darkwatersshh yazdı:selam kolay gelsin...
3 hafta kadar önce PS3 slim aldım, ama kurulumunu yaptıktan sonra, makineyi yeniden başlattığımda ilk açılış ekranı hep siyah beyaz geliyordu,sonra bi arada normal pembe ekrana döndü, şimdi ise ilk açıldığında pembe dalgalı ekran geliyor,3 sn sonra tekrardan siyah beyaz ekrana dönüyor, teknosadan aldım geri vermelimiyim sizce..Oyunlarda normal renkli çalıştırıyor fakat PS3 menusu siyah beyaz.. Yardımcı olurmusunuz?

ertuq77 yazdı:Arkadaşlar fark ettim de çoğu arkadaşımız siyah ekran sorunu vs. gibi hatalarla karşılaşıyor. Bende de olmuştu. Ben şöle çözdüm...
1-) önce ps3 ün arkadaki şartleini kapatıp açıyoruz.

scoth yazdı:ertuq77 yazdı:Arkadaşlar fark ettim de çoğu arkadaşımız siyah ekran sorunu vs. gibi hatalarla karşılaşıyor. Bende de olmuştu. Ben şöle çözdüm...
1-) önce ps3 ün arkadaki şartleini kapatıp açıyoruz.
arkadaşlar benim ps3 ümün arkasında şalter gibi bişey yok. yani komple kapatmak için fişin çekilmesi lazım..
benim makinamdamı bi gariplik var yoksa ürün farklılıkları oluyormu??

vay anasını sıçdık o zaman soriPsychotic-Turk yazdı:Slim makinelerde yok, sadece fat kasalarda var.

Qing yazdı:Benim bir ps 3 üm var. Amcamdan jailbreak ile kullanılmış bir gta 4 aldım ne olduysa oyun açılınca ekran simsiyah oluyor.
Sonra başka oyunlar da artık simsiyah oluyor.Bunu nasıl çözerim.

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir