PS3 SLIM Kasa HDMI Sorunu

PS3 SLIM Kasa HDMI Sorunu

Mesajgönderen fedoramca » 10 Eyl Prş 2009, 13:31

Arkadaşlar nihayet beklediğim yeni jenerasyon slim kasa ps3 üm geldi,güncellemesini felan yaptım fakat,maalesef bir türlü "HDMI" görüntü alamıyorum,tüm bağlantıları yaptım ve talimatları uyguladım ama sonuç alamadım,bir püf noktası var ama çözemedim,yardımcı olabilecek birisi varsa lütfen ilgilensin,servisini aradım akşam 6 dan sonra yetkili uzmanı geleceğini söylediler,beklemedeyim.
fedoramca

Re: PS3 SLIM kasa HDMI sorunu

Mesajgönderen RaveN-TurK » 10 Eyl Prş 2009, 13:47

fedoramca yazdı:Arkadaşlar nihayet beklediğim yeni jenerasyon slim kasa ps3 üm geldi,güncellemesini felan yaptım fakat,maalesef bir türlü "HDMI" görüntü alamıyorum,tüm bağlantıları yaptım ve talimatları uyguladım ama sonuç alamadım,bir püf noktası var ama çözemedim,yardımcı olabilecek birisi varsa lütfen ilgilensin,servisini aradım akşam 6 dan sonra yetkili uzmanı geleceğini söylediler,beklemedeyim.

güncellemeyi nasıl yaptın emre abi?multi av ile mi bağlıydı o arada?daha önce kullandığın hdmi kabloyumu kullanıyorsun ?yenimi aldın kabloyu abi?görüntü özelliklerini ps3 kapalıyken açma düğmesine uzun süre basılı tutarak resetle abi ve sonrasnda hdmi kabloyu bir bağlayarak ayarlardan görüntüyü hdmi a çek bakalım görüntü verecekmi (multi av kablosu bağlı kalsın) ..eğer vermiyorsa mutlaka farklı bir kablo kullan ,cihaz sıfır zaten ..inşallah hdmi portda sorun yoktur.oda çözmesse işi zaten :( durum vahim galiba..
RaveN-TurK

Mesajgönderen mushroom » 10 Eyl Prş 2009, 13:49

sıfır makinede olmaz sanırım bi sorun ayarsal bişeydir..
Resim
Kullanıcı avatarı
mushroom
Patron
Patron

Psn: MuShRooM-TR
Favori Oyunlarım: MW2
COD 4-5
BOPS
Clan: T.C*
Ruh hali: Sk8tr

Mesajgönderen fedoramca » 10 Eyl Prş 2009, 13:53

Ok deniyorum Salih,av kablo bağlıyken güncelleme yaptım,sürekli kullandığım hdmi kabloyu kullandım,şimdi resetleme olayını beceremedim heralde tekrar deniyorum.
fedoramca

Mesajgönderen RaveN-TurK » 10 Eyl Prş 2009, 14:04

fedoramca yazdı:Ok deniyorum Salih,av kablo bağlıyken güncelleme yaptım,sürekli kullandığım hdmi kabloyu kullandım,şimdi resetleme olayını beceremedim heralde tekrar deniyorum.

ps3 u açarken uzun süre parmağın açma düğmesinde kalsın ard arda ses gelicek dıt dıtdıt diye ötecektir.sonrasında parmağını çek abi resetlenir.sonra dediğim gibi tekrar ayarla öncelikle 720 kalsın öyle bir dene.sonra diğer kademelere atlayarak bir bak bakalım.tabii tv o sinyalleride destekliyorsa ..desteklemiyorsa 1080p veya 1080i yi onları seçme.
RaveN-TurK

Mesajgönderen fedoramca » 10 Eyl Prş 2009, 14:09

Olmuyor :( ,gidip yeni bir hdmi kablo alıp deniycem,sonuçları yazarım.
fedoramca

Mesajgönderen RaveN-TurK » 10 Eyl Prş 2009, 14:12

fedoramca yazdı:Olmuyor :( ,gidip yeni bir hdmi kablo alıp deniycem,sonuçları yazarım.

1.3 al abi kabloyu 1.3b de alınabilir test için pahalı birşey almana gerek yok abi.eğer problemliyse altın uclusunu alırsın.
RaveN-TurK

Mesajgönderen Psychotic-Turk » 10 Eyl Prş 2009, 14:25

ciddi bir sorun olduğunu sanmıyorum, ayarlar ile ilgili birşey olsa gerek. anladığım kadarıyla tv nizde başka ps3 kullanıyordunuz, sonra onu çıkardınız av ile yeni slimi bağladınız, sonra güncellemeyi yaptıktan sonra hdmi ile slimi bağladınız, display ayarlarında sorun oldu. Umarım kısa sürede düzelir, geçmiş olsun.
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Psychotic-Turk
Genel Moderatör
Genel Moderatör

Psn: xX-PSYCHOTIC-TR
Favori Oyunlarım: Cod Serisi-UnchartedSerisi-Pes-Fifa
Clan: TurX

Mesajgönderen fedoramca » 10 Eyl Prş 2009, 14:35

Yok yine netice alamadım,akşam 6 dan sonra arayın dedi servis,onların talimatına göre hareket ederim artık,ilginize çok teşekkür ederim beyler.
fedoramca

Mesajgönderen RaveN-TurK » 10 Eyl Prş 2009, 14:36

fedoramca yazdı:Yok yine netice alamadım,akşam 6 dan sonra arayın dedi servis,onların talimatına göre hareket ederim artık,ilginize çok teşekkür ederim beyler.

ricaederiz abi nedemek,inşallah bir sorun yoktur ve çözülür.
RaveN-TurK

Mesajgönderen MuraTR » 10 Eyl Prş 2009, 18:33

Emre abi goruntu ayarlarına gırıp kablo seçenegini hdmı yaptınmı ?
God is wearing Black.
Kullanıcı avatarı
MuraTR
Azimli Üye
Azimli Üye

Mesajgönderen TheINCREDIBLE18 » 10 Eyl Prş 2009, 19:12

RaveN-TurK yazdı:
fedoramca yazdı:Olmuyor :( ,gidip yeni bir hdmi kablo alıp deniycem,sonuçları yazarım.

1.3 al abi kabloyu 1.3b de alınabilir test için pahalı birşey almana gerek yok abi.eğer problemliyse altın uclusunu alırsın.

Altın uclusuyla normal HDmı kablosunun arasında fark var mı ?
Kullanıcı avatarı
TheINCREDIBLE18
Site Sempatizani
Site Sempatizani

Psn: INCREDIBLE_TURK
Favori Oyunlarım: COD 4 5 6 7 ....
Assassın'S creed II
Bad Company 2
God of War 3
GT5
Clan: T.C*

Mesajgönderen DOUBLE-TURK » 10 Eyl Prş 2009, 22:38

ayarlari yaptinmi görüntü ayarlari bende sorayim sorulmus ama yinede soruyorum :D banada olmustu görüntü hic gelmiyordu bence baska tv de calistirdin ps3 ü eski tv ne tak ps3 ü sonra ayarlari yeni tv ye uyumlu sekilde yap sonra yeni tv ye tak eger hali hazirda yeni tv varsa :D
Marifet soyundurmaksa bedeni,hayvanlar sizden daha medeni!
Aldaticilar sizi Allah ile aldatmasin Fatir Suresi 5.ayet
Resim
Kullanıcı avatarı
DOUBLE-TURK
Forum Kurucusu
Forum Kurucusu

Psn: DOUBLE-TURK
Favori Oyunlarım: Worms
MW2
Marvel
vs
Capcom
Bo
Clan: No.1
Skype id: wwsexyboy
Ruh hali: Paylasimci

Mesajgönderen MuraTR » 11 Eyl Cum 2009, 06:17

Evet konuyu daha once gorsem hıc servıse sormasına gerek kalmıcaktı emre abının.Ama umarım hallolmustur. 1080p olarak cod5 :punk:
God is wearing Black.
Kullanıcı avatarı
MuraTR
Azimli Üye
Azimli Üye

Mesajgönderen RaveN-TurK » 11 Eyl Cum 2009, 14:44

TheINCREDIBLE18 yazdı:
RaveN-TurK yazdı:

Altın uclusuyla normal HDmı kablosunun arasında fark var mı ?

olmaz olurmu,bunların versiyonları iletişim hızlarını etkilediğin gibi altın uç olmasıda iletkenliğini çok daha üst seviyeye getirir.yani normal uçtan daha fazla iletkendir.
RaveN-TurK

Sonraki

Dön Ps3 Sorunları

• { RELATED_TOPICS }
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir