Red Redemption Fazla mı Abartılıyor ?

Red Redemption Fazla mı Abartılıyor ?

Mesajgönderen Thicn » 02 Haz Prş 2011, 17:57

Arkadaşlar, arkadaşımdan ödünç olarak aldığım rdr'ı oynadım ama bana pek güzel bi oyun gibi gelmedi. 2011'in en iyi oyunu seçilmiş, herkes çok övüyor ama ben pek sevemedim bir türlü. Acaba ilerdeki görevler daha mı eğlenceli, anlayamadım. Siz ne düşünüyorsunuz ?
Resim
Kullanıcı avatarı
Thicn
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Favori Oyunlarım: uncharted, nba 2k, assassin's creed, red dead redemption, call of duty

Re: Red Redemption fazla mı abartılıyor ?

Mesajgönderen Thonci » 02 Haz Prş 2011, 21:28

Thicn yazdı:Arkadaşlar, arkadaşımdan ödünç olarak aldığım rdr'ı oynadım ama bana pek güzel bi oyun gibi gelmedi. 2011'in en iyi oyunu seçilmiş, herkes çok övüyor ama ben pek sevemedim bir türlü. Acaba ilerdeki görevler daha mı eğlenceli, anlayamadım. Siz ne düşünüyorsunuz ?

Hayır 2010'un en iyi oyunu. GTA'nın vahşi batı hali, zevkler ve renkler tartışılmaz. Kimi GT5 sever kimi CoD sever kimi NFS sever kimi GTA sever :) Online'ı güzel gibi geldi bana videolardan. Ayrıca dünyası çok geniş oyna oyna bitmez.
Resim

I'm the best damn thing that your eyes have ever seen.

Tam üye

Psn: OttomanEmpire08
Favori Oyunlarım: Killzone3
Clan: AvrL
Ruh hali: Sniper

Mesajgönderen DOUBLE-TURK » 02 Haz Prş 2011, 23:54

Thonci yazdı:
Thicn yazdı:Arkadaşlar, arkadaşımdan ödünç olarak aldığım rdr'ı oynadım ama bana pek güzel bi oyun gibi gelmedi. 2011'in en iyi oyunu seçilmiş, herkes çok övüyor ama ben pek sevemedim bir türlü. Acaba ilerdeki görevler daha mı eğlenceli, anlayamadım. Siz ne düşünüyorsunuz ?

Hayır 2010'un en iyi oyunu. GTA'nın vahşi batı hali, zevkler ve renkler tartışılmaz. Kimi GT5 sever kimi CoD sever kimi NFS sever kimi GTA sever :) Online'ı güzel gibi geldi bana videolardan. Ayrıca dünyası çok geniş oyna oyna bitmez.

aynen gta nun vahsi bati versiyonu zaten yapanda ayni sirket :) ama kaliteli oyun tartismasiz
Marifet soyundurmaksa bedeni,hayvanlar sizden daha medeni!
Aldaticilar sizi Allah ile aldatmasin Fatir Suresi 5.ayet
Resim
Kullanıcı avatarı
DOUBLE-TURK
Forum Kurucusu
Forum Kurucusu

Psn: DOUBLE-TURK
Favori Oyunlarım: Worms
MW2
Marvel
vs
Capcom
Bo
Clan: No.1
Skype id: wwsexyboy
Ruh hali: Paylasimci

Mesajgönderen Jeamia » 03 Haz Cum 2011, 12:30

Evet pek fazla abartılacak bir oyun olmadığını bende aldıktan sonra anladım. Oyunda bazı görevler gerçekten çok eğlenceli ama görevlere gitmek bir ölüm. Atınla kumsalda görevden göreve koşmak çok sıkıcı. İnan gözleri çok fazla yoruyor. Görev 15 dk ise , göreve gitmek de 15-20 dk :) . Taa dünyanın bir ucuna götürüyor görevde ve hurrra tekrar geri dön işin yoksa. GTA da en azından görevlerden sıkılınca şehirde gezinir , değişik katliamlar yapar :) yani kısacası şehirde gezinmekten eğlenirdik. Burda çöl ortamında yapacak hiçbirşey yok. Oyunun Single Player ı tamamen görevden göreve koşmakla geçiyor. Online ı da pek fazla zevkli değil. Ama grafikler gerçekten güzel. Oynanabilirlik %50 bence.
Resim
Kullanıcı avatarı
Jeamia
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Psn: xJeamia
Favori Oyunlarım: Crysis 2 , Red Dead Redemption , Gta 4 , Wow

Mesajgönderen Stubborn » 03 Haz Cum 2011, 12:34

Jeamia yazdı:Evet pek fazla abartılacak bir oyun olmadığını bende aldıktan sonra anladım. Oyunda bazı görevler gerçekten çok eğlenceli ama görevlere gitmek bir ölüm. Atınla kumsalda görevden göreve koşmak çok sıkıcı. İnan gözleri çok fazla yoruyor. Görev 15 dk ise , göreve gitmek de 15-20 dk :) . Taa dünyanın bir ucuna götürüyor görevde ve hurrra tekrar geri dön işin yoksa. GTA da en azından görevlerden sıkılınca şehirde gezinir , değişik katliamlar yapar :) yani kısacası şehirde gezinmekten eğlenirdik. Burda çöl ortamında yapacak hiçbirşey yok. Oyunun Single Player ı tamamen görevden göreve koşmakla geçiyor. Online ı da pek fazla zevkli değil. Ama grafikler gerçekten güzel. Oynanabilirlik %50 bence.

haritayi bastan basa gecmek zorunda degilsin, iki adimda bir ufak kasabalar koymuslar ordan at arabasina binersin, istedigin yere tak gidersin.

ayrica ben bu kadar zevkli bir TPS multisi oynadigimi hatirlamiyorum, bu da herkesin farkli zevkleri oldugunu gosterir, sesler, goruntuler 10 numara, mekanlar, karakterler felan da super.
Resim
Resim
ResimResimResimResim vs ResimResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Stubborn
Moderator
Moderator

Psn: McEmrahTr
Favori Oyunlarım: .
X360 ID = McEmrah

RPG tarzi oyunlar harici herseyi oynarim
Ruh hali: Kis geldi :S

Mesajgönderen Thicn » 03 Haz Cum 2011, 16:08

valla bence sıkıcı bir oyundu çünkü görevlerin çok durağan olduğunu düşünüyorum
Resim
Kullanıcı avatarı
Thicn
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Favori Oyunlarım: uncharted, nba 2k, assassin's creed, red dead redemption, call of duty

Re: Red Redemption Fazla mı Abartılıyor ?

Mesajgönderen Psychotic-Turk » 04 Haz Cmt 2011, 17:46

Aslında çok iyi bir oyun herşeyiyle ama nedense beni de pek sarmadı, sıkıcı geldi bir süre sonra. Belki arkadaş grubu ile falan zevkli olabilir.
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Psychotic-Turk
Genel Moderatör
Genel Moderatör

Psn: xX-PSYCHOTIC-TR
Favori Oyunlarım: Cod Serisi-UnchartedSerisi-Pes-Fifa
Clan: TurX

Mesajgönderen Thonci » 05 Haz Pzr 2011, 09:56

Psychotic-Turk yazdı:Aslında çok iyi bir oyun herşeyiyle ama nedense beni de pek sarmadı, sıkıcı geldi bir süre sonra. Belki arkadaş grubu ile falan zevkli olabilir.

Belkide o çıktığı anda senin sevdiğin oyunlar da çıkmıştır onları oynamışsındır abi ? :D
Resim

I'm the best damn thing that your eyes have ever seen.

Tam üye

Psn: OttomanEmpire08
Favori Oyunlarım: Killzone3
Clan: AvrL
Ruh hali: Sniper

Mesajgönderen Thicn » 05 Haz Pzr 2011, 14:49

Bence güzel değil çünkü oyundaki aksiyon aşırı az, görevler desen bi süre sonra bayıyor bence 2010'un en iyi oyunu olmayı hak etmiyor.
Resim
Kullanıcı avatarı
Thicn
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Mesajgönderen panique » 11 Haz Cmt 2011, 21:10

Jeamia yazdı:Evet pek fazla abartılacak bir oyun olmadığını bende aldıktan sonra anladım. Oyunda bazı görevler gerçekten çok eğlenceli ama görevlere gitmek bir ölüm. Atınla kumsalda görevden göreve koşmak çok sıkıcı. İnan gözleri çok fazla yoruyor. Görev 15 dk ise , göreve gitmek de 15-20 dk :) . Taa dünyanın bir ucuna götürüyor görevde ve hurrra tekrar geri dön işin yoksa. GTA da en azından görevlerden sıkılınca şehirde gezinir , değişik katliamlar yapar :) yani kısacası şehirde gezinmekten eğlenirdik. Burda çöl ortamında yapacak hiçbirşey yok. Oyunun Single Player ı tamamen görevden göreve koşmakla geçiyor. Online ı da pek fazla zevkli değil. Ama grafikler gerçekten güzel. Oynanabilirlik %50 bence.

biraz haklısın bir at arabası fln olsaydı(o dönemde yok ama......)
ya da l.a. noire deki gibi 1 partner 3gene basılı tutarsın 2 sn sonra ordasın
C............O............D
panique
Uzman Üye
Uzman Üye

Psn: aMeLe9191
Favori Oyunlarım: mw3 battlefield 3 nba 2k12
Ruh hali: az ödlek ve oyunkoli

Mesajgönderen ps3 ALEM » 01 Eyl Prş 2011, 17:14

bence güzel
Kullanıcı avatarı
ps3 ALEM
Yeni Üye
Yeni Üye

Favori Oyunlarım: read dead redemption-pes 2011-tom raider- god of wars-

Mesajgönderen XaViEsTa » 02 Eyl Cum 2011, 09:58

abartıldığı kadar güzel bence :)
Resim
Kullanıcı avatarı
XaViEsTa
Üye
Üye

Psn: BadWolf34
Favori Oyunlarım: Resident Evil:2-3-4-5
Cod ModernWarfare 2-Black Ops
Fifa12

Mesajgönderen fcaglayan » 17 Kas Prş 2011, 11:31

oyunun GOTY seçilmesinin sebebi tek campaign yüzünden değil, oyunun online kısmı story modu kadar büyük ve geniş. Zaten thropylere bakarsanız anlayabilirsiniz nerede ise yarısı online a ait. Ben oyunda oldukca ilerlememe ragmen hala trophylerin %10 unu açabildim.
siz oyuna sadece story mod olarak bakıyor iseniz belki o yüzden abartıldıgını düşünebilirsiniz. Bence story modu da oldukca güzel ama onun haricinde yan görevleride inanılmaz. ben poker masasına oturdugumda yenerek kalkmak 2 saatimi aldı. bunun haricinde blackjack ve zarlı bir oyunda var. bunları online da oynayabiliyorsunuz( ben online da denemedim henüz)
yani oyun oldukca geniş bir oyun tam olarak bitirmeniz baya zaman alır.
fcaglayan
Yeni Üye
Yeni Üye

Psn: fcaglayan

Dön Oyunseverlerin Sohbet Mekanı

• { RELATED_TOPICS }
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir