gönderen aykan35 » 06 Şub Pzt 2012, 05:56
Sait pm attim sana ama sanirim hala gormedin ya da ulasmiyor zira 15 gun once de atmistim.
Ciddi bir bosluk oldu, bu bosluk olumsuz yonde bizi etkiledi, yoksa site degistirmekle alakasi oldugunu zannetmiyorum, zira site yonetimi bizi cok iyi karsilamasi yaninda site gayet guzel..
Arkadaslar,
Bazi donemler bu tip bosluklarin olmasi dogal.. Herkesin 1 yil boyunca bu oyunu devamli oynamasini beklemek biraz gercek disi. Cunku gunde en fazla 2 saat oynayabilen arkadaslar(ozellikle evliler) ayni anda aktif olarak birden fazla oyunu oynayamazlar. Bazi arkadaslar baska oyun oynuyor, bazi arkadaslar ps3 e ara vermis durumda. Fifa oynamaya devam eden arkadaslarin neredeyse tamami FUT takiliyor ki FUT oynayan kisileri organizasyonlarin icine cekmenin tek yolu Transferli Lig.
Sait kardesim Futun olumsuz yonlerini iyi yakalamis, hatta Fifa 12 oyunununda olumsuluklarini inceleme yazisinda cok guzel dile getirmisti ama cogunluk bu olumsuzluklari goz ardi ederek oynuyor cunku Fifanin alternatifi yok.
Fut modu da oyle, ben 1 aydir oynamiyorum ki ilk ve iliklerine kadar oynayan benim. Yeni baslayanlari en az 2 ay basindan kaldirmayacak bir mod oldugu su an acik gorunen bir gercek.
Ayrica bu kopma diye tabir ettigimiz forum iletisimi eksikligi bazi kisiler degil herkes icin gecerli durumda.
Donem donem bunlar olabilir, en kisa zamanda bir durum degerlendirmesi yapmakta fayda var diye dusunuyorum.
Türkiye Türklerindir...