RDR Nasıl Online Oynanir?

RDR Nasıl Online Oynanir?

Mesajgönderen Jeamia » 20 May Cum 2011, 09:55

Merhaba arkadaşlar ben RDR UN aldım ve onu oynuyorum. Ama internetten araştırdığıma göre bunun online ı da çok eğlenceli oluyormuş. Ben bunu online bir şekilde oynamak istiyorum ama versiyonum 3.60. 3.61 e yükseltmeden online oynamam mümkün mü ? ve online oynamak için illa bir clana girmem yada bir arkadaş topluluğu mu gerekli ? yoksa server lar mı var ?

Buraya konu açmışken bir soru daha sormak istiyorum , konu kirliliği olmasın.

PS3 de clana nasıl girilir ? Örneğin '' xTRx '' clanına girmek istiyorum diyelim , bu clana girmek için ne yapmam gerekli ? ve alım şartları nelerdir ? Clana girmek bana nasıl bir fayda sağlar ?

Henüz yeni PS3 aldım , pek fazla bilgim yok. Beni aydınlatacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
En son Psychotic-Turk tarafından 20 May Cum 2011, 19:11 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Sebep: baslik biraz karmasikti, kisa ve oz hale getirdim
Resim
Kullanıcı avatarı
Jeamia
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Psn: xJeamia
Favori Oyunlarım: Crysis 2 , Red Dead Redemption , Gta 4 , Wow

Re: RDR UN Versiyon 3.60

Mesajgönderen Thonci » 20 May Cum 2011, 10:08

Oyunu hiç oynamadım, oyunda " Multiplayer " veya " Online " menüsü varsa ordan girersin. Girerken versiyonu 3.61 e yükseltmeni istiyorsa yükseltmek zorundasın eğer otomatik olmuyorsa " Settings " menüsünden " System update " alt menüsüne gir ve update yap. Online oynamak için klana girmen veya arkadaşın olması gerekmiyor biz klanları sadece oynarken daha fazla eğlenmek için kuruyoruz.

Klanlara girmek için belli bir şey yok sadece Clan Tagına örneğin ABC yazıyorsun ve giriyorsun. Tabi o klanla anlaşmalısın şartları falan. Mesela bizim klana " xTRx " klanına girersen Black Ops'ta klan maçlarına katılabilirsin tabi bu her zaman olmuyor maç yapacak klan bulamıyoruz her istediğimizde. Yani klanın oyun oynarken fazla bir getirisi yok sadece arkadaş ortamı.
Resim

I'm the best damn thing that your eyes have ever seen.

Tam üye

Psn: OttomanEmpire08
Favori Oyunlarım: Killzone3
Clan: AvrL
Ruh hali: Sniper

Mesajgönderen Jeamia » 20 May Cum 2011, 10:10

Bilgiler için çok teşekkür ederim ancak Clan Tagına göre ABC yazıp giriyorsun demeni anlayamadım.
Resim
Kullanıcı avatarı
Jeamia
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Mesajgönderen Thonci » 20 May Cum 2011, 10:28

Jeamia yazdı:Bilgiler için çok teşekkür ederim ancak Clan Tagına göre ABC yazıp giriyorsun demeni anlayamadım.

Mesela Black Ops oynarken Playercard menüsünde Clan Tag var, oraya xTRx yazıyorsun böylece klanda gözüküyorsun ;)
Resim

I'm the best damn thing that your eyes have ever seen.

Tam üye

Psn: OttomanEmpire08
Favori Oyunlarım: Killzone3
Clan: AvrL
Ruh hali: Sniper

Mesajgönderen Stubborn » 20 May Cum 2011, 10:29

Yukarda anlatildigi gibi, online oynamak icin bir klana uye olmak zorunlu degildir, klan olayi yapimcilarin oyunlarinda arkadaslarin bir arada oynayarak bir grup olusturmasi ve bu sekilde arkadaslarina da bu oyunu aldirmalari amaci ile cikarilmis sonra cok tutmus bir olaydir (kanimca)

simdi en tirt oyunda bile, klan kurma, klan adini isminin onune ekleme gibi secenekler var.

ama sen RDR UN oynaycaksan, sistemin en son update ile calisiyor olmasi lazim, bu tum konsollarda boyledir, konsol yapimcisi bir yapa yaparsa bu update'i zorunlu kilar, yapmayan da online oynayamaz, her oyunun kendi serverlari vardir mesela RDR'ye girince ana menuden online'i sectin girdin diyelim seni direk free roam'a atar (yani atinda bos bos dag tepe gezdigin, baska insanlarin da bulundugu -gercek oyuncular ve yapay zeka- bir yer burasi) irda selecte basarsan multiplayer menusu cikar karsina (select degilse de herhangi bir tus simdi hatirlamiyorum, sonucta her oyunda farklidir calisma sistemi) ordan ister zombi oynarsin, ister at yarisi oynarsin, istersen rakiplerini vurup oldurdugun deatmatch, shootout modlarini istersen de altin keseleri toplayip puan kazandigin "grab the bag" modunu oynarsin

ABC yaz gir dedigi de, o klan ismi olayi, yani diyelim sen RDR oynayan (ve ya baska bir oyun) 3-5 arkadas edindin ve cok ta iyi anlasiyorsunuz, grup halinde oynuyorsunuz surekli, iste bunun adi clan gunumuz ingilizcesinde, ayni oyunu birlikte oynayan bir grup insan, ABC dedigi de iste isminizi bulun, oraya girin.. baskasinin klanina katilacaksan arkadas olam lazim, kendini tanitman lazim cunku dedigim gibi klanlar arkadas arasi kurulur, hadi ben geldim beni alin biraz zor olur
Resim
Resim
ResimResimResimResim vs ResimResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Stubborn
Moderator
Moderator

Psn: McEmrahTr
Favori Oyunlarım: .
X360 ID = McEmrah

RPG tarzi oyunlar harici herseyi oynarim
Ruh hali: Kis geldi :S

Re: RDR nasil online oynanir?

Mesajgönderen Jeamia » 20 May Cum 2011, 10:49

'' Stubborn '' çok teşekkür ederim , beni yeterince aydınlattın.
Resim
Kullanıcı avatarı
Jeamia
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Dön Red Dead Redemption

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir