PS3'ten Çıkan Garip Fan Sesi....

Re: PS3'ten Çıkan Garip Fan Sesi....

Mesajgönderen cantosman » 30 Tem Cmt 2011, 17:57

ben kışım görürüm sizi o soğuk kış gecelerinin dayanılmaz hafifliğini ps3 le yaşıyoruz
şimdi yaz çok sıcak ben bile gt5 e çok girip oynuyamıyorum sıcaktan ayaklarımı sallandırınca ayak bileklerim davul gibi şişiyor
tansiyon hastası olduğumdan kalp doktorum yazın çok sıcaklarda ayakları sallandırmanın uzun süre kan dolaşımını çok etkilediğini söyledi bilhassa benim gibi tansiyon hastası orta yaş gurupları için geçerli tabiki
salonda atıyorum yere kendimi ayaklarıda koltuğa yukarı dikiyorum debeleniyorum sıcakda zabaha gadar
Resim
Kullanıcı avatarı
cantosman
Gelismis Üye
Gelismis Üye

Psn: morikante
Favori Oyunlarım: gt5
pes11
unchardet
cod mw
tenis

Mesajgönderen slayer34 » 31 Oca Sal 2012, 10:15

bende 60 gb var ıslemcının ısınmasından kaynaklanan bır olay bu yapıcak bısey yok patlayana kadar kullanıcagız belırlı bır sure sonra yaz kıs demeden aynı sesı cıkartıyor bu makına eject tusuna basılı tutarak yapılan ıslem ıse sadece 40 gb a ozgu bır olay pekte saglıklı degıl acıkcası onermem benım odam da balkonum var makına ses cıkarmaya baslayınca makınayı balkona koyuyorum 5 sn ıcınde ılk aldıgım gun kı gıbı calısıyor;)
slayer34
Yeni Üye
Yeni Üye

Psn: paladine34
Ruh hali: senbonzakura...

Mesajgönderen mushroom » 31 Oca Sal 2012, 14:34

slayer34 yazdı:bende 60 gb var ıslemcının ısınmasından kaynaklanan bır olay bu yapıcak bısey yok patlayana kadar kullanıcagız belırlı bır sure sonra yaz kıs demeden aynı sesı cıkartıyor bu makına eject tusuna basılı tutarak yapılan ıslem ıse sadece 40 gb a ozgu bır olay pekte saglıklı degıl acıkcası onermem benım odam da balkonum var makına ses cıkarmaya baslayınca makınayı balkona koyuyorum 5 sn ıcınde ılk aldıgım gun kı gıbı calısıyor;)
:cool :cool
Resim
Kullanıcı avatarı
mushroom
Patron
Patron

Psn: MuShRooM-TR
Favori Oyunlarım: MW2
COD 4-5
BOPS
Clan: T.C*
Ruh hali: Sk8tr

Mesajgönderen ck1903 » 07 Şub Sal 2012, 16:13

Arkadan düğmeden ps3 ü kapatın daha sonra cd çıkarma tuşuna basılı tutun ve arkadan düğmeyi açın ve cd çıkarma tuşuna bir süre daha basılı tutun ve ps3 fanlarını hızlıca çalıştırıp tozları dışarı atacak ve fanı temizleyecektir ve fan 10-15 saniye içinde kendiliğinden duracaktır..dikkat edin ortalık toz içinde kalabilir.. böyle önemli bir konunun eksikliğini gördüm ve buraya başlık açtım umuyorum ve tahmin ediyorum çok işinize yarayacak..Kendim denedim ve gayet güzel bir şekilde tüm tozları dışarı üfledi..Gayet güzel düşünülmüş bir özellik..işlem bittikten sonra arkadan tekrar ps3 ü kapatın ve açın daha sessiz bir ps3 emrinizde:))

Ps3 ü sağ tarafa doğru (hava boşluklarının olduğu yön) yatırınca otomatikman 10 sn. içine fan temizleme moduna geçiyor.
Resim
Kullanıcı avatarı
ck1903
Caliskan Üye
Caliskan Üye

Mesajgönderen Psychotic-Turk » 11 Şub Cmt 2012, 16:00

ck1903 yazdı:Arkadan düğmeden ps3 ü kapatın daha sonra cd çıkarma tuşuna basılı tutun ve arkadan düğmeyi açın ve cd çıkarma tuşuna bir süre daha basılı tutun ve ps3 fanlarını hızlıca çalıştırıp tozları dışarı atacak ve fanı temizleyecektir ve fan 10-15 saniye içinde kendiliğinden duracaktır..dikkat edin ortalık toz içinde kalabilir.. böyle önemli bir konunun eksikliğini gördüm ve buraya başlık açtım umuyorum ve tahmin ediyorum çok işinize yarayacak..Kendim denedim ve gayet güzel bir şekilde tüm tozları dışarı üfledi..Gayet güzel düşünülmüş bir özellik..işlem bittikten sonra arkadan tekrar ps3 ü kapatın ve açın daha sessiz bir ps3 emrinizde:))

Ps3 ü sağ tarafa doğru (hava boşluklarının olduğu yön) yatırınca otomatikman 10 sn. içine fan temizleme moduna geçiyor.

Slimlerde arkada kapatma açma tuşu yok. fişi çıkarıp, disc çıkarma tuşuna basılı tuttuğunuzda aynı işlemi yapıyor. Ancak bu yöntemin pek sağlıklı olmadığı ve ps3'ü bozulanlar olduğu da söyleniyor. Aslında bence de pek sağlıklı değil. Çünkü ps3'ün havalandırma kısımları çok geniş deliklerden oluşmuyor. Bu işlemi yaptığınızda bir kısım toz dışarı çıktığı gibi, dışarı çıkmayan tozlar ps3 içerisinde dağılıyor ve ulaşmaması gereken yerlere daha kolay ulaşıyor. Çünkü sıkışan toz her yere dağılıyor. Ben pek tavsiye etmiyorum.
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Psychotic-Turk
Genel Moderatör
Genel Moderatör

Psn: xX-PSYCHOTIC-TR
Favori Oyunlarım: Cod Serisi-UnchartedSerisi-Pes-Fifa
Clan: TurX

Önceki

Dön Oyunseverlerin Sohbet Mekanı

Kimler çevrimiçi