PS3 vs. XBOX 360 ?

PS3 vs. XBOX 360 ?

Mesajgönderen Jeamia » 13 Kas Pzr 2011, 11:26

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi PS3 mü yoksa XBOX 360 mı ? Benim kendime ait 160 GB PS3 üm var. Ancak oyunları çok pahalı olduğundan yalnız bir kactane oyunum var hepside eski oyunlar ve artık gerçekten çok sıkıldım. Güncel oyunları oynamak istiyorum. Kuzenimin XBOX 360 ı var ve oyunları Eminönün'den 5 TL midir 10 TL midir ne öyle bir fiyata alıyormuş. İstesem PS3 üme JB yaptırabilirim ama yükletmek istemiyorum. Ömrü kısalıyormuş. Onun yerine XBOX 360 almak istiyorum ve sorularım şu şekilde :

1) XBOX 360'ların fiyatı nedir. Nasıl bir tür almamı önerirsinizi özelliklerini bilmiyorum.

2) XBOX 360 lar çok fazla oynayınca yanıyorlarmış. Günde kaç saat oynamamı tavsiye edersiniz?

3) PS3 ü satıp XBOX 360 almak mantıklı bir karar mı ?

4) 2012 yılının ilk çeyreğinde çıkıcak olan GTA 5 i sabırsızlıkla beklemekteyim ve yalnızca konsollara çıkıcağını duydum. XBOX 360 a da KESİN olarak çıkacak mı ? Ona göre alıcam :)

5) Kuzenim oyunlarını çok ucuza maal ediyormuş . (5-10 TL) Bu kadar ucuza oyun alabilmek için içine bir yazılım mı atmamız gerekli ? ( Takas da yapıyor olabilir bilmiyorum . )

6 ) Her çıkan PS3 oyunu , PC oyunu XBOX 360 a da cıkıyormu ve aynı kalitede mi güzelmi ?

7 ) Birde yakında XBOX ın bir üst modeli cıkmasın örneğin XBOX 480 falan çıkıcaksa bekliyelim ama daha 2 sene falan varsa alırım.

Teşekkürler..
Resim
Kullanıcı avatarı
Jeamia
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Psn: xJeamia
Favori Oyunlarım: Crysis 2 , Red Dead Redemption , Gta 4 , Wow

Re: PS3 vs. XBOX 360

Mesajgönderen BLNT » 13 Kas Pzr 2011, 16:55

şimdi kopya oyunlarla multi player yani online oyun oynayabilirsin ancak banlanma riskin var o yuzden ben xbox 360 tavsıye etmıyorum ama eger orjınal takılcam dıyorsan dacok fazla fark yok aralarında tercih meselesi biraz fiyatlarıda hemen hemen aynı
YouR eGo iS My LeGo
Kullanıcı avatarı
BLNT
Admin
Admin

Psn: moshic06
Favori Oyunlarım: world at war
modernwarfare2
nba2k11
heavy rain

Mesajgönderen BLNT » 13 Kas Pzr 2011, 16:56

benim tavsiyem 100 tl biriktir bi tane oyun al oyna bitir maximum 1 ayda oyunu takasla o zaman 10 tl farkla guncel oyunları takas yonetmıyle oynama şansın olur
YouR eGo iS My LeGo
Kullanıcı avatarı
BLNT
Admin
Admin

modernwarfare2
nba2k11
heavy rain

Mesajgönderen Stubborn » 13 Kas Pzr 2011, 18:28

banlanmayan firmwareler de var, benim listem de yillardir oynayan adamlar var, iyi arastirmak gerekli biraz da sans meselesi, o yanma olayi da sans mesela benim 2007 model xbox 4.5 sene gitti sonra yandi, yeni model alirsan yanma riskin cok duser, 4 gb lik modellerden alma hemen dolar ki bundan sonra bircok oyun zorunlu yukleme felan isteyecek.

her ps3 oyunu cikmaz, ps3e ozel oyunlar var ama 90% oyunlar her ikisine de cikar, gta 5 her platforma cikar merak etme

xbox online icin yillik ucret odersin bu da var
Resim
Resim
ResimResimResimResim vs ResimResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Stubborn
Moderator
Moderator

Psn: McEmrahTr
Favori Oyunlarım: .
X360 ID = McEmrah

RPG tarzi oyunlar harici herseyi oynarim
Ruh hali: Kis geldi :S

Re: PS3 vs. XBOX 360 ?

Mesajgönderen DOUBLE-TURK » 13 Kas Pzr 2011, 19:38

benim bildigim banlanmaya karsi bir pc programi var pc sürekli acik kalacak ve xbox 360 in ip sini banlanmaya karsi koruyacak ayni zamanda ps3 icinde ise yariyor diye duydum hatta bir kere kurdum fakat calistirmayi beceremedim bence sen git bir xbox al jtag li onda tüm güncel oyunlari oynarsin ps3 dede online bir oyun takilirsin ayni benim gibi bende cift ps3 biri jb ama güncel oyunlar suanda jb olmuyor biride orginal sirf arkadaslarla cod oynamak icin ;)
Marifet soyundurmaksa bedeni,hayvanlar sizden daha medeni!
Aldaticilar sizi Allah ile aldatmasin Fatir Suresi 5.ayet
Resim
Kullanıcı avatarı
DOUBLE-TURK
Forum Kurucusu
Forum Kurucusu

Psn: DOUBLE-TURK
Favori Oyunlarım: Worms
MW2
Marvel
vs
Capcom
Bo
Clan: No.1
Skype id: wwsexyboy
Ruh hali: Paylasimci

Mesajgönderen Jeamia » 13 Kas Pzr 2011, 20:45

Peki bu XBOX 360 ın korsan oyunlarını cd ile mi satıyorlar yoksa usb yardımı ile mi XBOX a atıyorlar ? Birde XBOX kendi orjinal haliyle korsan oyunları çalıştırıyormu yoksa korsan oyun çalıştırması için bir program mı yükletiyorsun ? Birde XBOX ın yeni bir modeli ne zaman çıkar örnek PS4 gibi.
Resim
Kullanıcı avatarı
Jeamia
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Mesajgönderen Stubborn » 13 Kas Pzr 2011, 20:53

Xbox orjinal haliyle korsan calistirir mi aradasim, adam buna izin verir mi, kirdinman lazim..
Resim
Resim
ResimResimResimResim vs ResimResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Stubborn
Moderator
Moderator

Psn: McEmrahTr
Favori Oyunlarım: .
X360 ID = McEmrah

RPG tarzi oyunlar harici herseyi oynarim
Ruh hali: Kis geldi :S

Mesajgönderen TheGameOver » 14 Kas Pzt 2011, 07:31

gökhana katılıyorum eğer amacın sürekli yeni oyunlar ve single ise xbox al bitane online için de orjinal oyun la bir ps3 dursun kenarda. online da banlanmayan sistemler arkadaşlarımın dediği gibi mevcut ancak Microsoft ara sıra bi FW taramasıyla bir çok xbox 360 cıyı banlıyor buda bilinen birşey yani riski var bence değmez. Benim şahsi görüşüm ise PS3 ten şaşmaman. hele ki en son psn hacklenmesinden sonra koskoca adamlar Sony nin CEO ları falan genelde yüzde 70 i 15 yaş arasına hitap eden psn için özür dilediler.. xbox en başından beri hacklendi acaba microsoftan birisi BANLAMA haricinde bir işlem yaptımı.
?
Seviyorum bu Japonların işlerine olan sadakatlerini..
The Love = Modern Warfare 2!!
Kullanıcı avatarı
TheGameOver
super üye
super üye

Psn: KAREF85
Favori Oyunlarım: CodMw2-mw3

Mesajgönderen Jeamia » 14 Kas Pzt 2011, 15:03

Tamam arkadaşlar teşekkürler. PS3 ü satmamaya karar verdim. Şimdi başka bir sorum var bazıları diyorki gidip 100-130 TL arasında gidip oyunu alıyorsun ve max. 1 ay oynadıktan sonra gidip 5-10 TL bir ücretle başka bir cd ile takas etme imkanın oluyormuş. Bir tane oyun alsam sürekli takas ederim. Peki bu yer nerede ? Eminönün'de illa vardır biliyorum zaten oraya gidicem ama Beylikdüzü'nün buralarda da varmı ? Varsa hiç gitmeyim oraya kadar. ( Avrupa yakası ) Teşekkürler.
Resim
Kullanıcı avatarı
Jeamia
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Mesajgönderen DOUBLE-TURK » 14 Kas Pzt 2011, 19:36

Jeamia yazdı:Peki bu XBOX 360 ın korsan oyunlarını cd ile mi satıyorlar yoksa usb yardımı ile mi XBOX a atıyorlar ? Birde XBOX kendi orjinal haliyle korsan oyunları çalıştırıyormu yoksa korsan oyun çalıştırması için bir program mı yükletiyorsun ? Birde XBOX ın yeni bir modeli ne zaman çıkar örnek PS4 gibi.

:)) :)) he microsoft özellikle korsan icin yapti bu cihazi :D cd ile oyunlar calisiyor yada harici hdd ye atarsin yine calisir cd siz jtag gerekiyor jealbreak gibi bisey yazilim yani
Resim
Kullanıcı avatarı
DOUBLE-TURK
Forum Kurucusu
Forum Kurucusu

MW2
Marvel
vs
Capcom
Bo

Mesajgönderen DOUBLE-TURK » 14 Kas Pzt 2011, 19:39

TheGameOver yazdı:gökhana katılıyorum eğer amacın sürekli yeni oyunlar ve single ise xbox al bitane online için de orjinal oyun la bir ps3 dursun kenarda. online da banlanmayan sistemler arkadaşlarımın dediği gibi mevcut ancak Microsoft ara sıra bi FW taramasıyla bir çok xbox 360 cıyı banlıyor buda bilinen birşey yani riski var bence değmez. Benim şahsi görüşüm ise PS3 ten şaşmaman. hele ki en son psn hacklenmesinden sonra koskoca adamlar Sony nin CEO ları falan genelde yüzde 70 i 15 yaş arasına hitap eden psn için özür dilediler.. xbox en başından beri hacklendi acaba microsoftan birisi BANLAMA haricinde bir işlem yaptımı.
?
Seviyorum bu Japonların işlerine olan sadakatlerini..

microsoft yada ps3 ün isine geliyor aslinda jb tarzi seylerin olmasi cünki daha cok satis yapiyorlar :D microsoft bu yüzden ses cikarmiyor yoksa istese kapatir tüm backdoor lari ama japonlar icin ayri bu tiplerin onurlari gururlari agir basiyor bu yüzden ellerinden geleni yapiyorlar
Resim
Kullanıcı avatarı
DOUBLE-TURK
Forum Kurucusu
Forum Kurucusu

MW2
Marvel
vs
Capcom
Bo

Mesajgönderen DOUBLE-TURK » 14 Kas Pzt 2011, 19:41

Jeamia yazdı:Tamam arkadaşlar teşekkürler. PS3 ü satmamaya karar verdim. Şimdi başka bir sorum var bazıları diyorki gidip 100-130 TL arasında gidip oyunu alıyorsun ve max. 1 ay oynadıktan sonra gidip 5-10 TL bir ücretle başka bir cd ile takas etme imkanın oluyormuş. Bir tane oyun alsam sürekli takas ederim. Peki bu yer nerede ? Eminönün'de illa vardır biliyorum zaten oraya gidicem ama Beylikdüzü'nün buralarda da varmı ? Varsa hiç gitmeyim oraya kadar. ( Avrupa yakası ) Teşekkürler.

heryerde vardir ps3 oyun takas yaz google a bide istanbul yazdinmi dolu sayfa cikar bide internet sayfasi olmayanlari düsün kimbilir kac tane var :) internet yada ps3 cafeler de bile degisirler sanki sen degilde ben tr de yasiyorum :D
Resim
Kullanıcı avatarı
DOUBLE-TURK
Forum Kurucusu
Forum Kurucusu

MW2
Marvel
vs
Capcom
Bo

Mesajgönderen TheGameOver » 16 Kas Çrş 2011, 08:22

ya illaki istese microsoft anasını ağlatır koskoca microsoft bir kaç veletle başedemez mi eder tabi.. ama dediklerin doğru fakat japonlar işe hakim arkadaş.. yoksa tadıyla oyun bile oynanmıyordu biliyoruz hepimiz Mw2 hacklendiğinde.. :) bu arada mw3 nasıl listemde 50 kişinin 15 i mw3 oynuo 25 i mw2 :) geri kalan 10 kişi hala ne yapıyor bilmiyorum.))
The Love = Modern Warfare 2!!
Kullanıcı avatarı
TheGameOver
super üye
super üye

Psn: KAREF85
Favori Oyunlarım: CodMw2-mw3

Mesajgönderen mushroom » 16 Kas Çrş 2011, 11:39

eğer oyunu almadıysan yorumlara göre hareket edeceksen etme bence oyuna bir şans ver..
hem sen mw2 seviyorsan bunuda seversin..
farkedersen mw3 sevmeyenlerin çoğu bops oynayan insanlar bence mw3 mw2 den ihç bi farkı yok..
sadece renklere biraz sor alışıyorsun ama onada alışınca şimdilik sorun yok biz oynuyoruz hee zaten ben sıkıldım diğer oyunlardan mecburen de oynuyorum..
Resim
Kullanıcı avatarı
mushroom
Patron
Patron

Psn: MuShRooM-TR
Favori Oyunlarım: MW2
COD 4-5
BOPS
Clan: T.C*
Ruh hali: Sk8tr

Mesajgönderen BLNT » 16 Kas Çrş 2011, 13:09

MW3 silah modellermeleri ve sılah seslerı berbat ya o m4a1 in sesi nedir ya bazuka atıyor gibi :D
YouR eGo iS My LeGo
Kullanıcı avatarı
BLNT
Admin
Admin

modernwarfare2
nba2k11
heavy rain

Sonraki

Dön Oyunseverlerin Sohbet Mekanı