Thicn yazdı:Arkadaşlar, arkadaşımdan ödünç olarak aldığım rdr'ı oynadım ama bana pek güzel bi oyun gibi gelmedi. 2011'in en iyi oyunu seçilmiş, herkes çok övüyor ama ben pek sevemedim bir türlü. Acaba ilerdeki görevler daha mı eğlenceli, anlayamadım. Siz ne düşünüyorsunuz ?

Thonci yazdı:Thicn yazdı:Arkadaşlar, arkadaşımdan ödünç olarak aldığım rdr'ı oynadım ama bana pek güzel bi oyun gibi gelmedi. 2011'in en iyi oyunu seçilmiş, herkes çok övüyor ama ben pek sevemedim bir türlü. Acaba ilerdeki görevler daha mı eğlenceli, anlayamadım. Siz ne düşünüyorsunuz ?
Hayır 2010'un en iyi oyunu. GTA'nın vahşi batı hali, zevkler ve renkler tartışılmaz. Kimi GT5 sever kimi CoD sever kimi NFS sever kimi GTA severOnline'ı güzel gibi geldi bana videolardan. Ayrıca dünyası çok geniş oyna oyna bitmez.

Jeamia yazdı:Evet pek fazla abartılacak bir oyun olmadığını bende aldıktan sonra anladım. Oyunda bazı görevler gerçekten çok eğlenceli ama görevlere gitmek bir ölüm. Atınla kumsalda görevden göreve koşmak çok sıkıcı. İnan gözleri çok fazla yoruyor. Görev 15 dk ise , göreve gitmek de 15-20 dk. Taa dünyanın bir ucuna götürüyor görevde ve hurrra tekrar geri dön işin yoksa. GTA da en azından görevlerden sıkılınca şehirde gezinir , değişik katliamlar yapar
yani kısacası şehirde gezinmekten eğlenirdik. Burda çöl ortamında yapacak hiçbirşey yok. Oyunun Single Player ı tamamen görevden göreve koşmakla geçiyor. Online ı da pek fazla zevkli değil. Ama grafikler gerçekten güzel. Oynanabilirlik %50 bence.

Psychotic-Turk yazdı:Aslında çok iyi bir oyun herşeyiyle ama nedense beni de pek sarmadı, sıkıcı geldi bir süre sonra. Belki arkadaş grubu ile falan zevkli olabilir.

Jeamia yazdı:Evet pek fazla abartılacak bir oyun olmadığını bende aldıktan sonra anladım. Oyunda bazı görevler gerçekten çok eğlenceli ama görevlere gitmek bir ölüm. Atınla kumsalda görevden göreve koşmak çok sıkıcı. İnan gözleri çok fazla yoruyor. Görev 15 dk ise , göreve gitmek de 15-20 dk. Taa dünyanın bir ucuna götürüyor görevde ve hurrra tekrar geri dön işin yoksa. GTA da en azından görevlerden sıkılınca şehirde gezinir , değişik katliamlar yapar
yani kısacası şehirde gezinmekten eğlenirdik. Burda çöl ortamında yapacak hiçbirşey yok. Oyunun Single Player ı tamamen görevden göreve koşmakla geçiyor. Online ı da pek fazla zevkli değil. Ama grafikler gerçekten güzel. Oynanabilirlik %50 bence.

Dön Oyunseverlerin Sohbet Mekanı
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir