Ps3'te Tema Yükleme....

Ps3'te Tema Yükleme....

Mesajgönderen ertuq77 » 02 Ağu Pzt 2010, 10:26

Resim

1 - Önce istediğiniz temayı bulmanız gerek , bu siteden beğenebilirsiniz : http://www.allps3themes.com/

2 - Temamızı indirdikten sonra resimdeki gibi ps3'e aktaracağınız aletin içine klasör açıyorsunuz , yani önce PS3 adlı klasör sonra onun içine de THEME adlı klasörü açıyoruz.Sonra ise temamızı THEME adlı klasörün içine atıyoruz.

3 - Temamızı ps3'e aktarmak için , içinde temanız olan aletinizi ps3'e bağlamanız gerekiyor , Sonra Ps3'ten XMB'den Settings adlı sekmeye geliyorsunuz . Settings adlı sekmeden Theme Settings adlı bölümün içinden Themes kısmına tıklayın .Sonra Install'a basın ve aletinizden ps3 temanızı bulun ve seçin , Tebrikler Temanız kuruldu .

4 - Eğer tema aktif değilse Themes kısmından Apply'e basın ve temanız aktif olsun.
ertuq77

Re: Ps3'te Tema Yükleme....

Mesajgönderen Stubborn » 03 Ağu Sal 2010, 15:35

Ertug, siteyi direk ps3ten acip ta indirebilirsin, ben oyle yapiyorum :) Hic ugrasma kopyala yapistir felan, ozellikle ilk sayfada cikan GTA4 temasi cok guzel!!
Resim
Resim
ResimResimResimResim vs ResimResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Stubborn
Moderator
Moderator

Psn: McEmrahTr
Favori Oyunlarım: .
X360 ID = McEmrah

RPG tarzi oyunlar harici herseyi oynarim
Ruh hali: Kis geldi :S

Re: Ps3'te Tema Yükleme....

Mesajgönderen ertuq77 » 03 Ağu Sal 2010, 17:47

Stubborn yazdı:Ertug, siteyi direk ps3ten acip ta indirebilirsin, ben oyle yapiyorum :) Hic ugrasma kopyala yapistir felan, ozellikle ilk sayfada cikan GTA4 temasi cok guzel!!

Onu biliyorum ama farklıb birşeyler olsun dedim :D
ertuq77

Dön Ps3 Teknik Bilgi

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir