fedoramca yazdı:Arkadaşlar nihayet beklediğim yeni jenerasyon slim kasa ps3 üm geldi,güncellemesini felan yaptım fakat,maalesef bir türlü "HDMI" görüntü alamıyorum,tüm bağlantıları yaptım ve talimatları uyguladım ama sonuç alamadım,bir püf noktası var ama çözemedim,yardımcı olabilecek birisi varsa lütfen ilgilensin,servisini aradım akşam 6 dan sonra yetkili uzmanı geleceğini söylediler,beklemedeyim.

fedoramca yazdı:Ok deniyorum Salih,av kablo bağlıyken güncelleme yaptım,sürekli kullandığım hdmi kabloyu kullandım,şimdi resetleme olayını beceremedim heralde tekrar deniyorum.
fedoramca yazdı:Olmuyor,gidip yeni bir hdmi kablo alıp deniycem,sonuçları yazarım.

fedoramca yazdı:Yok yine netice alamadım,akşam 6 dan sonra arayın dedi servis,onların talimatına göre hareket ederim artık,ilginize çok teşekkür ederim beyler.

RaveN-TurK yazdı:fedoramca yazdı:Olmuyor,gidip yeni bir hdmi kablo alıp deniycem,sonuçları yazarım.
1.3 al abi kabloyu 1.3b de alınabilir test için pahalı birşey almana gerek yok abi.eğer problemliyse altın uclusunu alırsın.

TheINCREDIBLE18 yazdı:RaveN-TurK yazdı:fedoramca yazdı:Olmuyor,gidip yeni bir hdmi kablo alıp deniycem,sonuçları yazarım.
1.3 al abi kabloyu 1.3b de alınabilir test için pahalı birşey almana gerek yok abi.eğer problemliyse altın uclusunu alırsın.
Altın uclusuyla normal HDmı kablosunun arasında fark var mı ?
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir