Ps3 Wallpaper Arşivi (1920*1080)

Ps3 Wallpaper Arşivi (1920*1080)

Mesajgönderen RaveN-TurK » 28 Ara Pzt 2009, 20:57

Evet şimdi kimin elinde güzel wallpaper varsa ,bu konu altında paylaşalım.sizlerden ricam farklı sitelerden linkler yada URL adresleri vermek kesinlikle yasaktır.birçok image (resim) upload sitesine yükleyerek burada herkeze sunabilirsiniz.Resimlerinizin 1920*1080 olarak orjinal boyutu link olarak ve görsel olarak görülmeli kısacası.. küçük boyutta görsel resmi şeklinde sunarsanız sevinirim.örnek olarak benim resimlere bakabilir ve aynı şekilde yapabilirsiniz.düzenli olması için söylüyorum,herneyse işte benden birkaç tane resim..

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim
RaveN-TurK

Re: Ps3 Wallpaper Arşivi (1920*1080)

Mesajgönderen DOUBLE-TURK » 28 Ara Pzt 2009, 21:12

oyyeeeaaahh eline saglik usta istedigin forumlari ve alt basliklarini öm yoluyla bana ulastir yada mevcut forumlara eklenti yapilcak alt forum varsa onlarida yaz
Marifet soyundurmaksa bedeni,hayvanlar sizden daha medeni!
Aldaticilar sizi Allah ile aldatmasin Fatir Suresi 5.ayet
Resim
Kullanıcı avatarı
DOUBLE-TURK
Forum Kurucusu
Forum Kurucusu

Psn: DOUBLE-TURK
Favori Oyunlarım: Worms
MW2
Marvel
vs
Capcom
Bo
Clan: No.1
Skype id: wwsexyboy
Ruh hali: Paylasimci

Mesajgönderen RaveN-TurK » 28 Ara Pzt 2009, 21:46

Paylaşıma devam herkezden istiyorum güzel Wallpaper.
RaveN-TurK

Mesajgönderen REALROUKE » 30 Eyl Prş 2010, 13:33

Resimler gerçekten güzelmiş
''Beni olağanüstü bir kişi olarak yorumlamayınız. Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.'' M.K. ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
REALROUKE
Azimli Üye
Azimli Üye

Favori Oyunlarım: Oyunlarım:: COD MW2 - Uncharted 2- FIFA 10 - WET -Red dead Redemption- Motorstorm 2 Pacific Rift- MAFİA 2- Army of Two- Ass. Creed 2- GOW COLL.- Tekken 6- Avatar The Game- Castlevania LS

Mesajgönderen REALROUKE » 30 Eyl Prş 2010, 13:37

benim acemi gelecek sorularıma sıkılmadan yanıt verecek herkese teşekkürler, bu resimleri ps3 e nasıl aktarabilirim bluetooth ile mi ?
''Beni olağanüstü bir kişi olarak yorumlamayınız. Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.'' M.K. ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
REALROUKE
Azimli Üye
Azimli Üye

Favori Oyunlarım: Oyunlarım:: COD MW2 - Uncharted 2- FIFA 10 - WET -Red dead Redemption- Motorstorm 2 Pacific Rift- MAFİA 2- Army of Two- Ass. Creed 2- GOW COLL.- Tekken 6- Avatar The Game- Castlevania LS

Mesajgönderen Stubborn » 30 Eyl Prş 2010, 13:48

bi kac yolu var,

mesela usb stick ile rahatca atabilirsin.

psn Id aldiginda farkedeceksin, ps3 ile internete girilebiliyor, foruma girip bu koyu bulup resimleri oyle atabilirsin,

oyle zor dersen kendi kendine mail at, girince mail adresinden fotograflari daha cabuk bulursun.

sorulara cevap vermek sorun degil, sonucta herkes birbirine yardimci oluyor burda, cekinmeden sorabilirsin
Resim
Resim
ResimResimResimResim vs ResimResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Stubborn
Moderator
Moderator

Psn: McEmrahTr
Favori Oyunlarım: .
X360 ID = McEmrah

RPG tarzi oyunlar harici herseyi oynarim
Ruh hali: Kis geldi :S

Mesajgönderen REALROUKE » 30 Eyl Prş 2010, 13:52

teşekkürler, usb stick içine atmak en kolayı sanırım , içeride belirli bir yer varmı save ettiğimiz
Kullanıcı avatarı
REALROUKE
Azimli Üye
Azimli Üye

Mesajgönderen Stubborn » 30 Eyl Prş 2010, 14:00

fotograflar kismini acarsan usb takiliyken orda zaten extern drive felan cikar ordan acip fotograflara ulasabilirsin, ucgene basinca zaten kaydet, tasi vs seklinde opsiyonlar cikacak karsina (fotografin uzerinde iken)
Resim
Resim
ResimResimResimResim vs ResimResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Stubborn
Moderator
Moderator

Psn: McEmrahTr
Favori Oyunlarım: .
X360 ID = McEmrah

RPG tarzi oyunlar harici herseyi oynarim
Ruh hali: Kis geldi :S

Mesajgönderen REALROUKE » 30 Eyl Prş 2010, 14:07

Eyvallah bu iyi oldu sağolasın cehaletin gözü kör olsun işte :)
Kullanıcı avatarı
REALROUKE
Azimli Üye
Azimli Üye

Dön Ps3 Download

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir