PS3 vs. XBOX 360 ?

Re: PS3 vs. XBOX 360 ?

Mesajgönderen Stubborn » 23 Ara Cum 2011, 09:23

bi de soyle bisey var, tutki PSN'e bisey oldu (gecen Nisan-Mayis ayi), eger kredi karti bilgilerin felan yoksa sorun olmaz zaten de SOny ozur dilemeyi bilir, hani super oyunlar olmasa da sana oyun verir gonlunu almak icin,

MS adama gunahini vermez... Online oynamak paralidir, paran bitince seni seyinde sallamaz Xbox..

Sony de ise 1-2 cok gerekli olmayan ozellik olmasa da online oynamak bedavadir, herkes esittir, bedava oyunlar vs istiyorsan para verip plus uyesi olursun ama Sony sana bedava oyunlar, oncelikler, indirimler verir.

Bu da bana xbox fanboyusun diyenlere kapak olsun, ben ortaya koydum ihtiyaci olan gelsin alsin :D :)
Resim
Resim
ResimResimResimResim vs ResimResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Stubborn
Moderator
Moderator

Psn: McEmrahTr
Favori Oyunlarım: .
X360 ID = McEmrah

RPG tarzi oyunlar harici herseyi oynarim
Ruh hali: Kis geldi :S

Mesajgönderen DESTROYER » 23 Ara Cum 2011, 16:22

Stubborn yazdı:bi de soyle bisey var, tutki PSN'e bisey oldu (gecen Nisan-Mayis ayi), eger kredi karti bilgilerin felan yoksa sorun olmaz zaten de SOny ozur dilemeyi bilir, hani super oyunlar olmasa da sana oyun verir gonlunu almak icin,

MS adama gunahini vermez... Online oynamak paralidir, paran bitince seni seyinde sallamaz Xbox..

Sony de ise 1-2 cok gerekli olmayan ozellik olmasa da online oynamak bedavadir, herkes esittir, bedava oyunlar vs istiyorsan para verip plus uyesi olursun ama Sony sana bedava oyunlar, oncelikler, indirimler verir.

Bu da bana xbox fanboyusun diyenlere kapak olsun, ben ortaya koydum ihtiyaci olan gelsin alsin :D :)

Hiç düşünmüyor gerçekten ms.3-4 gün önce 1$'a 1 aylık live gold aldım.normalde 10 dolar. :cool
When I was young, I used to pray to God for a bike. But then I
realised that God doesn't work that way, so I stole a bike and prayed
for forgiveness.

Xbox 360 Gamer Card
Resim
Kullanıcı avatarı
DESTROYER
Gelismis Üye
Gelismis Üye

Psn: destroyer333

Mesajgönderen Stubborn » 23 Ara Cum 2011, 20:11

dikkat et bedava gunahini vermez MS, ben o kadar alis veris yapiyorum daha bi kiyagini gormedim, o 1 dolarliklarda bi bit yenigi vardi hatirlamiyorum, direk 1 yillik abonelik mi kaktiriyordu ne oyle bisey vardi, otomatik yenilemeye dikkat et, aciksa kapat
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Stubborn
Moderator
Moderator

X360 ID = McEmrah

Mesajgönderen Psychotic-Turk » 23 Ara Cum 2011, 21:07

Xbox vs ps3

İkisinin de iyi kötü yanları var, online biri paralı biri parasız diye iyidir kötüdür diye yorum yapmak yanlış. Single oynamayı seven için xbox daha cazip, online ise ps3.. Nedeni ise ps3 ortamı daha geniş, muhabbet yoksa online pek anlam ifade etmez. Genel olarak görüntü kalitesi aynı, bozulma olayına gelince xbox sürekli bozulan bir alet değil, eskidendi o. Aksine ben daha çok ps3 eskittim, slim dahil.

Bf3 mw3 konusuna gelince ikisi farklı oyunlar. İllaki birisi daha iyi diyeceksek bf3 daha önde, yıllardır cod oynuyoruz bunu cod seven birisi olarak söylüyorum. Ancak Emrah senin acından bakarsam cod oynarken zevk almaman normal, Klan olmanın mantığı muhabbet ederek gülerek eglenerek, bazen de ciddi maclar yaparak oynamaktir. Yoksa tek basına veya 1-2 kisi mic açmadan bu oyun çekilmez, 12 kisi Türk lobi bağlantı iyi olsun diye yapılır, her zamanda olmaz.

Bf3 ise çok kapsamlı, tek basına da zevkle oynayabilecek bir oyun. Geniş haritalar, araçlar vs alisinca güzel, sesler silahlar çok çok iyi..

Cod artık eskisi gibi değil, nedeni de kendini tekrar etmesi..cogu kisi de oynamıyor artık bu açıkça ortada..ben ikisini de oynuyorum klan olarak eğlence için cod, tek basıma veya severek oynadığım 1 arkadaşımla bf3..çünkü 2 den fazla olunca chat sorunlu update lazım..kısacası ne oynarsan oyna ortamla guzeldir
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Psychotic-Turk
Genel Moderatör
Genel Moderatör

Psn: xX-PSYCHOTIC-TR
Favori Oyunlarım: Cod Serisi-UnchartedSerisi-Pes-Fifa
Clan: TurX

Mesajgönderen DESTROYER » 24 Ara Cmt 2011, 23:35

Stubborn yazdı:dikkat et bedava gunahini vermez MS, ben o kadar alis veris yapiyorum daha bi kiyagini gormedim, o 1 dolarliklarda bi bit yenigi vardi hatirlamiyorum, direk 1 yillik abonelik mi kaktiriyordu ne oyle bisey vardi, otomatik yenilemeye dikkat et, aciksa kapat

zaten amaçları hiç gold almamış kişileri alamaya teşvik edip,sevdirmek sonrada auto-renewal ile gerisini getirmek.Auto-renewal'ı kapadım tabiiki ama 1$ yinede iyi fiyat. :)
for forgiveness.

Xbox 360 Gamer Card
Resim
Kullanıcı avatarı
DESTROYER
Gelismis Üye
Gelismis Üye

Mesajgönderen Stubborn » 25 Ara Pzr 2011, 10:10

DESTROYER yazdı:
Stubborn yazdı:dikkat et bedava gunahini vermez MS, ben o kadar alis veris yapiyorum daha bi kiyagini gormedim, o 1 dolarliklarda bi bit yenigi vardi hatirlamiyorum, direk 1 yillik abonelik mi kaktiriyordu ne oyle bisey vardi, otomatik yenilemeye dikkat et, aciksa kapat

zaten amaçları hiç gold almamış kişileri alamaya teşvik edip,sevdirmek sonrada auto-renewal ile gerisini getirmek.Auto-renewal'ı kapadım tabiiki ama 1$ yinede iyi fiyat. :)

tabi canim hepsi pazarlama amaclis senin benim gul yuzumuze hicbiri bakmaz yoksa, kapattigin iyi olmus millete gecirip duruyorlardi, onu kapatmaya da yeni izin verdiler, eskiden kapatmaya calisirsan hesabini ya da gold uyeligini iptal ediyordu
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Stubborn
Moderator
Moderator

X360 ID = McEmrah

Mesajgönderen Thonci » 25 Ara Pzr 2011, 11:06

Cod'un Mw2'den sonra düşüşe geçmesi ( BO hariç, iyiydi bence ) bence oyunun fanları. Adamlar baktı ki oyunu oynayan herkes kill'e dayalı oynuyor, herkes sniper, herkes GL'cı bizde buna göre oyun yapalım dediler ve sonuçta Mw3 oldu. Bence bu sene Bf3'ün daha iyi olduğunu kendileri de biliyor, ama hala inkar ediyorlar. İnşallah seneye COD'u Treyarch yapar da güzelliğe dönüş başlar.
Resim

I'm the best damn thing that your eyes have ever seen.

Tam üye

Psn: OttomanEmpire08
Favori Oyunlarım: Killzone3
Clan: AvrL
Ruh hali: Sniper

Mesajgönderen panique » 28 Nis Cmt 2012, 19:17

Psychotic-Turk yazdı:Xbox vs ps3

İkisinin de iyi kötü yanları var, online biri paralı biri parasız diye iyidir kötüdür diye yorum yapmak yanlış. Single oynamayı seven için xbox daha cazip, online ise ps3.. Nedeni ise ps3 ortamı daha geniş, muhabbet yoksa online pek anlam ifade etmez. Genel olarak görüntü kalitesi aynı, bozulma olayına gelince xbox sürekli bozulan bir alet değil, eskidendi o. Aksine ben daha çok ps3 eskittim, slim dahil.

Bf3 mw3 konusuna gelince ikisi farklı oyunlar. İllaki birisi daha iyi diyeceksek bf3 daha önde, yıllardır cod oynuyoruz bunu cod seven birisi olarak söylüyorum. Ancak Emrah senin acından bakarsam cod oynarken zevk almaman normal, Klan olmanın mantığı muhabbet ederek gülerek eglenerek, bazen de ciddi maclar yaparak oynamaktir. Yoksa tek basına veya 1-2 kisi mic açmadan bu oyun çekilmez, 12 kisi Türk lobi bağlantı iyi olsun diye yapılır, her zamanda olmaz.

Bf3 ise çok kapsamlı, tek basına da zevkle oynayabilecek bir oyun. Geniş haritalar, araçlar vs alisinca güzel, sesler silahlar çok çok iyi..

Cod artık eskisi gibi değil, nedeni de kendini tekrar etmesi..cogu kisi de oynamıyor artık bu açıkça ortada..ben ikisini de oynuyorum klan olarak eğlence için cod, tek basıma veya severek oynadığım 1 arkadaşımla bf3..çünkü 2 den fazla olunca chat sorunlu update lazım..kısacası ne oynarsan oyna ortamla guzeldir
çoğu kişi oynamıyor mu !!!!?1 ay önce yapılan araştırmalara göre bf3 15 milyon dolar değerinde satmış (çok fazla değil mi, değil)modern warfare 3 ise cod ların rekorunu kırararak TAM TAMINA 775 MİLYON DOLAR DEĞERİNDE SATTI gerçekten çoğu kişi oynamıyormuş
C............O............D
panique
Uzman Üye
Uzman Üye

Psn: aMeLe9191
Favori Oyunlarım: mw3 battlefield 3 nba 2k12
Ruh hali: az ödlek ve oyunkoli

Mesajgönderen Psychotic-Turk » 30 Nis Pzt 2012, 18:37

Panik kardes satış rakamları oyunun kalitesini ve cok oynandığını ispatlamaz. Cogu kisi derken de kendi çevremden bahsediyorum Türk klanlarının cogu oynamıyor artık Cod eskisi gibi değil

Bir de bf3 mw3 yarışı yapmaya gerek yok, farklı kulvardalar
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Psychotic-Turk
Genel Moderatör
Genel Moderatör

Psn: xX-PSYCHOTIC-TR
Favori Oyunlarım: Cod Serisi-UnchartedSerisi-Pes-Fifa
Clan: TurX

Mesajgönderen DESTROYER » 09 May Çrş 2012, 21:35

panique yazdı:
Psychotic-Turk yazdı:Xbox vs ps3

çoğu kişi oynamıyor mu !!!!?1 ay önce yapılan araştırmalara göre bf3 15 milyon dolar değerinde satmış (çok fazla değil mi, değil)modern warfare 3 ise cod ların rekorunu kırararak TAM TAMINA 775 MİLYON DOLAR DEĞERİNDE SATTI gerçekten çoğu kişi oynamıyormuş

Nerde okuduysan yanlış okumuşun yada yanlış haber.Arada o kadar fark olamaz.
for forgiveness.

Xbox 360 Gamer Card
Resim
Kullanıcı avatarı
DESTROYER
Gelismis Üye
Gelismis Üye

Önceki

Dön Oyunseverlerin Sohbet Mekanı