Baslik uzun ve kafa yorucu fakat yapmak cok kisa,cogu zaman karsilastigim bir soruya simdi son vericez usb ile ps3 sistem yazilimi(firmware) nasil güncellenir(update)
Malzemeler
ps3
internete bagli bir cihaz (pc gibi)
usb stick
Malzemeler
ps3
internete bagli bir cihaz (pc gibi)
usb stick
Pc ile internete giriyoruz ama ps3 yazilimini nerden bulacagimizi bilmiyoruz aslinda bir cok güvenilir site ps3 ün son sürüm güncelleme dosyalarini paylasima aciyor yapmamiz gereken, sormadan önce arastirmak! internette google a giriyoruz ve "ps3 firmware download yaziyoruz" enter a bastigimizda aaaa oda ne bir sürü site buldu ama bende en üstte cikan site chip.de chip güvenli bir sayfa bunu biliyorum direk sayfaya tiklayip yazilimi indiriyorum sonra bu yazilimi (uzantisi PUP olur) usb stick imize atiyoruz sonra ps3 e takiyoruz stick i ve ana menüden sistem güncellemeye geldigimizde bize internettenmi yoksa usb bellektenmi diye soruyor usb seciyoruz ve PUP dosyamizi taniyor (tanimaz ise biz tanistiriyoruz) ve otomatik olarak güncelleniyor kendine bir reset atiyor ps3 ve islem tamam
önemli:jailbreakli cihazlarin güncellemesini sakin yapmayin jailbreake ucar!
not:sistem güncelleme yeri nerde bulamiyorum diyenler alttaki resme baksin

tekrar not:tamamen bana ayittir alinti degildir ps3club.net farki ile DOUBLE-TURK (WwgokhanwW) tarafindan yazilmistir

vs 

)