'te denedim işe yaramıyor, başkasının save dosyası ile oynayamazsınız mesajı verdi..Oyuna göre değişebilir belki
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Psychotic-Turk
Genel Moderatör
Genel Moderatör

Psn: xX-PSYCHOTIC-TR
Favori Oyunlarım: Cod Serisi-UnchartedSerisi-Pes-Fifa
Clan: TurX

Mesajgönderen TheINCREDIBLE18 » 16 Eyl Prş 2010, 15:49

[quote="Stubborn"]peki save dosyasini indirdik, oyunu da actik, sonucta oyunu biz bitirmisiz gibi gozukecek degil mi? ya trophy'ler onlar da arka arkaya mi acilacak oyuna girince :D[/quo
eger save dosyası ındırdıgsen tropyler kapanıyor hele bazen oyun esnasında tropy kazancak bır durum oluyorsa tropyle ılgılı sag ust kosede hata oluyor
Kullanıcı avatarı
TheINCREDIBLE18
Site Sempatizani
Site Sempatizani

Psn: INCREDIBLE_TURK
Favori Oyunlarım: COD 4 5 6 7 ....
Assassın'S creed II
Bad Company 2
God of War 3
GT5
Clan: T.C*

Mesajgönderen OTTOmaniaMAN » 16 Eyl Prş 2010, 17:36

Stubborn yazdı:peki save dosyasini indirdik, oyunu da actik, sonucta oyunu biz bitirmisiz gibi gozukecek degil mi? ya trophy'ler onlar da arka arkaya mi acilacak oyuna girince :D

malesef troph olayı ortadan kalkıyo
.
OTTOmaniaMAN
Emektar
Emektar

Mesajgönderen REALROUKE » 30 Eyl Prş 2010, 13:47

trophy olayının oyun içinde ekstra alet edevat gibi şeyleri açmak dışında bir önemi varmı ? My trophies bölümü ne işe yarar bir açıklayacak varmı genel bilgi babında
''Beni olağanüstü bir kişi olarak yorumlamayınız. Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.'' M.K. ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
REALROUKE
Azimli Üye
Azimli Üye

Favori Oyunlarım: Oyunlarım:: COD MW2 - Uncharted 2- FIFA 10 - WET -Red dead Redemption- Motorstorm 2 Pacific Rift- MAFİA 2- Army of Two- Ass. Creed 2- GOW COLL.- Tekken 6- Avatar The Game- Castlevania LS

Mesajgönderen Stubborn » 30 Eyl Prş 2010, 13:58

su ana kadar oynadigim Turk arkadaslarimdan hic trophy'ye meraklisini gormedim ama isin aciklamasi su.

her yapimci xboxta 1000 G ve ps3te 40-50 civari trophy ekler oyunlara, esas amac oyuncularin (ki yurt disindaki oyuncularin 60% meraklidir) tum achievement/trophyleri acmak icin oyunu surekli oynamalari. Onlarin oyunlari ne kadar ragbet gorur oynanirsa o kadar cok eklenti paketi satabilirler, oyunu oynayanlarin tanidiklari da birlikte oynamak icin yun alir vs..

eskiden xbox360ta bunlari acmak cok kolaydi, farkettiysen ps3teki eski oyunlarda trophy yok, cunku ps3 biraz gec basladi onlari eklemeye. dedigim gibi eskiden cok kolaydi bunlari acmasi simdi yok 1000 tane kus tuyu topla (oyunun farkli yerlerinde), yok haritanin her yanini gor, yok 72000 tane zombi oldur, ucaktan duserken bi inegin kafasina kon, 300 mt'den tabanca ile adami kafadan vur seklinde bi ton zorluk cikardilar ki insanlar oyunu 5 saat oynayip birakmasin saatlerce gunlerce oynasin.

benim bir arkadasim var, eleman xboxta tum oyunlarin herseyini aciyor, aklina gelmeyecek seyleri buluyor felan, mesela AC2 20 saatte biten bir oyunsa o herhalde bir 100 saat oynamistir.

ayrica oyunlara cikan bu ekstra (DLC) yuzunden bu GS (gamerscore) ve trophy sayilari da artiyor, bu tur oyuncular profillerinde eksik bir sey kalmasin diye bu eklinteri para ile alip bitiriyorlar, ben bir eklentiyi sadece oyuna yenilik katacaksa alirim, o tur oyuncular ne o olursa olsun aliyorlar :D

ama sonuc olarak sana birsey kazandirmaz, yillardir oyun oynayan kac kisi var bu forumda, baksan ugrasip ta hic trophy acmamislardir :)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Stubborn
Moderator
Moderator

X360 ID = McEmrah

Mesajgönderen REALROUKE » 30 Eyl Prş 2010, 14:02

Fifadakiler harici hiçbir trophy ile uğraşmadım şimdiye kadar ... okadar da kasmamak lazım bencede ,,, gta da uzun uzun son sürat motor sürme hastalığımız vardı bir ara polislerle uğraşmak gibi ...böylesi bile daha zevkli geliyor
''Beni olağanüstü bir kişi olarak yorumlamayınız. Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.'' M.K. ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
REALROUKE
Azimli Üye
Azimli Üye

Favori Oyunlarım: Oyunlarım:: COD MW2 - Uncharted 2- FIFA 10 - WET -Red dead Redemption- Motorstorm 2 Pacific Rift- MAFİA 2- Army of Two- Ass. Creed 2- GOW COLL.- Tekken 6- Avatar The Game- Castlevania LS

Mesajgönderen Stubborn » 30 Eyl Prş 2010, 14:08

ben sadece acilabilecekleri aciyorum, oyle 2000 km araba sur, 3000 tuy topla, 100000 adam oldur ugrasamam onlarla :D

Avatar'in cok guzelmis, hangi oyunun karakteri bu bayan? ama imzan daha guzelmis, tuttum :D
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Stubborn
Moderator
Moderator

X360 ID = McEmrah

Mesajgönderen REALROUKE » 11 Kas Prş 2010, 17:28

1.5 aydır yoktum önce işler nedeniyle yurtdışı sonrada geçirdiğim ameliyat nedeniyle foruma uğrayamadım dolayısıyla cevap yazamadım kusura bakma Emrah kardeş ve diğerleri.... avatar çok eskilerden ir james bond oyunundan kalma , kadının arızasını ve de sözün özlüsünü severim ;) teşekkürler geç de olsa :)
Kullanıcı avatarı
REALROUKE
Azimli Üye
Azimli Üye

Mesajgönderen OTTOmaniaMAN » 11 Kas Prş 2010, 17:49

çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim
.
OTTOmaniaMAN
Emektar
Emektar

Mesajgönderen Maniac-09 » 11 Kas Prş 2010, 17:54

REALROUKE yazdı:1.5 aydır yoktum önce işler nedeniyle yurtdışı sonrada geçirdiğim ameliyat nedeniyle foruma uğrayamadım dolayısıyla cevap yazamadım kusura bakma Emrah kardeş ve diğerleri.... avatar çok eskilerden ir james bond oyunundan kalma , kadının arızasını ve de sözün özlüsünü severim ;) teşekkürler geç de olsa :)

Bana daha çok Ada Wong gibi geldi :D ''ucaktan duserken bi inegin kafasina kon'' bunada koptum :))
Kullanıcı avatarı
Maniac-09
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Psn: Maniac-09 P1SLICK

Mesajgönderen DOUBLE-TURK » 12 Kas Cum 2010, 01:32

save dosyalari farlilik gösterir yukarda bir kac arkadas save dosyasini ykledigini fakat olmadigini belirtmis uymaz cünki save dosyalari ps3 de japon save uk save eu save usa save olarak farklilik gösterir burda önemli olan oyun bölgenize göre save indirmektir ;)
Marifet soyundurmaksa bedeni,hayvanlar sizden daha medeni!
Aldaticilar sizi Allah ile aldatmasin Fatir Suresi 5.ayet
Resim
Kullanıcı avatarı
DOUBLE-TURK
Forum Kurucusu
Forum Kurucusu

Psn: DOUBLE-TURK
Favori Oyunlarım: Worms
MW2
Marvel
vs
Capcom
Bo
Clan: No.1
Skype id: wwsexyboy
Ruh hali: Paylasimci

Mesajgönderen Simsek » 20 Kas Cmt 2010, 14:19

save dosyalarını peki nasıl flash belleğe atıyoruz onuda yazaarsanız sevineceğim..
Kullanıcı avatarı
Simsek
Yeni Üye
Yeni Üye

Favori Oyunlarım: Pes 2011

Sonraki

Dön Ps3 Download

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir