PS3'te Siyah Ekran Problemine Son !

PS3'te Siyah Ekran Problemine Son !

Mesajgönderen ertuq77 » 02 Mar Sal 2010, 21:13

Arkadaşlar fark ettim de çoğu arkadaşımız siyah ekran sorunu vs. gibi hatalarla karşılaşıyor. Bende de olmuştu. Ben şöle çözdüm...

1-) önce ps3 ün arkadaki şartleini kapatıp açıyoruz.
2-) sonra ps3'ümüzü dokunmatik tuşundan açıyoruz
3-)sonra cd çıkartma tuşuna 5 saniye basıyoruz ama 5. saniye olduğunda kapama tuşuna da basılı ( yani ikisi birden) tutup en fazla 10 en az 5 saniye bekliyoruz karısımıza bir ekran cıkıyor..
4-) o ekranda 5. veya 6. secenegi ( tam hatırlamıyorum eger olmassa bastan yapabilirsiniz ) seciyoruz.
5-) karşımıza gelen ayarları yaptıktan sonra yepyeni bir ps3 ümüz oluyor. ( pSN oyunları her türlü dosya silinmektedir !)

inşallah yardımcı olmusumdur... :1nci:
ertuq77

Re: Siyah ekrana son !

Mesajgönderen mushroom » 03 Mar Çrş 2010, 08:59

quıck format dedğiğimiz olay bu yani hızlı bir format atıyorsunuz makinete save dsyaları ve demolar iptal..
sağol paylaşım için teşekkürle..
Resim
Kullanıcı avatarı
mushroom
Patron
Patron

Psn: MuShRooM-TR
Favori Oyunlarım: MW2
COD 4-5
BOPS
Clan: T.C*
Ruh hali: Sk8tr

Mesajgönderen darkwatersshh » 07 Nis Çrş 2010, 11:47

selam kolay gelsin...

3 hafta kadar önce PS3 slim aldım, ama kurulumunu yaptıktan sonra, makineyi yeniden başlattığımda ilk açılış ekranı hep siyah beyaz geliyordu,sonra bi arada normal pembe ekrana döndü, şimdi ise ilk açıldığında pembe dalgalı ekran geliyor,3 sn sonra tekrardan siyah beyaz ekrana dönüyor, teknosadan aldım geri vermelimiyim sizce..Oyunlarda normal renkli çalıştırıyor fakat PS3 menusu siyah beyaz.. Yardımcı olurmusunuz?
darkwatersshh
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen BLNT » 07 Nis Çrş 2010, 11:49

kardes gun icinde renk degisikleri oluyor yesil kirmizi pembe mavi falan senin ki boyle biseyse sorun yok ama bundan degisik bi sorun oldgunu dusunyorsan bence bi yetkiliyle gorus
YouR eGo iS My LeGo
Kullanıcı avatarı
BLNT
Admin
Admin

Psn: moshic06
Favori Oyunlarım: world at war
modernwarfare2
nba2k11
heavy rain

Mesajgönderen DOUBLE-TURK » 07 Nis Çrş 2010, 11:56

darkwatersshh yazdı:selam kolay gelsin...

3 hafta kadar önce PS3 slim aldım, ama kurulumunu yaptıktan sonra, makineyi yeniden başlattığımda ilk açılış ekranı hep siyah beyaz geliyordu,sonra bi arada normal pembe ekrana döndü, şimdi ise ilk açıldığında pembe dalgalı ekran geliyor,3 sn sonra tekrardan siyah beyaz ekrana dönüyor, teknosadan aldım geri vermelimiyim sizce..Oyunlarda normal renkli çalıştırıyor fakat PS3 menusu siyah beyaz.. Yardımcı olurmusunuz?

baska bir ps3 tak tv ye ayi tv ye ayni problem varsa ps3 ü degil tv yi geri götür bide yeni aldiysan ps3 ü ve hala sorun devam ediyorsa direk geri götür direk yenisini vermeleri gerek tüketici haklarina göre 14 gün icinde hic bir mazeret uydurmadan geri verme hakkin var ya yenisini hemen alirsin yada direk parani geri iade etmeleri gerek ;) yani burda böyle
Marifet soyundurmaksa bedeni,hayvanlar sizden daha medeni!
Aldaticilar sizi Allah ile aldatmasin Fatir Suresi 5.ayet
Resim
Kullanıcı avatarı
DOUBLE-TURK
Forum Kurucusu
Forum Kurucusu

Psn: DOUBLE-TURK
Favori Oyunlarım: Worms
MW2
Marvel
vs
Capcom
Bo
Clan: No.1
Skype id: wwsexyboy
Ruh hali: Paylasimci

Mesajgönderen darkwatersshh » 07 Nis Çrş 2010, 12:02

moshic yazdı:kardes gun icinde renk degisikleri oluyor yesil kirmizi pembe mavi falan senin ki boyle biseyse sorun yok ama bundan degisik bi sorun oldgunu dusunyorsan bence bi yetkiliyle gorus

renk dönüşümü değil, menu hep siyah beyaz... TV'yi de yeni aldım, LG full hd plazma....en iyisi PS3'u başka bi LCD TV'ye takayım,aynısı devam ederse geri gotururum,teknosadan aldım zaten ....Teşekkurler yardımlarınız için beyler
darkwatersshh
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen mushroom » 07 Nis Çrş 2010, 12:39

darkwatersshh yazdı:
moshic yazdı:kardes gun icinde renk degisikleri oluyor yesil kirmizi pembe mavi falan senin ki boyle biseyse sorun yok ama bundan degisik bi sorun oldgunu dusunyorsan bence bi yetkiliyle gorus

renk dönüşümü değil, menu hep siyah beyaz... TV'yi de yeni aldım, LG full hd plazma....en iyisi PS3'u başka bi LCD TV'ye takayım,aynısı devam ederse geri gotururum,teknosadan aldım zaten ....Teşekkurler yardımlarınız için beyler
tekrarlıyorum bu bir probşlem değildir..
rahat olun :)
Resim
Kullanıcı avatarı
mushroom
Patron
Patron

COD 4-5
BOPS

Mesajgönderen darkwatersshh » 13 Nis Sal 2010, 14:24

Evet bu kararma PS3'un bir özelliği yani gündüz açık renkli fakat akşam belli bi saatten sonra siyah ekrana bürünüyor menü...benim gibi PS3 acemilerine duyrulur :)
darkwatersshh
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen DOUBLE-TURK » 13 Nis Sal 2010, 14:31

darkwatersshh yazdı:Evet bu kararma PS3'un bir özelliği yani gündüz açık renkli fakat akşam belli bi saatten sonra siyah ekrana bürünüyor menü...benim gibi PS3 acemilerine duyrulur :)

aaa bahsettiginiz sey bumuydu :D bende baska sey sandimdi ps3 menülere girin sonra bekleyin biseye basmadan bir süre sonra enerji tasarufuna gecer ekran yavas yavas kararir bu bir problem degil bende konuyu yanlis anlamisim sorry :)
Marifet soyundurmaksa bedeni,hayvanlar sizden daha medeni!
Aldaticilar sizi Allah ile aldatmasin Fatir Suresi 5.ayet
Resim
Kullanıcı avatarı
DOUBLE-TURK
Forum Kurucusu
Forum Kurucusu

Psn: DOUBLE-TURK
Favori Oyunlarım: Worms
MW2
Marvel
vs
Capcom
Bo
Clan: No.1
Skype id: wwsexyboy
Ruh hali: Paylasimci

Mesajgönderen ertuq77 » 28 Nis Çrş 2010, 04:44

Bu ÖNERDİĞİM formatı çoğu şeyde yapabilirsiniz , ama benim dediğim dışında yinede yapıldıgında sorumlu deilim
ertuq77

Mesajgönderen mushroom » 28 Nis Çrş 2010, 12:17

senin dediğin gibi yaparsak sorumlumusun peki :)
Resim
Kullanıcı avatarı
mushroom
Patron
Patron

COD 4-5
BOPS

Mesajgönderen JamesHetfield » 05 May Çrş 2010, 11:45

Arkadaşın dediği yöntemin çalışıp çalışmadığı hakkında bir bilgim yok ancak deniyecek arkadaşları uyarmak istiyorum. Arkadaşın açmanızı istediği bölüm Playstation 3'ün Recovery menüsüdür. Bu menüde yapacağınız herşeye çok dikkat etmelisiniz. Çünkü çok sakat bir menüdür, bir hata ile PS3'ünüzü kullanılmaz hale getirebilirsiniz. Aman dikkat...
Resim
JamesHetfield
Yeni Üye
Yeni Üye

Psn: HiAxiSheytan
Favori Oyunlarım: Modern Warfare 2

Mesajgönderen OTTOmaniaMAN » 05 May Çrş 2010, 11:48

JamesHetfield yazdı:Arkadaşın dediği yöntemin çalışıp çalışmadığı hakkında bir bilgim yok ancak deniyecek arkadaşları uyarmak istiyorum. Arkadaşın açmanızı istediği bölüm Playstation 3'ün Recovery menüsüdür. Bu menüde yapacağınız herşeye çok dikkat etmelisiniz. Çünkü çok sakat bir menüdür, bir hata ile PS3'ünüzü kullanılmaz hale getirebilirsiniz. Aman dikkat...

evet yeterli bilgiye sahip arkadaşlar tarafından uygulansın!!!!
.
OTTOmaniaMAN
Emektar
Emektar

Mesajgönderen ertuq77 » 26 Haz Cmt 2010, 11:00

JamesHetfield yazdı:Arkadaşın dediği yöntemin çalışıp çalışmadığı hakkında bir bilgim yok ancak deniyecek arkadaşları uyarmak istiyorum. Arkadaşın açmanızı istediği bölüm Playstation 3'ün Recovery menüsüdür. Bu menüde yapacağınız herşeye çok dikkat etmelisiniz. Çünkü çok sakat bir menüdür, bir hata ile PS3'ünüzü kullanılmaz hale getirebilirsiniz. Aman dikkat...

evet bende katılıyorum zaten diğer seçeneklerden sorumlu değilim yazmıştım :D ama benim dediğim kesin oLdu :) :oh
ertuq77

Re: PS3'te Siyah Ekran Problemine Son !

Mesajgönderen 123okan123 » 26 Haz Cmt 2010, 14:50

arkdaşlar bende ps3 slim 250 gb lik war sony kdl 40 w 5710 kullanıyorum tvolark full hd 102 ekran ps3 hd mi olrak kullanıorum ps3 den ayrlarına baktım bi ra benim hhdm on gööüodum ben off yaptım ama sonra ps3hdm omayan bi tveye taktım olmadı siyah görüzktü tv nin scartı bozuktur dedim belki toshiba dvd playiri taktım çalıştı ama ps3 datımıçalışmıyor siyah oluo ps3 çalışıor acaba ayrardan nası yapa biirim scart olarak yardım edrseniz sevinirm
123okan123
Üye
Üye

Favori Oyunlarım: wolfteam

Sonraki

Dön Ps3 Sorunları

• { RELATED_TOPICS }
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir